Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Keby sa to fakt zorganizovalo tak by som prisiel autom, takze by som aj cestou mohol pobrat ludi, ak by nejaki boli.
mas Zilinu po ceste? :D (fajku nemam ale mas dva slauchy, budem ti robit wingmana)

Inak niekde na wiki som cital, ze obsah dechtu pri fajceni vf je priam katastrofalny. Potom sa po dvoch hodinach fajcenia dozviem, ze to obsahuje nikotin :-) skvele..
Je tu niekto - cisty nefajciar - co fajci vodnu fajku pravidelne?
By ma zaujimalo ci ma rovnake problemy ako fajciari.. koncicia, ranne vyhlienovacky a podobne..

inak je to strasne prijemna zalezitost... uzil som si to dokonca s pocitom ze som znicil dosku za osem litrov..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja ked som doma tak fajcim aspon raz do tyzdna a ziadne take problemy som nepozoroval. Akurat po fakt dlhom fajceni (raz sme davali v kuse asi 4 hodiny) som potom citil, ze som vyudeny, ale na druhy den to preslo.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau Ja som pocul presny opak ... Ze Dechtu tam je uplne minimalne ...
Ked uz Tak nikotinu je trochu viac (Pri obsahu na 50g Balenie).
Mam znameho tuheho fajciara ... a ten nevydrzi pri vodnej fajke ... Taha Pol hodinu a potom si ide zapalit normalnu.
On mi aspon vzdy hovori ze neciti ziadnu "silu"
A ja som sa len raz prefajcil VFkou ... Ale to som stiahol asi 1/3 50g Balenia sam aby som zadymil kamaratovi miestnost.
Podarilo sa ale predychal som sa CO-cka. (Klasicke symptomy: Pocit horka, mierne nevolnosti, zvyseny tlak aj pulz, si cerveny jak chilli papricky, prekrvene cele telo, krutenie hlavy.)
Stacilo to pol hodinu vonku rozdychat a bolo po probleme. Potom som dostal dvojdnovu averziu voci VF ale preslo to :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mi-chau - ak ratas ako nefajciara tak cigaretu za mesiac v ozratom stave tak ber mna.... ale vodarko je vodarko...

co sa nikotinu a dechtu tyka su na to rozne nazory, rozne studie... mne napr spolubyvajuci povie ze na neho je vodaro silne a to stiahne chlapec krabicku denne.... osobne si myslim,ze dehtu je tam minimum, aj ked s nikotinom to nieje asi take ruzove
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

njn, si vezmi aky je zadrbany filter jednej sfajcenej cigarety, no na vodarku pokial viem filter nieje..
Maki
Darca
Darca

a voda je co? na okrasu?... a ked niecim zmenis pH vody - napr citronova stava..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:mas Zilinu po ceste? :D (fajku nemam ale mas dva slauchy, budem ti robit wingmana)
Jasne, prenajmem si autobus a pobeham cele slovensko. :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mi-chau napísal:Inak niekde na wiki som cital, ze obsah dechtu pri fajceni vf je priam katastrofalny. Potom sa po dvoch hodinach fajcenia dozviem, ze to obsahuje nikotin :-) skvele..
Je tu niekto - cisty nefajciar - co fajci vodnu fajku pravidelne?
By ma zaujimalo ci ma rovnake problemy ako fajciari.. koncicia, ranne vyhlienovacky a podobne..
Všetky tie výskumy sú úplne nahovno, nakoľko vždy boli ribené s iným tabakom a nepoznáme, ako vlastne boli robené - aké boli použité teploty, typ uhlíka, etc. ...
Takže pokiaľ "osborníci" v laboratóriu naložili dajaký zosušený tabak od kolegovej babičky, čo ešte Lenina pamätá, tak jasneže budú hentaké výsledky. Decht je blbosť - jedine, že by si si tabak pocukroval celulózou.
Tabak obsahuje nikotín. VF obsahuje tabak. VF obsahuje nikotín. Tadá!! :aasmile3:
SOm čistý nefajčiar, VF dávam takmer každý deň Ráno som vždy v pohode a ako spevák môžem povedať, že za tri aktívne roky mi to s hrdlom zatiaľ (klop-klop-klop) nič nespravilo...
Gangy napísal:Jasne, prenajmem si autobus a pobeham cele slovensko. :P
Hojko.com VFtour 2009!!
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) takže môj nový prírastok... fajčiť z nej budem až o pár dní takže potom bude nejaké zhodnotenie ... tu sú aspoň fotky
Prílohy
váza.jpg
porovnanie.jpg
vták.jpg
korunka.jpg
voďáro.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak ta je fakt krasna :smt050
Maki
Darca
Darca

