Aka je podla VAS Windows Vista...

Informácie o software, ankety...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shwollo »

vypisujete tu o indexovaní... môže mi niekto vysvetliť, čo to je a na čo je to dobré/zlé?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dost to urychluje vyhladavanie, pretoze system potom nemusi prehladavat disk, ale iba tabulku s indexami. No ja to vypinam vzdy po nainstalovani systemu, pretoze hladanie vyuzivam malo a indexovanie sa zapina vzdy, ked je pocitac neaktivny, co mi vadi, kedze vtedy sa moj notebook zbytocne zahrieva.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Je to na niečo iné ako na vyhľadávanie?
kde sa to dá vypnúť? Uvidím, čo to spraví :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nebudem sem drbat dalsiu x-tu temu o viste tak pisem sem. Mam Vistu 64 a hlasi ze na to nemam pc. Pripajam screen z everestu kedze sa v tom nevyznam, znamena to ze mam 32 bit procesor? Znamena to, ze ked potrebujem vistu tak 32?
Vdaka za pomoc
Prílohy
SNAG-0000.jpg
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mas 32 bitovy CPU... potrebujes mat 64 bit aby ti isiel 64 bitovy operacny system :?
Prílohy
Schránka01.jpg
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

mam problem po preinstalovani ovladacov na graficku mi zblbli miniaturi :( filmy, videa co som mal pred tym maju minuaturi, ale kazde nove video alebo film nema miniaturu... a dost ma to hneva...kde by mohol byt problem?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Dnes mi vyhodil windows update, ze je dostupny SP2. Rovno som ho nainstaloval a mozem povedat, ze sa zlepsila jedna vec: ak mam pripojeny externy disk v case bootovania systemu, tak predtym system nenabehol (cierna obrazovka), po instalacii SP2 ho pri boote vypne a pred prihlasovanim zase zapne - neviem naco, ale aspon to uz neblbne.
Ake mate skusenosti vy?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

scream3 ty tu trepeš o niečom a z toho 90% ludí nevie o čom.. Neviem kde a na ktorej strane si zase čítal príspevok od užívatela SETH82..

Takto teraz k Viste.. mám ju nahodenú zatial som riešil len pár vecí... Nebudem sa tu moc okolo toho rozpisovať. Jednalo sa o firewall (Kerio Personal Firewall) druhou vecou čo bola v podstate dôležitejšia - tlačiareň.. Neexistujú na vistu ovládače, pre 32bit sú, pre 64 nie.. Písal som mail aj do Canonu, ale veď načo by odpísali ? Potom mi tu už niekto, ani neviem kto napísal, že tie ovládače neexistujú.. No čo už, tak som ju pripojil k druhému pc.. Ale ako celkovo s Vistou som spokojný.. Niekto na ňu nadáva, niekto ju zase chváli.. Akurát nechápem to skóre, proste mám tam 5,9 a netuším ako to zvýšiť :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

5.9 je tusim max... Vista je super.. :) vyuzivam ju uz pol roka X64.. zatial bez reinstalu.. :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mam Vistu Familiale Premium x64

uz polroka, bez reinstalu... slape v pohode, mozno kusok nekompatibilita s notasom, ale prezivam to :)
Napísať odpoveď