pre normalneho cloveka pekny styl tenisu, pre profesionala ani nie, teda ako pre koho tiez.ZitePunkom napísal:Som rád, že vyhral Nadal, ale ani by som sa nenahneval, ak by vyhral Federer..páčia sa mi obaja tenisti, každý so špecifickým štýlom hry.. Ale aj tak, Nadalov tenis si vždy rád pozriem.. a neviem, čo máte proti tomu jeho štýlu hry, ale mne sa to celkom páči..
Turnaje "Velkej stvorky"
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sledujete niekto AO ? Uz sme v druhej polovicke turnaja, zacali sa hrat stvrtfinale. Dnes v noci Djokovic skrecol zapas Roddickovi, takze postupuje Andy, a tym padom Novak neobhaji titul. O 11.30 by mal zacat hrat Roger proti Del Potrovi, tak verim, ze ho zdola
A semifinale by malo potom byt Roddick - Federer
sledujem to kazdy den, ked som doma
v muzskej casti fandim Federerovi, aj ked pri forme, ktoru ma momentalne Nadal (zatial nestril ani set) to bude dost tazke..
u zien ma zaujala hrou nenasadena Carla Suarez Navarro, ked zdolala jednu zo sestier Williamsovych a je vo stvrtfinale
za zmienku tiez stoji postup Hantuchovej a Sugijamovej do semifinale stvorhry
\\uff..
Federer - Del Potro 6:3, 6:0, 6:0
neuveritelne
v muzskej casti fandim Federerovi, aj ked pri forme, ktoru ma momentalne Nadal (zatial nestril ani set) to bude dost tazke..
u zien ma zaujala hrou nenasadena Carla Suarez Navarro, ked zdolala jednu zo sestier Williamsovych a je vo stvrtfinale
za zmienku tiez stoji postup Hantuchovej a Sugijamovej do semifinale stvorhry
\\uff..
Federer - Del Potro 6:3, 6:0, 6:0
neuveritelne
niekedy štvrtok alebo piatok to bude, teraz neviem kotrí den hraju ženy a ktorí muži, lebo je to tuším tak rozdelené teraz...
čo sa týka zapasu ANDY vs ROGER, ja by som tak jednoznačne nefavorizoval Rogera, Andy ma jednoznašne najlepší servis na okruhu, aj dnes rano ked som chvilku pozeral ten zapas s Novakom, tak on je nekorunovatelny, len škoda že robí vela dvojchyb.. Ale pri velkom šťastí by Roddick postupil...
ja len tajne dúfam, že Nadal vypadne, lebo rad by som videl finále Federer vs Tsonga, a tam by mi bolo jedno kto vyhrá /Tsonga ma pri minuloročnom AO uplne fascinoval, hral perfektne.. tak dufam že pôjde vyššie v rebričku/
čo sa týka žien tak Safina a Zvonarevova to môže byť celkom zaujimavé ale netrufnem si povedať kto na to má a kto nie..
ale bolo by zaujimavé keby postúpila Dementievova /čo pravdepodobne aj postupy/ spolu s Kuznecovou /len neviem či tá ma na Serenu/
čo sa týka zapasu ANDY vs ROGER, ja by som tak jednoznačne nefavorizoval Rogera, Andy ma jednoznašne najlepší servis na okruhu, aj dnes rano ked som chvilku pozeral ten zapas s Novakom, tak on je nekorunovatelny, len škoda že robí vela dvojchyb.. Ale pri velkom šťastí by Roddick postupil...
ja len tajne dúfam, že Nadal vypadne, lebo rad by som videl finále Federer vs Tsonga, a tam by mi bolo jedno kto vyhrá /Tsonga ma pri minuloročnom AO uplne fascinoval, hral perfektne.. tak dufam že pôjde vyššie v rebričku/
čo sa týka žien tak Safina a Zvonarevova to môže byť celkom zaujimavé ale netrufnem si povedať kto na to má a kto nie..
ale bolo by zaujimavé keby postúpila Dementievova /čo pravdepodobne aj postupy/ spolu s Kuznecovou /len neviem či tá ma na Serenu/
yazoo presne by osm použil tovje slová, je to už otrepané.. ako Roger je borec toho si viempredstaviť vždy v nejakom finále.. ale Rafa je taky trošku komornejší hráíč, on je antukar a tam je doma.. nech tam aj ostane a je, a Tsonga nam nepostupil žial:(, je tam Verdasco takže jeden finalitsa bude zo španielska... tajne dufam že to bude Verdasco 
ved prave to myslím, Andy je borec na 1servis, tam to sledovať to je niečo neskutočné, popripade aj Serena mala kedysi taký, po tom zranení už take šupy nedáva/možno trochu zženštela/
ale určite bude zaujimavý zápas aj Nadal vs Verdasco, len tam si myslím že Rada ma jednoznačne navrh, ak by sa neprihodili nejaké zdravotné ťažkosti
ale určite bude zaujimavý zápas aj Nadal vs Verdasco, len tam si myslím že Rada ma jednoznačne navrh, ak by sa neprihodili nejaké zdravotné ťažkosti