Najlepsie by bolo keby sa dali kupit niekde priamo v KE a nie cez internet.
Daukejm
na leoparde maju dobru cenu na Koss Spark Plug XT, inde sa predavaju za 1600! Tie by som asi bral. Su to dobre sluchadla.Shamway napísal:Takze pribudli nejake peniazky, tak sa pytam ci sa oplati pozerat po niecom drahsom (cca 1000Sk) alebo zobrat tieto Creativky popripade KOSS-y Spark plugy![]()
Brita Maxtra
BTW uz sa nebranim ani nejakemu e-shopu(najlepsie leopard.sk)
ber jednoznacne KOSS ma ich moj brat a aj ja som ich mal kym som nekupil KOSS porta pro a bol som snimi mimoriadne spokojny no maju svoju zivotnostShamway napísal:Takze pribudli nejake peniazky, tak sa pytam ci sa oplati pozerat po niecom drahsom (cca 1000Sk) alebo zobrat tieto Creativky popripade KOSS-y Spark plugy![]()
BTW uz sa nebranim ani nejakemu e-shopu(najlepsie leopard.sk)
Zaujimavy pocin. no tak trochu namysleny. Totiz odzaciatku. Sluchadla su kvalitne, Sennheiseru sa da verit. Dizajn aj kompaktnost pri noseni na vysokej urovni. Inak maju takmer totozny dizajn ako o 500-600Sk lacnejsie Razer ProTone m100, ktore maju urcite cistejsi zvuk aj lepsie basy ako tieto zbytocne drahe Senny. Spunty a izolacia od okolia aj ich nasadzanie je bezproblemove, su lahucke a prijemne na nosenie. Po 4-5tich hodinach zacinaju boliet usi z toho(nie z hudby-doslova z tej z ich tvaru - to sa ale neda brat ako vycitka, ziadne spunty sa tomu nevyhnu) Zvuk Za tu cenu by som si aj prosil kvalitny, co treba povedat ze aj je. Cistota zvuku je dobra, no pri jednoinstrumentalnych skladbach, napr. ked hra len klavir alebo gitara zacina byt pocut aj to okolie, hlavne ked sa prechadzate po meste:) A bassy by mohli byt vyvazenejsie, niekedy kazia dojem z inak velmi dobreho zvuku. Sennheiser CX300 vs. Razer ProTone m100 dizajn naozaj totozny,detto izolacia a pohodlnost pri pocuvani urcite v zvuku a hlavne v basoch a v celkovej vyvazenosti Razer prevysuju Sennheisery, nepochybne. Je to podivuhodne kedze Razer su o 500-600Sk lacnejsie. No je to tak. Navyse ku Razerom dostanete aj cestovnu minitasticku na sluchadla a jack na cestovanie. Zaujimave. Musim povedat ze Senny ma trosku sklamali,uz len tym ze za rohom stoja Razery ProTone m100 v rovnakom dizajne,lepsom zvuku(!) a este o 600Sk nizsej cene. Takze 4*