Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Suhlasim s tym, ze ak je to co i len trochu mozne , treba sa bitkam vyhybat.
Inak, ked uz ide o tu sebaobranu, niekedy netreba byt majstrom bojovych umeni aby sa clovek ubranil, obcas staci ovladat nejake tie zaklady. Samozrejme ak by na vas zautocil karatista velku sancu nemate, ale ak na vas zautoci clovek, ktory sa chce jednoducho mlatit hlava-nehlava mate sakra vyhodu, hlavne ak ten druhy organizovane kopy ci udery necaka.
Videl som mlatit sa dvoch mladych ludi, vedel zopar uderov z karate, druhy nie. Ten prvy ho zlozil za par sekund....nie preto zeby bol bitkar ci profesional, ale preto ze ten druhy oragnizovanu obranu necakal.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

IMI napísal:V dnesnej sku**** dobe uz neexistuje ferovka. 8 na jedneho a su frajeri.
Presne tak....stalo sa mi minule....nedavno bol uz vecer....tma, nikoho nikde a napadol ma jeden pakistanec zo skoly....prve len prisiel ku mne, zacal na mna nadavat, proste typicke psychologicke tahy ako niekoho postrasit...a potom mi dal taku bobmu do spanku, zasiahol aj oko trosku...okamzite spuchnute som to mal, a bolest oka bola tiez fajna....no nevratil som mu...len som sa tocil a pobral sa prec.....kade lahsie....a to preto, ze ten kkt mal za sebou 4 kamaratov....a to viem, ze on na mna nema...a som si isty ze keby bol sam tak na mna ani nepozrie....poznam take sracky, co keby isiel vecer sam po ulici a prebehne okolo neho macka ta bude predychavat...neznasam takych kktov sracov....

este ked som bol mladsi a zili sme na SVK tak tam som zazil zopar feroviek, kedy sa povedalo, ze nikto do toho nebude skakat, ze iba jeden na jedneho..... no je to o inom, tam som sa aspon nebal uder vratit...aj ked som vacsinou siel domov s rozbitym nosom :oops:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

