Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

btw.. preco mam pocit, ze si myslis ze Cyrus pocuva Hip-Hop?:D
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

ak to bolo mne tak mas zly pocit lebo si to nemyslim....

//sak ja som len odpovedal :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ano bolo to tebe :) okey.. ja som sa len pytal :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Cyrus666 napísal:teraz mi povedz o com je ppci "hudba" Hip-Hop a o com je Metal ked som ti konecne otvoril oci

//a podte do mna chlapci so serbelom na hlave.....cakam K- a poriadne nehambite sa!!!!
Ehh... hovor si tomu ako chces, ale New Era je vec, ktora je uplne peckova, je ich tolko, ze si vies vybrat presne taku, aku chces, aka sa ti paci. Tak trochu odraz tvojej osobnosti :) .
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

makaveli napísal:ideafatte, hugo toxx, dramatikz, tragikomix, moja rec.. to uz len je o zivote, skusenostiach, problemoch :D :D
vstkych slavnych gangsta rapperov si vymenoval :lol:
len nerozumiem co ty slovenski "rapperi" chceju dokazat. aj keby do 80tky robil veci tak nebude mat nikdy ale nikdy na elitu ako Snoop Dogg, Dr. Dre, a nie to uz na Tupaca Shakura.

ale ked sa tu chcete opat hadat o metale a hip-hope tak to mozte zabalit. mne sa rock aj metal paci, nieco take ako nightwish ale nie ako gogor (ci jak sa to pise :D , u kamosa som pozeral ich koncert co tam ludia boli na krizi, som mal za 5 min. dost)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale Filip :). Vsetci vieme, ze nemozes porovnavat Dre-ho a Moju Rec, to je jasne. Dre urobil velmi vela pre hip-hop vseobecne, pre cely svet, a takch ludi je malo. A napr., ako som spomenul, Moja Rec na nic take sancu nema, no ked ich ludia pocuvaju tak je to OK (podla mna su tiez vpohode, aj ked neni to uplne moj styl). Ak chces porovnavat napr. co urobil niekto pre USA a co urobil niekto pre SKCZ, tak je namieste myslim Vec a vlastne Trosky plus Krakalla, Blazo, Dezo, Opak, Midi, Indy a Wich, Manzele ( :D), PIO, Nazov Stavby, PSH a mozno Dizzastar... Mozno by viac kulreperov povedalo, ze aj Rytmus, ale ked som na svojom (kupenom) 20Ers pocul jeho "Lia Ogia" z roku 2000, tak som mal dost... proste, vzhladom (aj) na ten rok je to proste uplne bezduche, ak si pustis uz len Tozmemi (Trosky kto by nevedel...), co je z 97 tak je to uplne lepsie, ujalo by sa to mozno aj teraz, o 12 rokov neskor... Sme ako studene bozky, sme Trosky...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Filipito napísal:vstkych slavnych gangsta rapperov si vymenoval :lol:
len nerozumiem co ty slovenski "rapperi" chceju dokazat. aj keby do 80tky robil veci tak nebude mat nikdy ale nikdy na elitu ako Snoop Dogg, Dr. Dre, a nie to uz na Tupaca Shakura.
Vsetko v poriadku suhlasim stebou , su to vsetko prepadaky ale nechapem preco si myslis ze by mali robit take veci jak robi dr.dre alebo snoop... a este nechapem ze preco si myslis ze si chcu volaco dokazovat ??? to akoze vsetci v rocku slovenskom sa tahaju na guns n roses atdatd??.. mozno to robia preto lebo ich to bavi a citia sa tak dobre... neviem nepoznam ich ale hodil si ich vsetkych do jedneho vreca (aj ked vsetkych tych interpretov nenavidim). A este nechapem ze podla coho tu sudis elitu ??? Podla toho kto kolko linek si fukne za mesac?? Akoze klobuk dole pred shakurom alebo pred snoopom a drem ano dokazali toho dost ale najdu sa aj taky ktory by ich v tomto štýle dali dole..
Dudas50
Medium Star
Medium Star

tak oznacit spominanich interpretou za prepadaky je myslim ze dost krute......len za to ze niesu predavany alebo su menej znamy???
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dudas50 napísal:tak oznacit spominanich interpretou za prepadaky je myslim ze dost krute......len za to ze niesu predavany alebo su menej znamy???
Ne , zato ze su to vazne blbosti a nezapadaju volako do hiphopu ale skor do odpadu
Dudas50
Medium Star
Medium Star

to je vec nazoru.... Wichove beaty mi nepripadaju ako odpad a Ideove texty su vo vacsine pripadou dost silne.....
ja moc americanou nepocuvam bo neviem dokonale anglicky a nezozumiem komplet textom (rychlost, slang ...)

