Hip-Hop - všeobecne
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ehh... hovor si tomu ako chces, ale New Era je vec, ktora je uplne peckova, je ich tolko, ze si vies vybrat presne taku, aku chces, aka sa ti paci. Tak trochu odraz tvojej osobnostiCyrus666 napísal:teraz mi povedz o com je ppci "hudba" Hip-Hop a o com je Metal ked som ti konecne otvoril oci
//a podte do mna chlapci so serbelom na hlave.....cakam K- a poriadne nehambite sa!!!!
vstkych slavnych gangsta rapperov si vymenovalmakaveli napísal:ideafatte, hugo toxx, dramatikz, tragikomix, moja rec.. to uz len je o zivote, skusenostiach, problemoch![]()
len nerozumiem co ty slovenski "rapperi" chceju dokazat. aj keby do 80tky robil veci tak nebude mat nikdy ale nikdy na elitu ako Snoop Dogg, Dr. Dre, a nie to uz na Tupaca Shakura.
ale ked sa tu chcete opat hadat o metale a hip-hope tak to mozte zabalit. mne sa rock aj metal paci, nieco take ako nightwish ale nie ako gogor (ci jak sa to pise
-
moosha
Darca
Ale Filip
. Vsetci vieme, ze nemozes porovnavat Dre-ho a Moju Rec, to je jasne. Dre urobil velmi vela pre hip-hop vseobecne, pre cely svet, a takch ludi je malo. A napr., ako som spomenul, Moja Rec na nic take sancu nema, no ked ich ludia pocuvaju tak je to OK (podla mna su tiez vpohode, aj ked neni to uplne moj styl). Ak chces porovnavat napr. co urobil niekto pre USA a co urobil niekto pre SKCZ, tak je namieste myslim Vec a vlastne Trosky plus Krakalla, Blazo, Dezo, Opak, Midi, Indy a Wich, Manzele (
), PIO, Nazov Stavby, PSH a mozno Dizzastar... Mozno by viac kulreperov povedalo, ze aj Rytmus, ale ked som na svojom (kupenom) 20Ers pocul jeho "Lia Ogia" z roku 2000, tak som mal dost... proste, vzhladom (aj) na ten rok je to proste uplne bezduche, ak si pustis uz len Tozmemi (Trosky kto by nevedel...), co je z 97 tak je to uplne lepsie, ujalo by sa to mozno aj teraz, o 12 rokov neskor... Sme ako studene bozky, sme Trosky...
-
Digital
Guru
Vsetko v poriadku suhlasim stebou , su to vsetko prepadaky ale nechapem preco si myslis ze by mali robit take veci jak robi dr.dre alebo snoop... a este nechapem ze preco si myslis ze si chcu volaco dokazovat ??? to akoze vsetci v rocku slovenskom sa tahaju na guns n roses atdatd??.. mozno to robia preto lebo ich to bavi a citia sa tak dobre... neviem nepoznam ich ale hodil si ich vsetkych do jedneho vreca (aj ked vsetkych tych interpretov nenavidim). A este nechapem ze podla coho tu sudis elitu ??? Podla toho kto kolko linek si fukne za mesac?? Akoze klobuk dole pred shakurom alebo pred snoopom a drem ano dokazali toho dost ale najdu sa aj taky ktory by ich v tomto štýle dali dole..Filipito napísal:vstkych slavnych gangsta rapperov si vymenoval![]()
len nerozumiem co ty slovenski "rapperi" chceju dokazat. aj keby do 80tky robil veci tak nebude mat nikdy ale nikdy na elitu ako Snoop Dogg, Dr. Dre, a nie to uz na Tupaca Shakura.
to je vec nazoru.... Wichove beaty mi nepripadaju ako odpad a Ideove texty su vo vacsine pripadou dost silne.....
ja moc americanou nepocuvam bo neviem dokonale anglicky a nezozumiem komplet textom (rychlost, slang ...)
edit : nevsimol som si ze wicha nespominate ...... ale tragikomix je spomenuti tiez a podla mna Sven tiez dava dost pohode.....
ja moc americanou nepocuvam bo neviem dokonale anglicky a nezozumiem komplet textom (rychlost, slang ...)
edit : nevsimol som si ze wicha nespominate ...... ale tragikomix je spomenuti tiez a podla mna Sven tiez dava dost pohode.....