hh , lubos jeden moj znamy sedel v bare , rozbehol sa na neho zdrogovany feŤak a z celej sili mu prij*bal , moj znamy teraz chodi s podrotovanou sankou a nemoze poriadne rozpravat , v takom pripade by som zobral kamaratov a tak bo som ho vyčesal ze by nevedel kde je sever ... ale inak som tiez za ferovky :) , inak preco si si toho pakistanca potom nepodal ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nepodal som si koli tomu, ze je stale kryti poza kamaratov, a to ma na tom skur*enom systeme serie, ze on tu ma kopec znamych, kopec kamaratov, celu pakistansku cukrikovu mafiu a ja tu nemam ludi, ktory by sa za mna postavili, proste je to stale tak ,ze ked ho rozkopem dnes ja, tak mam iste, ze zajtra budem rozbity ja....a opakuje sa to donekonecna....A strasne nerad sa bijem to je dalsi dovod....ja som fakt ten typ, ktory ked sa dostane do amoku tak bije sa hlava nehlava a uz sa neviem kontrolovat, a potom to tak aj moze dopadnut....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najhoršie je, že títo bitkári sa neboja následkov. Im je to jedno.
Ja som sa bil tak skutočne možno 2x v živote, párkrát to bolo na hrane a vždy som si uvedomil čo by som stratil. Pridrbem tomu debilnemu ciganskemu dealerovi a feťákovi, čo tu buhá po dedine, špatne spadne a ja mam na krku ublíženie na zdraví.
Takisto ako dvaja kamoši, začali posilovať, hustli, hustli aj ich reči, po dvoch rokoch prišla jedna bitka, noc na polícii, hrozba že prídu o zbrane (poľovníci), navyše ak necheli na súd poškodenému museli vrátiť 6000,- za rozbité okuliare. Úradoval alkohol 5 proti 3. Obaja sa vyjadrili, že bitka nikdy viac.
//: Tak na stefanskej sa mi prihodilo :lol: dostal som prvu pecku pustial sa mi krv, chytil som ho pod krk asi ako ked sa biju v NHL a druhou som mu udieral na tvar, ked sa konecne vytrhol utekal sa zamknut do auta.. Vsetko sa zbehlo za 45 sekund, v oboch pripadoch uradoval alkohol a vsetky teorie mohli ist do riti.
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Bit sa naucis sa len bitim... snaz sa problemy riesit inak, ako bitkov... aj ked, niekeddy sa neda
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ivoralik napísal:za uchom strašne slabé miesto,,ďalšie miesto máš na krku(ked si točíš hlavú tak máš také šlachy za ktorými je hrtan a keď dáš na okraj...a ťažko to takto vysvetľovať viz obrazok(sory iný som nenašiel):je to tam kde su tie červené bodky.. http://img150.imagevenue.com/img.php?im ... _402lo.jpg a na to miesto sa dá útočiť tak,že súperovi stupíš na nohu a začneš mu tam tlačit a nevydrží tu bolesŤ tak padne na zem-pozor nedávajte mu tam pecku lebo ho zabijete(zlomíte mu hrtan,smrtelné miesto) ďalšie smrtelné je zo zadu na chrbte na panvu(tam kde končí miecha) keď mu dáte pecku ochrnie..ešte vačsia pecka-smrť...neviem,či som vám to mal vravieť,,
btw, stymto mam skusenost(nie z bitky :D zo zapasu....)nejde tam ani o tu boleswt ako oto, ze stlacenim hrtanu sa zastavi prichod kyslika do mozgu a on odpadne, tj. na 20-30sekund strati prehlad o svete :D . A k teme, ako tu uz vecsina pisala v bitke sa zdokonalujes len "treningom" a najdolezitejsia je sila a rychlost... A popripade aj to bojove umenie, niekto tu uz spominal MT ale co som pozeral na Discovery Fight Quest tam bolo Izraelske bojove umenie "Krav Maga" a vyzeralo to dost brutalne :D ta zena co to trenovala, no nechcel by som ju stretnut :D . Ja som sa tak "vaznejsie"(vonku, nie v skole) bil len raz. Boli sme s kamaratmi vonku a prisiel ku mne jeden chlapec(trochu som ho poznal), zacal mi nadavat a povedal, ze ci si myslim, ze preto ze som zapasnik tak si myslim ze myslim, ze mi neprij*be a ja som sa z neho len smial(som trochu flegma :D )ale potom ma uz naozaj nasral(nadavky na rodinu...)tak som sa postavil a kamaratom som hovoril, ze nech nezasahuju. Tomu som povedal, ze ked sa chcel bit, nech zacne, lebo ze ja nemam zaujem ked s ami ospravedlni a jemu hned vyletela ruka, ja som sa reflexivne uhol a dal mu jednu do oka. On sa chytil za oko a lahol na zem :D asi 5min lezal a potom odisiel. Potom prisiel asi o pol hodinky aj s kamaratmi, ze si to potom so mnou vybavia.(to oko mu okamzite napuchlo a poriadne na neho nevidel do buduceho dna naobed). Aj podla mna je najlepsie riesenie nebit sa, ale niekedy sa to uz fakt neda, raz musite zasiahnut....
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Trochu usmevny nazov temy, ... sihlasim hnet s druhym prispevkom ze radsej rozmylsat ako sa nebit ...

Urcite sa bit, zapasit nenaucis precitanim 4 riadkov na hojkovi..

