Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
..MatkO..
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ..MatkO.. »

co je najidealnejsie naranajky?ja jedavam mlieko,ovsene vlocky,med a hrozienka...nemalo by sa to aj striedat ranajky?
Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

..MatkO.. napísal:co je najidealnejsie naranajky?ja jedavam mlieko,ovsene vlocky,med a hrozienka...nemalo by sa to aj striedat ranajky?
Ja uz 2 roky jedavam rano vlocky+mlieko+granko+slnecnicove semienka a furt mi to chuti a je to vyzivne a ja si este k tomu dam aj 20g proteinu :)
chevro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

hrudnik

Príspevok od používateľa chevro »

nejake dobre cviky na zvacsenie hrudnika, najlepsie take co sa daju robit aj doma nepoznate?
kali520
Darca
Darca

Re: hrudnik

Príspevok od používateľa kali520 »

chevro napísal:nejake dobre cviky na zvacsenie hrudnika, najlepsie take co sa daju robit aj doma nepoznate?
Bench press
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ako pisal kali250... Ina volba je rozpazovanie s jednoruckami v lahu... paroma, nepride mi na um nazov toho cviku. doplnte ma niekto. Niekto vravi, ze je pre neho lepsi bench, iny vravi, ze rozpazovanie. No pri bench press-e cvicis dost aj triceps. Neviem ako pri pri rozpazovani, no po tom, ako som zacal cvicit tlaky, tak som dost pribral aj na rukach (nemal som lavicku a do posilky som nechodil). a tlaky ma viac bavia ;)
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Na objem su jednoznacne lepsie tlaky, nez rozpazovanie. Tlaky a ich rozne modifikcie, na sikmej, s jednoruckami atd.
kali520
Darca
Darca

Grosay, nemyslel si pullover?

Inak co sa tyka toho rozpazovanie, tak podla mna co sa tyka objemu tak je to dost zbytocne.

Ten cvik je len na prekrvenie a napumpovanie svalu s rastom to nema nic spolocne. Uz ho necvicim vyse roka a nijak vinimocne mi ani nechyba.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

kali520 napísal:Grosay, nemyslel si pullover?

Inak co sa tyka toho rozpazovanie, tak podla mna co sa tyka objemu tak je to dost zbytocne.

Ten cvik je len na prekrvenie a napumpovanie svalu s rastom to nema nic spolocne. Uz ho necvicim vyse roka a nijak vinimocne mi ani nechyba.
pullover je nieco ine

tiez neviem ako sa vola rozpazovanie v lahu, no neva..

na objem jednoznacne benchpress, u mna neni o com
ved, je fakt milion cvikov na hrudnik, napr TU mas nieco :)
kali520
Darca
Darca

DeFeAt napísal:tiez neviem ako sa vola rozpazovanie v lahu, no neva..
No jak viem tak rozpazovanie v lahu sa vola rozpazovanie na rovnej alebo sikmej lavicke :D Neviem o ziadnom odbornom vyraze
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: hrudnik

Príspevok od používateľa pishta »

chevro napísal:nejake dobre cviky na zvacsenie hrudnika, najlepsie take co sa daju robit aj doma nepoznate?
Na zvacsenie hrudnika,ked myslis roziahnutie hrudneho kosa tak pullover a rozpazky 8) bench press je zaklad to je jasne...
Ale do 18r proste kym rastie pullover fakt pekne zvacsuje hrudny kos
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

caute...potreboval by som daky trening an vytrvalost...za 1 mesiac idem na 5-boj tak by som potreboval sa zlepsit trosku.,...momenatlane cvicim HST...
Mr_Chaos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mr_Chaos »

cvicim uz asi pol roka . mam len problem jedno prso vacsie ako druhe nie moc ale je kedze pod klucnou kostou ma operovali preto lave prso zaostava .. co si myslite ake cviky su naj aspon na ake take vyrovnanie

Banch som vylucil kedze tam tlacim omoc viac pravou skor ked davam tak jednorucky na sikmej lavicke ... co si myslite ? ... samozrejme ked je zly chrbat to sa prejavi aj v predu na to nezabudam chrbat civcim stale ...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ares011 napísal:caute...potreboval by som daky trening an vytrvalost...za 1 mesiac idem na 5-boj tak by som potreboval sa zlepsit trosku.,...momenatlane cvicim HST...
No HST je objemovo-silovy trening na vytrvalost hmm skor rob viac opakovani + vela aerobky ale sak ked uz ides na ten 5-boj asi vies aky mas mat trening ale hovorim HST je na objemovku a na silu :)
Mr_Chaos napísal:cvicim uz asi pol roka . mam len problem jedno prso vacsie ako druhe nie moc ale je kedze pod klucnou kostou ma operovali preto lave prso zaostava .. co si myslite ake cviky su naj aspon na ake take vyrovnanie

Banch som vylucil kedze tam tlacim omoc viac pravou skor ked davam tak jednorucky na sikmej lavicke ... co si myslite ? ... samozrejme ked je zly chrbat to sa prejavi aj v predu na to nezabudam chrbat civcim stale ...
Na vyrovnanie sily noo tie jednorucky,na naklonenej alebo aj na rovnej to mas adekvatne bench pressu :wink: potom pack-dec mozes robit
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Cawte cvicim uz tri mesiace popri futbalu a kus to vidno lenze moji mudri kamosi vravia ze ked nesypem nemam sancu mat ake take svaly. Stravujem sa pomerne dobre a jem aj proteiny. Chcem sa len uistit ze nevadi ze nesypem
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

asi si o tom este malo cital, ked sa takto pytas

ps: co rozumies pod pojmom sypat?
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Creatin,gainer atd... no tak malo cital:D necital nic iba cviky podla planu robim
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

T3RM1X napísal:Creatin,gainer atd... no tak malo cital:D necital nic iba cviky podla planu robim
Tak sypat znamena nieco trosku ine :)
Protein alebo gainer si mozes dat hned od zaciatku cvicenia, kreatin vsak este nie. Ten az neskor.
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

U nas sa sypanie chape vsetko okrem proteinov no ale tak to je jedno mysli ze jem len proteiny a ostatne nie
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

poradte..cvicil som zhruba rok ale od septembra do januara som mal pauzu...teraz zacinam znova ale uz chcem aj nejaky ten doplnok aby som pribral..poradte nejaky dobry dik :) btw: biomag mi ani neposielajte
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

T3RM1X napísal:U nas sa sypanie chape vsetko okrem proteinov no ale tak to je jedno mysli ze jem len proteiny a ostatne nie
TAK U VAS SA TO CHAPE ZLE :!: :evil:
mulatt napísal:poradte..cvicil som zhruba rok ale od septembra do januara som mal pauzu...teraz zacinam znova ale uz chcem aj nejaky ten doplnok aby som pribral..poradte nejaky dobry dik :) btw: biomag mi ani neposielajte
na to musis mat celu pyramidu.
Zaklad je kvalitna vyvazena strava ktora obsahuje vsetko co mas mat, dalej je potrebny mat dostatocny prisun tekutin. Mat kvalitny spanok na regeneraciu. AK :!: mas to vsetko tak potom riesis trening a ten v tvojom pripade by mal byt zamerany na zakladne cviky (musi ti to niekto ukazat aby si sa vyhol chybam) a AZ ked mas trening a celu pyramidu pod sebou (vsetko co som spomenul) AZ POTOM riesis doplnky...
Napísať odpoveď