Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Sedlackost najhrubsieho zrna

Príspevok od používateľa ades »

tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Rozne prejavy v rozhovore. Ako stale pridavky do textu typu ... víš brácho, počúvaj ma sem, ti j*be, ppci, babenky, cicky atd...
Dalej presne ako hovoris ... Hudba na mobile v strede ulice to ma dokaze dojat.
Potom asi najvacsi prejav sedlaka je clovek typu: Vse videl vse vojel vse skusil. Ma Ferari v Garazi, tatkovci zarabaju 2miliony mesacne, bol na mesiaci, preletel vsetky na Vinohradech atd ....
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Sedláckosť najhrubšieho zrna? Ak dotyčný, čo ide po ulici, zapchá svoju nosnú dierku a silne vyfúkne (podotýkam, že nie do vreckovky), keď toto vidím, mám chuť zabíjať :evil: :evil:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja sa urcite pripajam k tomu tvojmu pripadu,tiez mam s tym dost velke skusenosti a hlavne v autobusoch kde sa 15 rocne deti predbiehaju v tom kto ma trapnejsie zvonenie (kravske zvonce,opitych pupkacov vykrikujucich vulgarizmy) alebo kto ma viac "techno" pesniciek typu Crazy Frog a ine ****iny :D ale mna tiez celkom dojima ked si nejake individum vytiahne vo vlaku stangľu salamy,kraja si ju nozom a zajeda chlebom a to nesrandujem :lol: a este prednedavnom sa mi stalo ze som sedel na namesti na lavicke a prisediaca zenska uz spominaneho typu "ponozky v sandaloch" jedla dobosku a to nie hocijako...po dojedeni si obal roztrhla a vylizala ho zvnutra :lol: ,ja som musel ist okamzite prec,lebo ma chytili zachvaty smiechu :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ked idem niekde sam tak potichsie pustena hudba v telefone je samozrejmostou, a pustanie zvuciek v buse a pod. to je teda fakt detinske
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sedlaci za volantom - veselo vazne

+

retiazka na rolaku
ponozky v lodickach
nohavice pod prsa
atd.

a ta hudba z mobilu je tiez mňamka
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Slovíčko Zrobiť
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

u nas na ulici minule isli traja chlapi a jeden otocka ku kraju chodinka a zacal mocit na travu.. ako za bieleho dna, ked ludia chodili po chodniku. kde je pud sebazachovy ? a jeho kamarati na neho kukaju a ze co robis ? a on sak sikam, mozem za to, ze mam problemy s oblickami ? a ani sa mu necudujem, bolo 9 hodin rano a uz on mal nejake to promile v krvi a aj jeho kamarati.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ades napísal:tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo :)
OMFG kamo ty mi hovoris z duse, ked vidim debilka ako ide s telefonom z ktoreho huci nejaka muzika, mam sto chuti mu ho otrieskat o hlavu. A este ked vidim nejaku skupinku dementov a pocujem nejakeho rytmusa alebo co tak sa fakt musim prezehnat aby som im tam nenaplieskal. To je ta naozaj najvacsia sedlacina, takych ludi len vesat za k*kot na strom.

K+, k+ a este raz k+, nechapem ze som tu temu nezalozil ja :)
fruxo napísal:ked idem sam tak potichsie pustena hudba v telefone je samozrejmostou, a pustanie zvuciek v buse a pod. to je teda fakt detinske
Pane boze ty sa za seba mozes hanbit, nevies co su to sluchatka? Teraz si si u mna teda spravil ocko...
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

ades napísal:tak som dnes isiel po ulici a oproti siel chlap, relativne normalne vyzerajuci a robil vec, ktoru osobne povazujem za maximalnu sedlacinu, aka existuje (resp. na aku som si prave spomenul), a to ze mal zapnutu hudbu z mobilu a tak isiel. ja teda neviem ako vy, ale podla mna to je nieco neuveritelne. asociuje sa to u mna so skupinami vyrastkov s klinom pri patach a siltovkou mierne dolava. toto je v kategorii "ponozky v sandaloch". co vy osobne povazujete za "sedlackost najhrubsieho zrna"? celkom by ma to zaujimalo :)
Toto ja zažívam skoro denne ked chodim z privatu na MHD cez skratku medzi budovami a takmer vždy tam najdem skupinku drsnych gagstas v plantavých gatach a panvicami na hlave jak stoja v kruhu a najvacsi sef drzi v strede mobil z ktoreho hra nejaky strasny underground a cumia na seba,pricom vzdy ked prejdem okolo hadzu na mna zabijacke pohlady :lol: ja zase za najblizsim rohom idem do kolien,teda dakedy,uz som si zvykol :) Ale za sedlackost najvacseho zrna povazujem uz skor tie ponozky v lodickach :lol:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