Cele to je aj o psychike, kto ukaze vecsi strach kto je ochotny zajst dalej.
Asi najlepsi sposob je prihlasit sa na nejake bojove umenie, ... kedysi som sa venoval aikidu a je to podla mna vyborny sport... samozrejme na zvladnutie tohto sportu treba roky venovania sa mu... a potom pochopis ze nejde o mlatenie ale sport... aj ked sluzi viac na obranu ako utok.. toto nehovorim z vlastnej skusenosti kedze som sa mu venoval cca rok a dost rokov sa tomu nevenujem, cize uz sa ma to netyka a skoro nic uz z toho nepametam... alebo dost malo...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja som niekde pocul ze pri takych tych tucnejsich bitkaroch co si o sebe namyslaju ze su stred zeme sa hodi pouzit defenzivnu taktiku, teda ustupovat a neskor vyuzit ze su menej ohybny ako my vsetci dokopy (dufam ze tu neni nikdo kdo nesportuje :) ) teda vtedy ked sa on zazene uhnut sa a obehnut ho z druhej strany, kym sa otoci dat mu poriadnu pestacku do ladvin... len sa netreba pouzit silu lebo by manever stratil ucinok... doost to boli a je to ucinne... pri ostatnych slabuckych staci snad potknut alebo pri najhorsom dobre silou past rovno do tvare, najlepsie do nosa, zase treba pouzit dostatocnu silu ale v lepsom pripade nezlomit nos... kym sa utocnik spamata dojde mu ze si netreba zacinat :D a potom je este dobre prilozit past k ustnej kosti (alebo jako sa to vola) toho druheho,ale z boku a treba najst najlepsie miesto malo by byt niekde kde sa kost napaja slachami na lebku, asi centimeter sa vzdialit a silnejsie udriet... treba to avsak dostatocne rychlo aby sa druhy nestihol uhnut... no neviem ale najlepsie je asi si tieto sposoby natrenovat na sebe (akoze s pouzitim minimalnej sily a bezbolestne samozrejme) a potom praktikovat ale len ako obranu.... dufam ze nikdo nema potrebu kazdy den niekoho zmlatit :D
aa ozay este nieco kdo chce vediet ako sa bit aspon tak na urovni a poznat niake tie chmaty aspon na zaciatok tak odporucam bojove umenie krav maga... je to z iraku a vymysleli to vojaci pre civilistov ako osobnu obranu... je aj kniha ale je toho vela aj na nete ved si dajte trebars aj do youtube tam najde cosik... je to zaujimave a rychle po treningu... akurat je toto bojove umenie obsahuje aj veci typu "ako sa zbavit utocnikovej zbrane" akoze strelnej zbrane co sa asi vacsine z nas v zivote nehodi ale budiš :D no ved skusajte cakam na vase nazory...
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ..

Príspevok od používateľa Majro »

najlespie je sa bitkam vyhybat, lebo nikdy nevies co protivnik je schopny urobit (v pripade prehravania by ta aj zastrelil ked neni kompletny..)

no ale tak ja si myslim, ze je to vsetko o postrehu a rychlosti a bojove umenie je len na rozsirovanie technik a dobrej psychyky.. to znamena, ze ta nauci, aby si bol vzdy v takejto situacii s chaldnou hlavou, pretoze len tak mozes vyhrat..

ja konflikty nevyvolavam a ani sa nebijavam, ale ked uz treba tak treba poriadne.. ak ta niekto napadne a ty nemas zaujem s nim co riesit a vies, ze neda pokoj, tak treba utocit na: rozkrok,krk,ladviny a KOLENO.. nic ine netreba.. ak ta niekto napadne tak to nemusi byt "ferovka".. staci jeden lowkick do kolena a typek si uz nezabeha :))) ak na to mas samozrejme svedomie a dokazal by si stym zit, ze si niekoho pripravil o sancu naplno sportovat atd. v zivote.. ale ked on utocil, tak je to jeho vina, nemal zacinat..

a co sa tyka bojovych umeni, tak ja si osobne myslim, ze na slovensku ako aj inde je to nanic, kedze ked sa zaregistrujes v nejakom klube (alebo vacsinou sa regnes vtedy, ked vstupis do nejakej "ligy" kde sa zapasi) tak na ulicu mas o to vacsi problem, lebo ak by si niekomu "ublizil" a lapia ta polijacti a poda na teba dotycny za napadnutie na verejnosti, tak vas ovela vacsiu trestnu zodpovednost ako kebyze si "lajk".. a preto by ti v taktom pripade ostavala jedina moznost a to UTEK:)).. ale zas ked si to vezmes, tak na ulici ta asi dotycny nebude poznat a teda ta "zaloba" je velmi zriedkava.. preto je lepsie behat po vselijakych kluboch a naucit sa z kazdeho rozku trosku a registraciam sa vyhybat tak, ako som to robil aj ja a ja uz som skusil asi vsetky z najtvrdsich kontaktnych sportov co sa na SVK daju ucit..

