aqua110 napísal:Takze mam Steam origo kupeny anthalogy cs 1.6 vsetko us mi ide v pohode .... ALE PRI HRE V CSKU na hoci akom servery mi robi zameriavac neprijemne veci napr idem namierit na hlavu akoze hej rychlo nemoze m lebo mieritko sa akoby sekne v tom pravom okamziku a potom ma niekto zabije je to akoby bola zla mys ale nieje to tak mam super mys a skusal som aj ine furt to iste preinstaloval v som vela krat csko a nic ..... prosim pomozte niekto ak viet ja us nwm co mam robit a este dodam ze CSKO NONSTEAM mi faka vpohode mieritko tiez.... za odpoved dakujem (prosim podvodnici typu daj mi heslo a acc ja ti to nastavim mi prosim nepiste lebo minule mi napisali taky 3aja ) )
Meken napísal:No a kolko mas FPS ked hras na steame? od do? lebo mne na starom PC skakalo v fps od 60 do 99, ale stacilo ak niekto hodil smog a mal som 15 az 20...
chalani stal sa mi taký problém..hral som cs a vyhodilo ma z hry..nejaká chyba už presne neviem..teraz idem zapnúť cs proti botom a vydím tam iba mapu ktorú som hral vtedy(naposledy)..nejaké rady?normálne v zložke maps mapy sú..skúšal som aj cez konzolu changelevel a pripojilo ma na danu mapku..ale tie mapy tam stale nevidím
Zdravim chcel som sa spytat aka je primarna sv_gravity nasiel som ze 700 ale aj ked dam 700 vyskocim na vacsie bedne a este sv_maxspeed a sv_maxrate dakujem
roman3338 napísal:Zdravim chcel som sa spytat aka je primarna sv_gravity nasiel som ze 700 ale aj ked dam 700 vyskocim na vacsie bedne a este sv_maxspeed a sv_maxrate dakujem
700 je to tusim v cs:source... (alebo 600, niesom si isty)
//tak potom sa mylim, ale viem ze v niecom take gravity je... hmm, nie nahodou hl2?
aviceN napísal:zacnite napr. na undzwei.eu pak sa presunut na united-games.cz atd hlavne aby ste mali vsetci VNT/TS a mikrak...
U2 je uz trochu vyssia liga..asi najviac low na slovensku je www.eg-sports.eu ...odporucam zacat tam.
//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 17:03 )
fruxo: aj v cs:s aj v 1.6 je 800 hram to kazdy den tak viem...mimochodom ak mas defaultny config tak staci napisat sv_gravity a konzola ti odpovie na aku hodnotu je nastaveny..
u2 je low, jedine pozitivum je ze maju vela hracov .. ale vedenie a admin team je uplne vymlete .. UG je liga na vybornej urovni, ma sice o dost mensiu navstevovanost, ale nestane sa vam ze admin zle vyriesi protest pripadne cheathunteri zabanuju nespravneho .. sam tam robim cheathuntera a na tychto veciach si davaju zalezat