Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj a ked si s niekym pisem na icq stylom 'caw, aKo Sa maS? Tak ho hned poslem do zadnej casti....a to CAW a XUJ to neznasam :smt068
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Lub0$ napísal:Nj a ked si s niekym pisem na icq stylom 'caw, aKo Sa maS? Tak ho hned poslem do zadnej casti....a to CAW a XUJ to neznasam :smt068
alebo že thak misthee bracho .... MaMe Sa ? ja som tak kedysi pisal sice aj teraz pisem trosku ale tak uznajte ze nie takto ... :D maximalne v slove vies vynecham i :D

// skoro som zabudol stara babka na stupi do autobusu rada by si urcite sadla a ten ko*ot so siltovkou ktoru by som najraadsej polial benzinom a spalil si sedi so sluchatkami na plne gulee este roztiahnuty ze pomaly dve sedadla nezabera to uz je demencia vyslovene .. ja na ich mieste by som si trieskal hlavu o mur uz ... gangstas :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

DeJF napísal:Ako sa všetci v škole chvalia že fajčia,pijú atd..to je max.trápne :D
A ked niekto nepije nefetuje atd tak je na smiech podla tých debilov :P
Tak toto aj mňa najviac irituje, keď sa niekto chváli, koľko pije, fajčí a fetuje. Veď tým by sa nemal chváliť, ale to by ani nikomu nemal povedať, veď je najväčšia hanba, keď sa niekto spije tak, že si nič nepamätá. Proste aj na dozvukoch do mňa ožrani hustili, aby som si s nimi dal, ale ja som to jednoducho odmietal a keď som videl tých debilov, čo tam robili, tak som sa nad nimi v kútiku duše iba smial a ľutoval som ich, ako niečo také môžu robiť pravidelne každý týždeň. Jediný ich životný cieľ je dočkať sa piatku a víkendu, aby sa mohli iba spiť a nepamätať si nič z toho, čo sa udialo. Konkrétne spolužiak nič iné cez víkend nerobí, iba ide v piatok do baru, spije sa, ráno príde domov, spí do večera, zase ide v sobotu do baru a zase potom po opici prespí celú nedeľu. V pondelok ide zase s ťažkou hlavou do školy. Absolútne nechápem takúto životnú pointu :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Filipito napísal:osobne by som nezvladol byt kolo dajakeho blavaka ktory nic nemakci blee :smt078
Ver tomu, ze castejsie narazis v BA na vychodniarsky prizvuk (tiez nic prijemne na tunajsie usi), ako v KE na bratislavsky :idea:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tomu rozumiem , len nechapem ze preco mi to tak vadi :)
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Pilifo napísal: nič iné cez víkend nerobí, iba ide v piatok do baru, spije sa, ráno príde domov, spí do večera, zase ide v sobotu do baru a zase potom po opici prespí celú nedeľu. V pondelok ide zase s ťažkou hlavou do školy. Absolútne nechápem takúto životnú pointu :roll:
To už je zrejme závislost na alkohole. Tiež neznášam to ožranstvo a poznám jednu nemenovanu osobu čo už štvrtý rok chodí do 1. triedy na SŠ (strieda školy) a chváli sa tým jak sa každý piatok a sobotu rozbíja. Tiež niesom svätec, pár krát som sa pekne spil :oops: ale naposledy pred 4 mesiacmi, ked som domov došiel ešte podnapity, celý premoknutý a smrkajúci tak som sa rozhodol prestat. Nechápem jak môžu niektorí ludia vydržat tolko pit. :?

EDIT: mám 15 rokov :)

A jedna moja "vidlackost": Niektoré slová si počeštím alebo vynechávam mäkčene. Zatial mi za to nikto nevynadal, takže v tom nevidim problem, dnes pomaly každý hovorí inak.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak "cista" "Bratislavcina" Nieje az taka strasna ...
To len "prava" Petrzalka (Nic proti normalnym) ma taky tvrdy. Víš to su tvdaci tak musia aj tak zniet. Sice na podobnych natrafis vo viacerych castiach ... Ale tam je asi najvacsie percento.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak tak hudba pustena vo fone je dost odveci a ma sere ze to nerobia ludia len po ulici ale aj v mojej partii ideme normal po ulici a kamarat pusti nejaky punk abo ja nechape je to kur.a nepride trapne? sak seci ludia na nas kukaju ze hen jaky dement a ked mu poviem nech to vypne ze sme na ulici tak mi povie ze co mozem setkych osrat :evil: dalsia vec spravanie v podnikoch ideme co ja viem do kaviarne len tak posediet abo co kamarat sa vyvali na pohovke poškrbe si rozkrok vysmrka sa zapali si pricom sa mu podari odklepnut vedla tak to zmete zo stola ... ako nepoviem v krcme ale v slusnom podniku to je moc dalsia vec jasne aj aj nadavam ale iba ked je na to dovod a ne ze :No ty kkt vcera sme tam boli to bola jaka je*a ty kkt si tam mal ist a takto a nahlas proste vsetci ludia na nas cumia co su tam
Tomasito
VIP
VIP