PS: v boji je dolezity MOZOG a psychicka POHODA a nie SILA !!! :))

takze lovu zdar ;))

este ku predoslim komentarom..:
Krav maga je dobre vec, ale na to aby bola fakt ucinna treba aspon 5 rokov to trenovat, inak je to nanic a treba mat rozhodne na to talent... na SVK alebo aspon teda v BA neni dobry klub na Krav magu... a je to podla mna boj, ktory je proste prirodzeny, ako som uz povedal, tak hlavne ten krk,vajcia :P,koleno ladviny + paky co su v krav maga.. ale na to aby ste zvitazili v bitke, netreba nejake extra bojove umenie.. treba MOZOG :))

ked si slabsi na to ser, tehle, skridly radsej ber :))

//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 17:40 )
123kopec123 napísal:pozrel som si 1,2,3 stranu a poslednu. A co ste tu vy popisali, tak asi o bitke nic neviete. Bijem sa kazdu chvilu. Nie preto ze mam chut, alebo chcem. Ale preto ze som tym kym som. Kazdy sa nauci bit tak, ze sa bude bit,bit, a bit. Nie tak ze zacne chodit na dake umenie...ze "daj mu prvu a je dole" to asi sotva. Ked mu das prvu, co ak sa uhne? urobi drep, a si v riti. da ti par na brucho a nemas sancu. Urob si od neho na 2 metre odstup, a snaz sa nedat prvu. Vecsina ludi, dava prvu na tvar, a to je vyhoda. Cupnes si ty, 2-3 na brucho co najsilnejsie, a potom to pojde samo. Len ho nenechaj zotavit sa za 5sec...Pokial sa na 2 metre nebude dat, tak jednoducho spodny hak na brucho, oboma rukami. A dalej urob ako chces..

Ulica
tiez si myslim, ze prvu ranu ma dat super, kedze potom uz mozes prechadzat do obrany a ublizenie na zdravy je v sebaobrane.. + ked sa sustredis a mas dobry pohyb, tak sa proste uhnes aj ked neches a zareagujes prirodzene nejakym tym "laktom,kolenom atd." to su asi najucinnejsie veci co existuju, ale su ucinne len na kratke vzdialenosti a k ich dobremu vyuzitiu je treba sa dostat k superovi co najblizsie a to niekedy neni tak lahke.. treba si vyckat na dobru prilezistost a pri utoku sa uhnut a ako bolo spomenute 2-3 rany na brucho su viac menej necakane a kym sa da protivnik dokopy, tak sa toho da vela spravit :)) dokonca aj vyssie spomenutie techniky pre "full contact" :))
fifo139
Novice
Novice

....

Príspevok od používateľa fifo139 »

