Turnaje "Velkej stvorky"

O športe...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ZitePunkom napísal:Som rád, že vyhral Nadal, ale ani by som sa nenahneval, ak by vyhral Federer.. :) páčia sa mi obaja tenisti, každý so špecifickým štýlom hry.. Ale aj tak, Nadalov tenis si vždy rád pozriem.. a neviem, čo máte proti tomu jeho štýlu hry, ale mne sa to celkom páči.. :D
pre normalneho cloveka pekny styl tenisu, pre profesionala ani nie, teda ako pre koho tiez.
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

Tomasko napísal:pre normalneho cloveka pekny styl tenisu, pre profesionala ani nie, teda ako pre koho tiez.
lepsie povedane Federer nikdy neziska Roland Garros pri takejto Nadalovej forme a aj keby je Nadal polovicny ho da :shock: :shock: :shock:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sledujete niekto AO ? Uz sme v druhej polovicke turnaja, zacali sa hrat stvrtfinale. Dnes v noci Djokovic skrecol zapas Roddickovi, takze postupuje Andy, a tym padom Novak neobhaji titul. O 11.30 by mal zacat hrat Roger proti Del Potrovi, tak verim, ze ho zdola :) A semifinale by malo potom byt Roddick - Federer
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

sledujem to kazdy den, ked som doma :)
v muzskej casti fandim Federerovi, aj ked pri forme, ktoru ma momentalne Nadal (zatial nestril ani set) to bude dost tazke..
u zien ma zaujala hrou nenasadena Carla Suarez Navarro, ked zdolala jednu zo sestier Williamsovych a je vo stvrtfinale :)
za zmienku tiez stoji postup Hantuchovej a Sugijamovej do semifinale stvorhry :)

\\uff..
Federer - Del Potro 6:3, 6:0, 6:0
neuveritelne :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

ROGER je borec, konečne spať... uplne som kukal na ten vysledok bud Del Potro mal nejake zdravotne porblemy alebo nechapem... škoda len Novaka že musel skrečovať...
zapas Roddick Federer to bude dosť zaujimavé...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Kedy vysielaju Roddick - Federer? Inac, skoda Dominiky. Ale aj osemfinale je pekne.
Drago
Guru
Guru

Roger, krasa :) Teraz ma pred sebou semi s Andym, ktoreho podla mna da, vzajomna bilancia tomu napoveda, FedEx to vzdy na Andyho vedel, tak dufam, ze to potvrdi aj teraz a postupi zasa po dvoch rokoch do finale :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

niekedy štvrtok alebo piatok to bude, teraz neviem kotrí den hraju ženy a ktorí muži, lebo je to tuším tak rozdelené teraz...

čo sa týka zapasu ANDY vs ROGER, ja by som tak jednoznačne nefavorizoval Rogera, Andy ma jednoznašne najlepší servis na okruhu, aj dnes rano ked som chvilku pozeral ten zapas s Novakom, tak on je nekorunovatelny, len škoda že robí vela dvojchyb.. Ale pri velkom šťastí by Roddick postupil...
ja len tajne dúfam, že Nadal vypadne, lebo rad by som videl finále Federer vs Tsonga, a tam by mi bolo jedno kto vyhrá /Tsonga ma pri minuloročnom AO uplne fascinoval, hral perfektne.. tak dufam že pôjde vyššie v rebričku/

čo sa týka žien tak Safina a Zvonarevova to môže byť celkom zaujimavé ale netrufnem si povedať kto na to má a kto nie..
ale bolo by zaujimavé keby postúpila Dementievova /čo pravdepodobne aj postupy/ spolu s Kuznecovou /len neviem či tá ma na Serenu/
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tsonga ma teraz dobru formu. Nadal nie je neporazitelny. Nie je to ako za cias Federera ked bol na vrchu, ze hraci mali problem ho porazit. Myslim, ze ak Tsonga ukaze dobry tenis tak moze pomyslat na postup.
A pre mna Safina - Zvonareva, ale takisto to moze byt zaujimave.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to si myslim aj ja, ale aj štvorhra bude zaujimavá... som zvedavý kam to dotiahnu holky... ale čo ma tak trochu sklamalo že už ani juniory zo SVK nie su žiadny... teda neratam žensky okruh tam sme celkom dobre na tom, len tá mužská časť... ani jeden z juniorky na AO a dokonca ani v kvalde...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

dúfam že finále bude Federer - Nadal s lepším koncom pre Federera 8)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja by som Uvital Tsonga vs. Federer alebo Roddick, tam je to uz jedno. Finale Federer - Nadal by mi len pripominalo predosle rocniky Grand Slamov. Je to pre mna istym sposobom "otrepane" vidiet tych istych hracov v skoro kazdom finale. :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

yazoo presne by osm použil tovje slová, je to už otrepané.. ako Roger je borec toho si viempredstaviť vždy v nejakom finále.. ale Rafa je taky trošku komornejší hráíč, on je antukar a tam je doma.. nech tam aj ostane a je, a Tsonga nam nepostupil žial:(, je tam Verdasco takže jeden finalitsa bude zo španielska... tajne dufam že to bude Verdasco :lol:
Drago
Guru
Guru

Aj ja, lebo to by znamenalo, ze Roger ho zmazne a vyrovna Samprasa :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nemyslim, ze by to bolo az take jasne. Myslim, ze Nadal s nim vie drzat krok a aj ho porazit. Zalezi od aktualnej formy.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to maš uplnú pravdu, ale Roger sa mi zdá byť vo vyhode oproti Rafovi a to hlavne po tej moralnej, lebo taký vysledok aky uhral proti Del Potrovi to sa nevidí každý deň, teraz bude hlavne záležať ako dopadne zápas s Roddickom, povedal by som že to môže byť ešte zaujimavejšie ako s Nadalom
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak Andy ma silny len servis a forehand. Roger by to mal vybehat a vyhrat. Na druhej strane, ak si Andy bude drzat servis a parkrat break-ne Rogera tak si myslim, ze je jasne kto vyhra.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ved prave to myslím, Andy je borec na 1servis, tam to sledovať to je niečo neskutočné, popripade aj Serena mala kedysi taký, po tom zranení už take šupy nedáva/možno trochu zženštela/
ale určite bude zaujimavý zápas aj Nadal vs Verdasco, len tam si myslím že Rada ma jednoznačne navrh, ak by sa neprihodili nejaké zdravotné ťažkosti
Drago
Guru
Guru

Federer je jediny hrac na svete, ktory vie zreturnovat Andyho server kamkolvek chce, nech je akokolvek silny alebo umiestneny. Pozrite si niektore ich vzajomne zapasy. Znicil ho skoro vzdy :) A tak tomu bude aj teraz
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ak si dobre pamätám tak bilancia Federer - Roddick je 12 : 1 8)
Napísať odpoveď