PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa žeby? »

mna uz je zbytocne prezvanat, odkedy pouzivam Sony Ericsson k610i tak sa mi nezapisuju zmeskane hovory ale sa mi namiesto toho otvoria SKRATKY, a aj ked niekomu vollam sa to niekedy ulozi a niekedy nie... :roll: :roll: :roll: dost ma to stve, netusim cim to je. :shock:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

zebrak napísal:mna uz je zbytocne prezvanat, odkedy pouzivam Sony Ericsson k610i tak sa mi nezapisuju zmeskane hovory ale sa mi namiesto toho otvoria SKRATKY, a aj ked niekomu vollam sa to niekedy ulozi a niekedy nie... :roll: :roll: :roll: dost ma to stve, netusim cim to je. :shock:
ja mam tiez k610i ale prerobeny na w660i ak si z ba =)) mozem aj tebe preprobt phone
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

take prezvonenie aj celkom dobre padne ked clovek vie ze jeho polovicka na neho mysli
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

SmrtiKridlo napísal:ja mam tiez k610i ale prerobeny na w660i ak si z ba =)) mozem aj tebe preprobt phone
nooo to by mohlo byt good, ake ma w660i vyhody oproti k?
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

súhlasím s M.a.r.o.s.h-om... tiež prezváňam len ak nemam kredit. poprípade ak chcem dať vedieť že som napr. na mieste stretka abo na nete a nechce s ami pisať SMS. Rýchle a jednoduché. Ako klikanie štipcom za druhej svetovej. proste "signál". Ale prezvaňanie o sto 6 :lol:
tak to nie.
Napísať odpoveď