edit : nevsimol som si ze wicha nespominate ...... ale tragikomix je spomenuti tiez a podla mna Sven tiez dava dost pohode.....
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

tak ja len nechapem na co bola zalozena tato tema, akoze fayn nieco tu o hip-hope musi byt to je pravda lebo to by posluchacov tohoto (super :) ) stylu nastvalo asi ked tu mozu byt aj rozne prepadaky... ale vopred bolo jasne ze sa tuna budu vsetci len hadat, tak si kladem otazku co vsetkym na hope vadi natolko ze musia do toho hubovat, ani ja sa nestaram do toho co nepocuvam a netrapi ma kdo to pocuva... ja len tolko takze moj nazor - Super styl tak asi ked to pocuvam :D a ozaj aky je podla vas najlepsi a najhorsi hip-hop?
u mna:
+ ying yang twins (alebo tak nejako sa to pise to sa mi lubi)
- Lil wayne kdo pozna vie preco, a este slovensky laci a podobne :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

laci? ako tanecnik?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Tomasko napísal:laci? ako tanecnik?
skor laci ako majster slova :D
inak ten tanecnik je tiez pekny debil, nechapem ako si mohol po tej svojej kktskej boygayband kapele udrzat akykolvek kredit. u kohokolvek
Dudas50
Medium Star
Medium Star

no laci majster slova je KING :D :D
takmer som z neho krce dostal od smiechu ked som ho 1. krat pocul+videl
:hehe:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Laci moze byt aj Tekovsky Majster Slova (som Laco, mam rad zlato-nemam rad sako...) ale aj Laci Strike. Strike je podla mna super clovek, jeho "boyband" vie tancom nakladat celkom slusne. Jasne, musel sa trocha komercionalizovat lebo mu to vynasa peniaze na tu jeho SDA. No samozrejme na Tekovskeho Majstra Slova nema NIKTO.

2 Máňa Toma (Wich, podla SK medii oznacovany sem-tam aj "známy český dikdžokej Witch): zerem ho uplne celeho, s Alchemistom jeden z najlepsich beatmakrov na svete, peckovy clovek. NIKTO nesampluje tak jak on, NIKTO. (az na Tekovskeho Majstra Slova)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Moosha: ja hovorim o jeho spevackej boyband
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

hej hej myslel som laciho majstra slova... to je ten dylino co sa hra na rapera, kdo nevie o com je rec tak dajde to youtube LACO MAJSTER SLOVA aa najde vam ho... good fun
ale je to typek to by ma zajimalo kde byva a co robi...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Vonku mam BeeMWeee, nech ti neje*eeee
:D

Niektore tie pozy a hlasky stoja za to. :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Digital napísal:Vsetko v poriadku suhlasim stebou , su to vsetko prepadaky ale nechapem preco si myslis ze by mali robit take veci jak robi dr.dre alebo snoop... a este nechapem ze preco si myslis ze si chcu volaco dokazovat ??? to akoze vsetci v rocku slovenskom sa tahaju na guns n roses atdatd??.. mozno to robia preto lebo ich to bavi a citia sa tak dobre... neviem nepoznam ich ale hodil si ich vsetkych do jedneho vreca (aj ked vsetkych tych interpretov nenavidim). A este nechapem ze podla coho tu sudis elitu ??? Podla toho kto kolko linek si fukne za mesac?? Akoze klobuk dole pred shakurom alebo pred snoopom a drem ano dokazali toho dost ale najdu sa aj taky ktory by ich v tomto štýle dali dole..
no hovor ze ktory...
a porovnavat s nim mozem jedine wicha on je naozaj dobry (much higher s kuruptom a nironicom nemal chybu) nie ale chcem vidiet aspon jedneho lepsieho ako tupac alebo doKtor.

winni napísal:tak ja len nechapem na co bola zalozena tato tema, akoze fayn nieco tu o hip-hope musi byt to je pravda lebo to by posluchacov tohoto (super :) ) stylu nastvalo asi ked tu mozu byt aj rozne prepadaky... ale vopred bolo jasne ze sa tuna budu vsetci len hadat, tak si kladem otazku co vsetkym na hope vadi natolko ze musia do toho hubovat, ani ja sa nestaram do toho co nepocuvam a netrapi ma kdo to pocuva... ja len tolko takze moj nazor - Super styl tak asi ked to pocuvam :D a ozaj aky je podla vas najlepsi a najhorsi hip-hop?
u mna:
+ ying yang twins (alebo tak nejako sa to pise to sa mi lubi)
- Lil wayne kdo pozna vie preco, a este slovensky laci a podobne :)
ying yang su ppci super texty , perfektna hudba, mozno by som prirovnal k soulja boy (a tie ich vybasovane songy :))

a velmi tazko ti je odpovedat co je lepsie co nie.
si zober neakeho slovenskeho (vezmime kontrafakt/rytmus)
za kazdym slovom do **** , ta ***** bola taka ****, vieme kde sme, proste kupuju to deti/cigani (sry za vyraz ale inak to nepomenujes) ktory si s tym zvysuju ego :wink:

//prijmem kritiku :) ak mam zle nazory
Dudas50
Medium Star
Medium Star

podla mna na golden touch-e su aj lepsie skladby ako much higher.....Give up your guns abo They dont know how su pecky...

ale Hadej Kto bol albac lepsi (moj nazor)

----- a tie prepadaky boli podla neho IF,MR,TKX, ujo Toxx .....

// no a rytma tiez moc neoblubujem.....
Napísať odpoveď