nho kazdy tu pise ze anjlepsie ej nebit sa alebo radsej ust ....... ja sopm bol taky ze som sa kazdeho bal , kto sa na man kus zle pozrel uz som bol krotko , k tomu som mal kamosa ktory bol podobny v sprqavani a on to vo mne este viac prehlbil ...... navyse byvam na konci mesta kde je osobitka a kde pocet ciganou k bielim je 2:1 . a teraz si predstavte ked idem rano do skoély (mam to cca 20 min) , najvacs grazli z mesta idu do osobitky ........
doteraz soms snimi nemal ziadny problem .. paradox je ze zacal vysakkovat chalan ktoreho nepoznam (byva v detskom domove ) . prvy krat do mna strcil . nereagoval som ...... najblizsie ked som ho zno va stretol zase strcil thak som sa oprel do toho aj ja a uz zacal vvysakkovat ze co som urobil atd . . (jha som isiel dalej a ignoroval jeho reci , nemal som chut ani cas sa byt ) nho a vtedy zapiliil ze sa chce byt ze ma zbyje ... a prakticky ztretavam ho dost casto a to ze by som koli nemu choidl inak tak to nie , kus hrdosti mam ale zasa sa nechcem byt ,, ale uz ked ine neostava ????? no viete ako to chodi zbyjes jesneho a pride cela skola ... takze nvm ako to dopadne ......... a to s tyym prvym uderom je podla mna pravda ale treba odhadnut tu hranicu kedys a neda ustupit (ale netreba byt posraty bo oni to vycitia a budud skakat viac )....
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nečítal som to tu ale tak poradím vec, je to tu vyššie spomenuté aj, najlepší protivníka dáš dolu útokom presne na bradu, krk a najlepšie na koniec je keď mieriš medzi nohy (napríklad kolienkom a podobne) ...bradu som napísal preto lebo funguje asi takto ...zoberte si že máte dve obrovské vojská a každé vojsko ma jedného generála, ak jedno vojsko zabije nepriateľského generála tak nepriateľské vojsko nevie čo má ďalej robiť...tak isto to je s bradou, ak natiahneš protivníkovi poriadnu na bradu tak stratí kontrolu a máš chvíľu čas využiť šancu mu potom natiahnuť poriadnu na spánky alebo podobne... len to neprežen ....(ten príklad je trochu pritiahnutý za vlasy ale to nám tréner rozprával na WT a ešte aj na nete som to niekde čítal)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

blitzkrieg napísal:nečítal som to tu ale tak poradím vec, je to tu vyššie spomenuté aj, najlepší protivníka dáš dolu útokom presne na bradu, krk a najlepšie na koniec je keď mieriš medzi nohy (napríklad kolienkom a podobne) ...bradu som napísal preto lebo funguje asi takto ...zoberte si že máte dve obrovské vojská a každé vojsko ma jedného generála, ak jedno vojsko zabije nepriateľského generála tak nepriateľské vojsko nevie čo má ďalej robiť...tak isto to je s bradou, ak natiahneš protivníkovi poriadnu na bradu tak stratí kontrolu a máš chvíľu čas využiť šancu mu potom natiahnuť poriadnu na spánky alebo podobne... len to neprežen ....(ten príklad je trochu pritiahnutý za vlasy ale to nám tréner rozprával na WT a ešte aj na nete som to niekde čítal)
hej hej je to mozne.. a este lepsia vec je, ako bolo spomenute v pripevku nad tebou, ze ked niekto do teba strci, snazi sa ta vyprovokovat a nemas sa naladu bit, tak ak uz fakt vies, ze tej bitke sa nevyhnes, tak musis vyuzit moment prekvapenia.. ci sa vies bit alebo nie, je to jedna z veci, vdaka ktorej sa vyhrava.. priklad: nadava ti, srtci do teba, no ty hned jak do teba strci, tak bez pripravy a zbytocnych slov mu natiahnes jednu na bradu alebo gule/koleno a typek nebude nejaky cas chapat, ze co sa to vlastne stalo, a pritom to bola otazka sekundy, kde jedna rana v necakanej situacii bohate staci.. typek si uz da pozor nabuduce, alebo v pripade ciganov je to kus ine.. stoji tu otazka: B(Y/I)Ť ČI NEB(Y/I)Ť ?!.. ak ho zbijes, tak je dost pravdepodobne, ze na druhy den ti pride pred dom vyzvanat 20 jeho bratrancov a inej zverby..