-
winni
Medium Star
tak ja len nechapem na co bola zalozena tato tema, akoze fayn nieco tu o hip-hope musi byt to je pravda lebo to by posluchacov tohoto (super
) stylu nastvalo asi ked tu mozu byt aj rozne prepadaky... ale vopred bolo jasne ze sa tuna budu vsetci len hadat, tak si kladem otazku co vsetkym na hope vadi natolko ze musia do toho hubovat, ani ja sa nestaram do toho co nepocuvam a netrapi ma kdo to pocuva... ja len tolko takze moj nazor - Super styl tak asi ked to pocuvam
a ozaj aky je podla vas najlepsi a najhorsi hip-hop?
u mna:
+ ying yang twins (alebo tak nejako sa to pise to sa mi lubi)
- Lil wayne kdo pozna vie preco, a este slovensky laci a podobne
u mna:
-
moosha
Darca
Laci moze byt aj Tekovsky Majster Slova (som Laco, mam rad zlato-nemam rad sako...) ale aj Laci Strike. Strike je podla mna super clovek, jeho "boyband" vie tancom nakladat celkom slusne. Jasne, musel sa trocha komercionalizovat lebo mu to vynasa peniaze na tu jeho SDA. No samozrejme na Tekovskeho Majstra Slova nema NIKTO.
2 Máňa Toma (Wich, podla SK medii oznacovany sem-tam aj "známy český dikdžokej Witch): zerem ho uplne celeho, s Alchemistom jeden z najlepsich beatmakrov na svete, peckovy clovek. NIKTO nesampluje tak jak on, NIKTO. (az na Tekovskeho Majstra Slova)
2 Máňa Toma (Wich, podla SK medii oznacovany sem-tam aj "známy český dikdžokej Witch): zerem ho uplne celeho, s Alchemistom jeden z najlepsich beatmakrov na svete, peckovy clovek. NIKTO nesampluje tak jak on, NIKTO. (az na Tekovskeho Majstra Slova)
no hovor ze ktory...Digital napísal:Vsetko v poriadku suhlasim stebou , su to vsetko prepadaky ale nechapem preco si myslis ze by mali robit take veci jak robi dr.dre alebo snoop... a este nechapem ze preco si myslis ze si chcu volaco dokazovat ??? to akoze vsetci v rocku slovenskom sa tahaju na guns n roses atdatd??.. mozno to robia preto lebo ich to bavi a citia sa tak dobre... neviem nepoznam ich ale hodil si ich vsetkych do jedneho vreca (aj ked vsetkych tych interpretov nenavidim). A este nechapem ze podla coho tu sudis elitu ??? Podla toho kto kolko linek si fukne za mesac?? Akoze klobuk dole pred shakurom alebo pred snoopom a drem ano dokazali toho dost ale najdu sa aj taky ktory by ich v tomto štýle dali dole..
a porovnavat s nim mozem jedine wicha on je naozaj dobry (much higher s kuruptom a nironicom nemal chybu) nie ale chcem vidiet aspon jedneho lepsieho ako tupac alebo doKtor.
ying yang su ppci super texty , perfektna hudba, mozno by som prirovnal k soulja boy (a tie ich vybasovane songywinni napísal:tak ja len nechapem na co bola zalozena tato tema, akoze fayn nieco tu o hip-hope musi byt to je pravda lebo to by posluchacov tohoto (super) stylu nastvalo asi ked tu mozu byt aj rozne prepadaky... ale vopred bolo jasne ze sa tuna budu vsetci len hadat, tak si kladem otazku co vsetkym na hope vadi natolko ze musia do toho hubovat, ani ja sa nestaram do toho co nepocuvam a netrapi ma kdo to pocuva... ja len tolko takze moj nazor - Super styl tak asi ked to pocuvam
a ozaj aky je podla vas najlepsi a najhorsi hip-hop?
u mna:
a velmi tazko ti je odpovedat co je lepsie co nie.
si zober neakeho slovenskeho (vezmime kontrafakt/rytmus)
za kazdym slovom do **** , ta ***** bola taka ****, vieme kde sme, proste kupuju to deti/cigani (sry za vyraz ale inak to nepomenujes) ktory si s tym zvysuju ego
//prijmem kritiku