Aka je podla VAS Windows Vista...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes mi vyhodil windows update, ze je dostupny SP2. Rovno som ho nainstaloval a mozem povedat, ze sa zlepsila jedna vec: ak mam pripojeny externy disk v case bootovania systemu, tak predtym system nenabehol (cierna obrazovka), po instalacii SP2 ho pri boote vypne a pred prihlasovanim zase zapne - neviem naco, ale aspon to uz neblbne.
Ake mate skusenosti vy?
Ake mate skusenosti vy?
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
scream3 ty tu trepeš o niečom a z toho 90% ludí nevie o čom.. Neviem kde a na ktorej strane si zase čítal príspevok od užívatela SETH82..
Takto teraz k Viste.. mám ju nahodenú zatial som riešil len pár vecí... Nebudem sa tu moc okolo toho rozpisovať. Jednalo sa o firewall (Kerio Personal Firewall) druhou vecou čo bola v podstate dôležitejšia - tlačiareň.. Neexistujú na vistu ovládače, pre 32bit sú, pre 64 nie.. Písal som mail aj do Canonu, ale veď načo by odpísali ? Potom mi tu už niekto, ani neviem kto napísal, že tie ovládače neexistujú.. No čo už, tak som ju pripojil k druhému pc.. Ale ako celkovo s Vistou som spokojný.. Niekto na ňu nadáva, niekto ju zase chváli.. Akurát nechápem to skóre, proste mám tam 5,9 a netuším ako to zvýšiť
Takto teraz k Viste.. mám ju nahodenú zatial som riešil len pár vecí... Nebudem sa tu moc okolo toho rozpisovať. Jednalo sa o firewall (Kerio Personal Firewall) druhou vecou čo bola v podstate dôležitejšia - tlačiareň.. Neexistujú na vistu ovládače, pre 32bit sú, pre 64 nie.. Písal som mail aj do Canonu, ale veď načo by odpísali ? Potom mi tu už niekto, ani neviem kto napísal, že tie ovládače neexistujú.. No čo už, tak som ju pripojil k druhému pc.. Ale ako celkovo s Vistou som spokojný.. Niekto na ňu nadáva, niekto ju zase chváli.. Akurát nechápem to skóre, proste mám tam 5,9 a netuším ako to zvýšiť