Filipito napísal:tomu rozumiem , len nechapem ze preco mi to tak vadi :)
Nezvyk (nic viac, nic menej).

Pokial by si vyrastal v BA...
Shark NX napísal:Tak "cista" "Bratislavcina" Nieje az taka strasna ...
To len "prava" Petrzalka (Nic proti normalnym) ma taky tvrdy. Víš to su tvdaci tak musia aj tak zniet. Sice na podobnych natrafis vo viacerych castiach ... Ale tam je asi najvacsie percento.
Ale prdlajz : )

Petrzalke prischla "poulicna bratislavcina" HH boomom- vdaka tomu, ze drviva vacsina BA skupin pochadza prave z Petrzalky, no mas to vsade v BA. Ze je v Petrzalke najvacsie percento? To asi preto, ze Petrzalka je najvacsia mestska cast Bratislavy...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Flinstone napísal:skoro som zabudol stara babka na stupi do autobusu rada by si urcite sadla a ten ko*ot so siltovkou ktoru by som najraadsej polial benzinom a spalil si sedi so sluchatkami na plne gulee este roztiahnuty ze pomaly dve sedadla nezabera to uz je demencia vyslovene .. ja na ich mieste by som si trieskal hlavu o mur uz ... gangstas :D
takych vychovavam. ale iba ak su mladsi ako ja, k starsim si nedovolujem. vzdy stylom "vstavaj" alebo "bolia ta nohy?" atd. pripadne nemam rad, ked ideme spoluziaci a chalani (vzdy IBA cesi) si hned sadnu a cesky so vsetkymi slovakmi bez rozdielu nad nimi stoja. ti co sedia sa potom pravidelne smeju, ze stojime.
inak riadna sedlacina su aj tzv "pepikovia", t.j. dospeli chlapi (nikde inde ako v CR som to nevidel), co maju vzadu na krku take dlhe vlasy, neviem ako to popisat presnejsie (pripadne este kratky copik). tiez je drsna podomacky robena trvala (taktiez IBA ceske zeny).
sila su aj cesi na vylete (typicka ceska rodinka, cest vynimkam):
chlap- pepikovsky uces, tielko od vietnamcov, bermudy s vytahanymi alebo davno odstrihnutymi gumickami, ponozky v sandaloch
zenska- domaca trvala (made by suseda), ruzove vytahane tielko (zasadne bez podprsenky), bobor pod pazuchami (divili by ste sa, ako casto je taketo nieco viditelne).
deti: oblecene podla vzoru otec/matka. (aby som nebol pochopeny zle- mne nevadi vietnamske oblecenie, mne vadi to ich je*** zgrlosstvo, oni totiz maju penazi dost).
rodinka si nesie deky a zasadne igelitku s jedlom aj tam, kde pomaly dostanete jedlo aj zadarmo (zase nic v zlom- to nie je o peniazoch, taki co peniaze nemaju zostavaju doma, to je zase o lakomstve a mamonarstve). v case obeda vybalia domace jedlo a svorne nadavaju na system, ostatnych turistov, turisticke zariadenie.
bonusom k tomu vsetkemu je aj spravanie otca v zmysle "co delas machra ty hnupe" (na kupalisku kde robim pri cakani v rade na tobogan nadavaju na to, ako to ide pomaly atd. ked som sa raz ozval, preco su tu, ked im to vadi, dostal som pekne vynadane; nasledne je ucinny odpis v style "aha, ved vy si nic podobne neviete postavit" a je klud)
Tomasito
VIP
VIP

ades napísal:inak riadna sedlacina su aj tzv "pepikovia", t.j. dospeli chlapi (nikde inde ako v CR som to nevidel), co maju vzadu na krku take dlhe vlasy, neviem ako to popisat presnejsie (pripadne este kratky copik)
Thumb up! :smt082
Prílohy
nhlmull_jagr_jaromir.jpg
nhlmull_jagr_jaromir.jpg (33.21 KiB) 1203 zobrazení
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

asi tak :lol: vselico som zadaval do googlu, ale nic som k tomu nenasiel :(
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