pjekna pjekna pjekna..... za mesiac sa vidime cica ;) a tak ta vyfajcim az ti voda bude vriet :D
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

ta velka korunka ma vzrusuje :D
ja cakam 88cm Aladin Luxira XL. tesim sa moc na prve zakurenie :P
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

hej je pekna, uz som ju videl jak ju predavaju , aj som rozmyslal nad kupou..., ale som sa bal , ze ju bude problem cistit..tak neviem
Maki
Darca
Darca

agrashi napísal:ta velka korunka ma vzrusuje :D
velka korunka az taka vyhra nieje... kamos tu ma na intraku party korunku do ktorej sa nalozi tabaku na 2 uhliky za sebou, po prvom to treba prehrabat a spaleny povyberat a ked je chut na jedno vodaro tak sa aj tak musia dat dve lebo skoda tabaku.... nastastie som ho uz dokopal nech si kupi normalnu
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no party korunka je pre party. ;) ja pre seba pouzivam 6.5cm s vnutornym priemerom a aj tak si ju nenalozim celu lebo na to treba dva uhliky a tolko tabaku naraz samemu mi ani nechuti. budem mat mensiu 5.5cm a potom jedna vacsia 7.5cm pre viacerych ludi. takze budem vybaveny :)

na tu jeho korunku som povedal ze sa mi lubi preto lebo hccem jednu maxi aj ked len na okrasu ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nazdar, rozhodol som sa ze kupim kamaratovi na narodky vodnu fajku a chcel vôbec sa v tom nevynam do 40 eur (1200sk) by bolo optimum nejak mi vysvetlite na co si mam davat pri vybere pozor respektive co je na vodnej fajke podstatne ked sa da , dik : )
Cizmo
Amateur
Amateur

Fuha kde to len bolo...

Príspevok od používateľa Cizmo »

neviete ako sa volala ta stranka kde sa dal ten tabak objednat hladam to a dako neviem najst... a ako nechce sa mi to fakt cele precitat znova... tak ak niekto viete plz napiste mi to... diki moc

lebo teraz som sa pytal a taka mila slecna mi milo povedala ze ten ich tabak co je asi 50g stoji 8eur a to sa mi zda dako vela...
Maki
Darca
Darca

Cizmo
Amateur
Amateur

tak sice som laik ale precital som si to cele raz...

Príspevok od používateľa Cizmo »

P3Bo napísal:Nazdar, rozhodol som sa ze kupim kamaratovi na narodky vodnu fajku a chcel vôbec sa v tom nevynam do 40 eur (1200sk) by bolo optimum nejak mi vysvetlite na co si mam davat pri vybere pozor respektive co je na vodnej fajke podstatne ked sa da , dik : )
Dolezity je objem vody kolko sa vmesti do vodnej fajky... cim viac tym chladnejsi dym tym lepsie...500+ ml okolo tych 50+/- cm vysoke je asi tak to optimum napr. Vodna Fajka TopMark z bongoshop.sk

Podla mna ta je taka akurat... :)
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Zdravim pani. Opat mam na predaj nejaky ten tabacik za prijatelne ceny ;)

El Nakhla Mint - Mata - 3.50eur
El Nakhla Cherry - Visna - 3.50eur
El Nakhla Fakfahakhina - Cierny mix ovocia - 3.50 eur
Al Sultan - Broskyna - 3.50eur
Al Sultan - Dvojite jablko - 3.50eur
Al Sultan - Vodny Melon - 3.5eur

El Nakhla - znama typicka znacka tabaku do vodnej fajky, povazuje sa za stretnu kvalitu,pri jej kupe nic nepokazite
Al Sultan - jeden z najstavnatejsich a najvyraznejsich tabakov na dnesnom trhu vobec, ovela aromatickejsi a vyraznejsi ako Nakhla. Po osobnych skusenostiach odporucam. Nemusite sa ho bat. Je velmi dobry.

Pri vacsom odbere /rozumej 5 a viac ks/ sa da dohodnut nejaka zlava. Konktakt, kde chcete, mail icq SS, je to na Vas ;). prijemny den prajem hulici.

ak treba foto pridam ale nemam tu teraz fotak, zajtra -pozajtra, kazdopadne ludia tu odomna tabak brali a su spokojni ze Gangy?! :D

PS: mam osobne novu skusenost. Kupil som si zapalovac Shisha burner. Jooj chlapci to je vam parada :shock: Kokosaky zapalujem jedna radost. Druhu vec co vam chcem povedat ze zacal som aj vo vnutri pouzivat tarbus. Dovod - udrzuje teplo a tabak sa mi krasne cely prepali, predtym som pouzival dva kokosaky na jednu korunku teraz mi staci jeden! Tolko tepla sa Tarbusom/zavetrim usetri. Odporucam !
Napísať odpoveď