Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: hrudnik
Bench presschevro napísal:nejake dobre cviky na zvacsenie hrudnika, najlepsie take co sa daju robit aj doma nepoznate?
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako pisal kali250... Ina volba je rozpazovanie s jednoruckami v lahu... paroma, nepride mi na um nazov toho cviku. doplnte ma niekto. Niekto vravi, ze je pre neho lepsi bench, iny vravi, ze rozpazovanie. No pri bench press-e cvicis dost aj triceps. Neviem ako pri pri rozpazovani, no po tom, ako som zacal cvicit tlaky, tak som dost pribral aj na rukach (nemal som lavicku a do posilky som nechodil). a tlaky ma viac bavia 
-
DeFeAt
Medium Professional
pullover je nieco inekali520 napísal:Grosay, nemyslel si pullover?
Inak co sa tyka toho rozpazovanie, tak podla mna co sa tyka objemu tak je to dost zbytocne.
Ten cvik je len na prekrvenie a napumpovanie svalu s rastom to nema nic spolocne. Uz ho necvicim vyse roka a nijak vinimocne mi ani nechyba.
tiez neviem ako sa vola rozpazovanie v lahu, no neva..
na objem jednoznacne benchpress, u mna neni o com
ved, je fakt milion cvikov na hrudnik, napr TU mas nieco
-
pishta
Light Professional
Re: hrudnik
Na zvacsenie hrudnika,ked myslis roziahnutie hrudneho kosa tak pullover a rozpazkychevro napísal:nejake dobre cviky na zvacsenie hrudnika, najlepsie take co sa daju robit aj doma nepoznate?
Ale do 18r proste kym rastie pullover fakt pekne zvacsuje hrudny kos
cvicim uz asi pol roka . mam len problem jedno prso vacsie ako druhe nie moc ale je kedze pod klucnou kostou ma operovali preto lave prso zaostava .. co si myslite ake cviky su naj aspon na ake take vyrovnanie
Banch som vylucil kedze tam tlacim omoc viac pravou skor ked davam tak jednorucky na sikmej lavicke ... co si myslite ? ... samozrejme ked je zly chrbat to sa prejavi aj v predu na to nezabudam chrbat civcim stale ...
Banch som vylucil kedze tam tlacim omoc viac pravou skor ked davam tak jednorucky na sikmej lavicke ... co si myslite ? ... samozrejme ked je zly chrbat to sa prejavi aj v predu na to nezabudam chrbat civcim stale ...
-
pishta
Light Professional
No HST je objemovo-silovy trening na vytrvalost hmm skor rob viac opakovani + vela aerobky ale sak ked uz ides na ten 5-boj asi vies aky mas mat trening ale hovorim HST je na objemovku a na siluAres011 napísal:caute...potreboval by som daky trening an vytrvalost...za 1 mesiac idem na 5-boj tak by som potreboval sa zlepsit trosku.,...momenatlane cvicim HST...
Na vyrovnanie sily noo tie jednorucky,na naklonenej alebo aj na rovnej to mas adekvatne bench pressuMr_Chaos napísal:cvicim uz asi pol roka . mam len problem jedno prso vacsie ako druhe nie moc ale je kedze pod klucnou kostou ma operovali preto lave prso zaostava .. co si myslite ake cviky su naj aspon na ake take vyrovnanie
-
dair
Guru wannabe
TAK U VAS SA TO CHAPE ZLET3RM1X napísal:U nas sa sypanie chape vsetko okrem proteinov no ale tak to je jedno mysli ze jem len proteiny a ostatne nie
na to musis mat celu pyramidu.mulatt napísal:poradte..cvicil som zhruba rok ale od septembra do januara som mal pauzu...teraz zacinam znova ale uz chcem aj nejaky ten doplnok aby som pribral..poradte nejaky dobry dikbtw: biomag mi ani neposielajte
Zaklad je kvalitna vyvazena strava ktora obsahuje vsetko co mas mat, dalej je potrebny mat dostatocny prisun tekutin. Mat kvalitny spanok na regeneraciu. AK