V poslednej dobe sa rozmahaju blbeckovia co pozeraju v buse film na NB, ale bez sluchadiel. Minule takto debilko pozeral charlieho anjelov :surrender: To je uz fakt moc. Esteze mam v telefone walkman, neviem, jak by som taketo veci vydrzal.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Môj fotrík bol na vojne v čechách.. a takýchto ľudí tam volali "české máničky" roztrhané rifle, biele tielko, riflová bunda a mastné vlasy.. :D :lol:

No a podľa mňa sú to nohavice po kolená(teda rozkrok majú na kolenách)... tričko po kolená... a podobný štýl.. :) ďalej hudba pustená v mobile, jasná vec.. :) ponožky v šlapkách... dokonca som minule videl mať zapravenú mikinu v nohaviciach u jedného staršieho pána... :)

Najviac ma však doráža, ale to nesúvisí s oblečením.. keď vidím tak 15 ročných gangstas, ktorí by ma vedeli zabiť len pohľadom... minule som šiel s kamošom a stáli tam takto traja a zazerali... potom sa smiali.. tak som sa ich spýtal, či majú nejaký problém.. povedali, že nie, prestali sa smiať a bol pokoj... bolo po smiechu aj vražedných pohľadoch... :D

V konečnom dôsledku nesmiem zabudnúť na to, že mi je v podstate jedno, čo má človek oblečené.. aj spolužiak sa oblieka tak trochu, ako sedliak.. ale nikdy som sa s ním kvôli tomu neprestal baviť, alebo som na neho nič kvôli tomu zlé nepovedal.. Ide hlavne o to, čo je za tým človekom a čo má v srdci.. a ak to má tam, kde to má mať, tak potom sa to oblečenie a tá sedlačina stráca... :)

//edit: Mi-chau.. to máš teda pravdu... :wink: :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked si za teba v buse sadne taky co tam vyhrava Rytmusa z mobilu od mamy, tak ti je jedno, co ma na sebe. Najradsej by si mu ten mobil prepasiroval do drzky cez otvor na oko..
Nech ziju in-ear sluchadla... :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Shark NX napísal:Tak "cista" "Bratislavcina" Nieje az taka strasna ...
Stále však lepšie ako keď idem do krčmy a počujem: Ta ci panečku som sa zrobil jak taký ch*j.
V tom momente len kukám, kde sú zas CP-čkári z mlynskej doliny a s nechuťou otáčam zrak.
Vrchol je však: Poprosim DVA PIVÁ
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ades napísal:asi tak :lol: vselico som zadaval do googlu, ale nic som k tomu nenasiel :(
uces sa vola Mullet

//edit: ten uces nemam len viem asko sa vola :D raz som na to narazil na wikipedii (co sa clovek nedozvie ked je zvedavy:) )

vyssi level Mulletu je Skullet :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Stenky napísal:uces sa vola Mullet
jezisi kriste ja som to dal do googlu :smt078 :smt046
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

inak este tu nikto nespomenul pasik vyholeny do obočia :-) :-) ... (( tzv. žiletkový fail ))
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Holubar napísal:V poslednej dobe sa rozmahaju blbeckovia co pozeraju v buse film na NB, ale bez sluchadiel. Minule takto debilko pozeral charlieho anjelov :surrender: To je uz fakt moc. Esteze mam v telefone walkman, neviem, jak by som taketo veci vydrzal.
Stale lepsie ako ked si takymto sposobom pustaju strasne HH vypalovaky,predsalen NTB z toho vytahne viac ako mobil...sofer mu to nejaku cast cesty trpel,ale potom som myslel ze ho asi vyhodi za jazdy :lol: Resp.som zazil este situaciu ked nejaky cerstvo adolescentny gangsta s kapucnou na hlave,ktory sedel zrovna za dverami vytahol nejaku palicku a zacal si do rytmu buchat o tu tyc :scratch:
Napísať odpoveď