s ciganmi a niektorymi inymi ludmi to uz neni fair play, takze lepsie sa je nemlatit! :)
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

utocit na krk ? ho chces zabit ?:P najlepsie je na bradu pretozte strati kotrolu
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

blitzkrieg napísal:nečítal som to tu ale tak poradím vec, je to tu vyššie spomenuté aj, najlepší protivníka dáš dolu útokom presne na bradu, krk a najlepšie na koniec je keď mieriš medzi nohy (napríklad kolienkom a podobne) ...bradu som napísal preto lebo funguje asi takto ...zoberte si že máte dve obrovské vojská a každé vojsko ma jedného generála, ak jedno vojsko zabije nepriateľského generála tak nepriateľské vojsko nevie čo má ďalej robiť...tak isto to je s bradou, ak natiahneš protivníkovi poriadnu na bradu tak stratí kontrolu a máš chvíľu čas využiť šancu mu potom natiahnuť poriadnu na spánky alebo podobne... len to neprežen ....(ten príklad je trochu pritiahnutý za vlasy ale to nám tréner rozprával na WT a ešte aj na nete som to niekde čítal)
general a vojsko lol

ak sa chcete bit alebo sa bitke nevyhnete tak by som sa nikdy nesnazil zasiahnut krk/chrbticu/a zadok hlavy pretoze toho cloveka mozete lahko zmrzacit/zabit a za to vam to nestoji
a inac "na bradu" je ucinna rana vacsinou preto lebo priemerny clovek ktory necaka uder, ma slaby krk a ked dostanes po brade (vacsinou z boku-hak) tak hlava-lebka sa ti pohne-premiestni velkou rychlostou oproti mozgu ktory v nej moze malinko narazit/pohnut sa/whatever a vtedy automaticky "vypne" tzn knock out ale takisto bacha kazdy uder po knockoute je dost nebezpecny a moze velmi seriozne poskodit mozog takze ak sa vam to stane nehrajte sa na frajerov a nemastite niekoho este potom 5minut na zemi :?
ked je out tak je out za 20sec sa prebere a nebude vediet co sa stalo :)

//btw ciganov by som sa moc nechytal casto su v "ghetach" dute hlavy ktore na teba pridu s nozikom/hoccim inym a nemusi to pre teba dobre dopadnut
Warheart
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Warheart »

123kopec123 napísal:pozrel som si 1,2,3 stranu a poslednu. A co ste tu vy popisali, tak asi o bitke nic neviete. Bijem sa kazdu chvilu. Nie preto ze mam chut, alebo chcem. Ale preto ze som tym kym som. Kazdy sa nauci bit tak, ze sa bude bit,bit, a bit. Nie tak ze zacne chodit na dake umenie...ze "daj mu prvu a je dole" to asi sotva. Ked mu das prvu, co ak sa uhne? urobi drep, a si v riti. da ti par na brucho a nemas sancu. Urob si od neho na 2 metre odstup, a snaz sa nedat prvu. Vecsina ludi, dava prvu na tvar, a to je vyhoda. Cupnes si ty, 2-3 na brucho co najsilnejsie, a potom to pojde samo. Len ho nenechaj zotavit sa za 5sec...Pokial sa na 2 metre nebude dat, tak jednoducho spodny hak na brucho, oboma rukami. A dalej urob ako chces..

Ulica
Chlape počuj mám taký pocit že ty nevieš o čom je bitka. Ja chodím na kick-box a muay thai ale chodil som aj na iné ako karate taek won do a pod.

Prvá rana je veľmi, veľmi dôležitá... dostane ta do nepozornosti stratíš rovnováhu, nevidíš čo ten druhý robí a ak si to schytal na nos máš šok a môže sa stať že sa nedokážeš nadýchnuť ale to len u niektorých.

BTW 2 metre odstup?... blázniš? neni si v ringu tu akonáhle začneš nesmíš prestať, bi bi a bi ho až dovtedy aby sa nepostavil inak pôjde do teba on a myslím že nemáš také dobré reflexy na uhýbanie (samozrejme ak sa nebiješ s neakým 20 kg človekom)... Prvou ranou ho omámiš ostatné už nebude vidieť a tie ho položia...