tak ked je toto akoze to najhorsie co nas moze na svete stretnut - amen...neviem ale fakt sa mi niekedy pozastavuje rozum nadtym ake nepodstatne hovadiny dokazete riesit...nic proti ale pride mi to tak zeby ste sa mali starat viac o seba ako o druhych...moj nazor
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lol dalsi co si mysli ze kazdy na ulici musi pocuvat to co si on uraci pustit a rodicia mu nedaju dve kila na sluchatka. To uz nejaky ten povestny neger s obrovskym magicom na ramene a grillsami v hube mi pride normalnejsi, nez nejaky asocial co si pusta hudbu na hlas na mobile a povazuje to za samozrejmost.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Minule ked som bol v BA tak som sa vracal z podniku a tiez na Obrubniku sedeli Dvaja tvrdasi, N95 8GB na zemi a Toto Mali pustene :) Hned mi to zlepsilo naladu ... a najlepsie na tom bolo ze sa "vypravali" takym tvrdaskym tonom jak v pesnicke. "No čo moj zriešil si ju?? Čóó?? Néé bráácho šak víš to treba pomali. Ale trsala brutáálne ti povim, mal som dost." Proste ked to clovek pocuje tak mu len hlavou preleti co z toho bude??
Dalsia Skoda 120 s tazkym Audiom vnutri a pustenymi podobnymi hovadinami, praca nikde, peniaze zobrane od rodicov, Reparat za reparatom.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

je*kom co pocuvaju muziku nahlas napr. v buse alebo na zastavke by mali dozivotne uradne zakazat pouzivat telefony schopne zvukoveho prejavu ... mna to strasne irituje .. osobne mam znizeny tolerancny prah na techno, hip hap hop a podbne veci co su "prave v kurze" a cvici mi to s tlakom ...

... dalsia vec ... hociaky vtipny pobehaj f pasate - f tuzingu, f turbodechtu, f metle, f plnke, na hlínach, ktory lezi v geometrickom strede interieru, ma zasadne otvorene okienka a otravuje neznesitelnou chrchlavou muzikou vsetkych naokolo ... strielat, vesat alebo ztinat ...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

sedlacina ? ... a to ich vyjadrovanie jeee mada faka bič a ani po anglicky to nevie ... uci sa beatbox :lol: :lol: :lol:

//minule som sa tak z chuti zasmial s kamaratom .. bol som na tahanovciach ... kosicanie vedia...videl som male dievca mhlo mat 10 s telefonom v ruke a 50cent .... a bola este s dajakym chlapcom jej veku ... no tak to bolo pre mna neskutocne ... sa pamatam jak som sa vtedy smial :D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja zase nemusim reci typu: vcera som bol taky na***any jak k***t, vypil som 40 vodiek a X piv bla bla...proste neviem ako sa mam na toho cloveka vtedy pozerat, za prve neviem ako si to moze presne pamatat a za druhe neviem na co sa tym chvali (aj ked netvrdim ze sa tolko neda vypit)....a celkovo to ked niekto prehana s cislami nemusim pocuvat....
...gangstri s telefonom su samozrejmost...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj súhlas reci typu ze vypil som 40 vodiek su smiešne !!! mam kamaráta ktorý to hovori az moc často !!! ( zaujímave je ze všetko si pameta ) proste je to skur. KLAMÁR !

ďalej: deturence idú po meste a hudba z telefónu ( 1 rok v base !!! )

---šith AUTO dole okna a trápna hudba ( buď HH alebo techno ze mu to susti )
( tiež to robi ten isty kamarát ktory klame kolko vypil strasne nerád idem snim niekam lebo pocuva traposiny a keď zaparkuje svoj peugot 206 neviem ako to je nastavene ale vystupime z auta a hudba hra este asi 30 sek a potom sa vypne je mi strasne trápne keď musím vystupit ..... ( on ma 20r. ) :roll: :roll:

mne osobne uz aj vadí keď sa niekto trápne oblieka... ( nie lacno ale trapne !!! )
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Okrem tu spomínaných, z ktorých najviac neobľubujem spomínanú "hudbu" z telefónu (nedávno som šiel vlakom z Bratislavy domov a od Trnavy stálo také chlapčiatko s "babenkami dvoma" pri dverách a bez prestávky ho mal pustený. Ešte šťastie, že sa mu v Žiline vybil, lebo by som mu už dačo spravil.), by som ešte pridal niečo, čo ale patrí už do písomného prejavu:
v -> w, k -> q a ch -> x.

Alebo státie na verejnom priestranstve a pľutie na všetky svetové strany? No, neviem, asi majú dotyční problémy s nadmernou tvorbou slín.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked niekto ide s pustenym mobilom, tak tiez idem do kolien. Inak k tejto teme sa asi hodi tento clanok (upozornenie od lekara - moze vam potrhat branicu) http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Taktiez suhlasim s tym nazorom ze je to trapne ak si niekto nieco pusta nahlas na ulicy a este viac ma vie dozrat ked vidim ako sa mali cigankovia tvaria na velkych raperou a obliekaju sa ako 50 eurocent :D a najviac sa mi pcilo co mi vravel kamarat ktory robil v zeleziarstve cez prazdniny a prisly do zeleziarstva velky gangsta na starej audine 100x buchnutej a cierne okuliare proste bronx a pitaly sa ho ze aku ma najhrubsiu zlatu zetaz a on si myslel ze to chcu na neake somariny a oni si to rovno skusaly na krk davat :D a este sa mi zhnusy ze ozrani ked idu domov a im treba mocit tak nieze by isly niekde kde ich je menej vidno ale rovno na stred ulice to je kultura asi tak :)
Napísať odpoveď