A čo ma fakt dostalo bolo že spodný hák na brucho oboma rukami :lol:
Myslel si hanuman? :lol:
ozaj ty si pri obrane úderom čupneš?... ty si KING
A ak by si pri prvom údere netrafil a on si ako vravi kopec čupne, dáš koleno.

A ktomu hlavnému... Netreba si zbytočne vyhladávať problémy v dnešnej dobe sa ideš biť a malý chudučký 40 kg mužíček na teba vytiahne zbraň.
V lepších prípadoch teleskop, bejsbolku, káser atď. alebo na teba vyskočia 50-ti :lol: Pokiaľ to nie je nutné a oni začnú bitku tak do toho ale inak nie. Ja odporúčam pri bitke použiť štýl streetfight a biť sa zo všetkým čo máš po ruke: stolička palica, kamene, flašky proste všetko...
alebo chodiť na jiu jitsu brasilian... :lol: Ešte niečo: Bojové umenie ta naučí veľmi, veľmi veľa... kick-box muay thai... tam ťa načia biť :lol:

Píšem z vlastnej skúsenosti... a prepáčte že som sa tak rozpísal nechal som sa uniesť :oops:

//autoeditácia príspevku ( 19 Mar 2009, 23:15 )
IMI napísal:taK Ttak a este si zlomis ruku

No takze takto,
niektori hovoria:udri ho prvy a ,,mas" ho.
a dalsi ze: ten kto udrie prvy uz prehral.
Lenze treba si zvazit aj situaciu, kedze ho chces trafit do brady mozes ho trafit do krku a tym ho zabijes.Nikedy nevies ci nema pistol,boxer alebo hocico ine.V dnesnej sku**** dobe uz neexistuje ferovka. 8 na jedneho a su frajeri.Najlepsie sa nebit ale ked to nevychadza inak ked musis tak musis.Bud kontru do brady v podstate KO ale ak je to silne tiez ho mozes zabit a nedajboze ked ti to ujde do krku.A preto treba chodt na diskoteky kde nieje tolko ko*ot nehadzat na nich usta a tak...A v rifliach davat highkick tak to je hardcore , pokial nenosis rifle jak bu*erant pri bradavkach :D . ts

K-: aspon sa podpis ko*ot.
kontru?... vieš čo je vlastne kontra? :lol:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

"kontra" = vratenie uderu pre tych co nevedia..

mas pravdu.. na ulici nepotrebujes dodrziavat nejake smiesne pravidla.. tam je podstatne vyhrat a to, ze ako vyhras je v podstate jedno.. vyhra ako vyhra :P

na "mlatenie" netreba" vysoku skolu.. napr. bojove umenie ti je na peatchu, ked nemas rychlost(to sa da ziskat) ale hlavne reflexy.. ak by uz malo bojove umenie zabrat tak, aby si ho vyuzil, tak to neni kratkodoba zalezitost.. aspon 3-5 rokov treba... to neni tak, ze pojdes na "martial-art" a hned po druhom treningu je z teba rocky :P
ak mas dobre reflexy a rychlost, tak v skutku nepotrebujes chodit na bojove umenie, ked sa to naucis pouzivat ( samozrejme ak vies aj udret ;) ) :D
ale zas neberte to doslovne.. to som len tak zkresil ;)
BFC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BFC »

No to bojove umenie neni az tak vzdy potrebne.. Ak mas rychlost a dobry uder nemas problem.. Samozrejme aspon buchanie do mechu alebo sparing partner sa vzdy hodi... ale zasneni urcite potrebne ovladat nejake aikido a pod..
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Neviem kde lepsie si zlepsis reflexy a rychlost uderu, ak nie na treningoch... mech ti s tym tiez velmi nepomoze.
BFC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BFC »

Kybelvody napísal:Neviem kde lepsie si zlepsis reflexy a rychlost uderu, ak nie na treningoch... mech ti s tym tiez velmi nepomoze.
ved vravim sparing partnera.. len som povedal ze nepotrebujes bojove umenie...
Napísať odpoveď