In Ear sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Tak ktore?

Razer ProTone m100
3
17%
ifrogz Earpollution D-33
3
17%
Creative EP-630
12
67%

Celkom hlasov: 18

Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

In Ear sluchadla

Príspevok od používateľa Shamway »

Caute. Potreboval by som poradit pri vybere IN EAR sluchadiel do cca 600SK. Za tu cenu to nebude asi nic svetaborne, ale lepsie ako standartne dodavane ku MP3 prehravacu :) .
Najlepsie by bolo keby sa dali kupit niekde priamo v KE a nie cez internet.
Daukejm :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tieto mam doma , som s nimi velmi spokojny
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/sluch ... p=z:119403
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

no v tej cene, hmm ... nejake kossy by sa dali
podla osobnej skusenosti sa poobzeraj po ifrogz-och, cena kolo 800 (teda nieco nad rozpocet) ale zvuk genialny
http://sk.sluchatka.net/66-ifrogz-earpo ... -oranzove/
... btw, obchod ma sidlo v KE
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

nedavno som riesil podobnu dylemu a odporucili mi creative EP-630 kupil som ich a som spokojny :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Supersonic napísal:nedavno som riesil podobnu dylemu a odporucili mi creative EP-630 kupil som ich a som spokojny :D
Podobne, a maju skvely kabel :-)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze pribudli nejake peniazky, tak sa pytam ci sa oplati pozerat po niecom drahsom (cca 1000Sk) alebo zobrat tieto Creativky popripade KOSS-y Spark plugy :)
BTW uz sa nebranim ani nejakemu e-shopu :) (najlepsie leopard.sk)
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Shamway napísal:Takze pribudli nejake peniazky, tak sa pytam ci sa oplati pozerat po niecom drahsom (cca 1000Sk) alebo zobrat tieto Creativky popripade KOSS-y Spark plugy :)
Brita Maxtra
na leoparde maju dobru cenu na Koss Spark Plug XT, inde sa predavaju za 1600! Tie by som asi bral. Su to dobre sluchadla.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Shamway napísal:Takze pribudli nejake peniazky, tak sa pytam ci sa oplati pozerat po niecom drahsom (cca 1000Sk) alebo zobrat tieto Creativky popripade KOSS-y Spark plugy :)
ber jednoznacne KOSS ma ich moj brat a aj ja som ich mal kym som nekupil KOSS porta pro a bol som snimi mimoriadne spokojny no maju svoju zivotnost
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Cital som ze tie kossy sa po par tyzdnoch pokazia :? takze tym nejak nedoverujem
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

no brat ich ma uz od maja 2007 a stale su ok :wink:
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

ja by som ti radil razer pro tone m100 http://www.progamingshop.sk/razer-proto ... -3326.html
su aj v bielej farbe, cena klesla o niečo ako som ich ja kupoval a su fakt na svoju cenu dosť dobre, oproti koss spark plugom su ovela lepšie, mam to otestovane sebou, aj kamaratmi, ktorý skušali rozdiel, tieto razerky vyhrali aj nejake tie testy už...
Tu je jeden komentar k dobre známym sennom cx 300...
Zaujimavy pocin. no tak trochu namysleny. Totiz odzaciatku. Sluchadla su kvalitne, Sennheiseru sa da verit. Dizajn aj kompaktnost pri noseni na vysokej urovni. Inak maju takmer totozny dizajn ako o 500-600Sk lacnejsie Razer ProTone m100, ktore maju urcite cistejsi zvuk aj lepsie basy ako tieto zbytocne drahe Senny. Spunty a izolacia od okolia aj ich nasadzanie je bezproblemove, su lahucke a prijemne na nosenie. Po 4-5tich hodinach zacinaju boliet usi z toho(nie z hudby-doslova z tej z ich tvaru - to sa ale neda brat ako vycitka, ziadne spunty sa tomu nevyhnu) Zvuk Za tu cenu by som si aj prosil kvalitny, co treba povedat ze aj je. Cistota zvuku je dobra, no pri jednoinstrumentalnych skladbach, napr. ked hra len klavir alebo gitara zacina byt pocut aj to okolie, hlavne ked sa prechadzate po meste:) A bassy by mohli byt vyvazenejsie, niekedy kazia dojem z inak velmi dobreho zvuku. Sennheiser CX300 vs. Razer ProTone m100 dizajn naozaj totozny,detto izolacia a pohodlnost pri pocuvani urcite v zvuku a hlavne v basoch a v celkovej vyvazenosti Razer prevysuju Sennheisery, nepochybne. Je to podivuhodne kedze Razer su o 500-600Sk lacnejsie. No je to tak. Navyse ku Razerom dostanete aj cestovnu minitasticku na sluchadla a jack na cestovanie. Zaujimave. Musim povedat ze Senny ma trosku sklamali,uz len tym ze za rohom stoja Razery ProTone m100 v rovnakom dizajne,lepsom zvuku(!) a este o 600Sk nizsej cene. Takze 4*
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

robia kossy aj bluetooth sluchadla?
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

neviem o tom ci robia aj bluetooth

nechcem ta odhovarat od koss-ov, hlavne co sa tyka "in ear" sluchatok, ale skusenosti s nimi su take ze su casto kazove (nie som sam, treba len popozerat po nete), odide ti komplet jedno sluchatko, alebo zalomis kabel tam kde vchadza do sluchatka.
co sa tyka hudobnej stranky (hlavne basy) nemozem sa stazovat, ako aj izolacia okoliteho zvuku je perfektna. len tahlavna chyba, su kazove (ci uz keb alebo spark plug rada).
maju sice dozivotnu zaruku, je to perfektna vec, ale ci sa ti ich chce chodit davat na reklamacku kazdeho pol roka? otazka znie aj ako casto ich pouzivas. ja som ich vyuzival denno-denne a priemere sa pokazili raz za 6 mesiacov (znacku koss som vyuzival asi 5 rokov)
samozrejme, niekto moze namietat, ze ich ma a zatial ziadna zavada ... moze sa stat :) ale podla osobneho nazoru, sluchatka urcene na von (in ear) maju sluzit mne a nie ja im a spravat sa k nim ako v rukavickach aby som im nahodou neublizil,
ked uz kossy, tak jednoznacne radu porta pro ;)
teraz uz mam skoro 2 roky hore spominane i-frogz (po hudobnej stranke perfektne) a musim zaklepat na drevo, zatial ziaden problem s nimi nebol :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mno takze mame 3 favoritov a to:
Razer ProTone m100 Black
ifrogz Earpollution D-33
Creative EP-630
Tak teda ktore?
Hudbu pocuvam prevazne rock obcas metal a trance
Sapone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sapone »

No ktore si si nakoniec kupil? Ja rozmyslam nad Creative
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Takto ludia mal som Creative ep630tky/genius za 3 kila ci kolko stuple a teraz mam Altec Lansing tiez stuple. Moj verdikt je takyto. Creative naj zvuk z tychto troch, nevyhoda do pol roka sa odfajcil jack, Genius kvalita zvuku strasna, do pol roka odisiel Jack, momentalne Altec Lansing kvalita zvuku nieco medzi genius a creative, ale taktiez onicom a cakam kedy odide jack pretoze to su tenke jacky totalne a take malilinke co nic nevydrzia takze kup so zahnutym jackom(zalezi od toho ako ich mas vo vacku a jedine so zahnutym so seinheiser) alebo nasledovne tie ifrgz alebo creative ep630 kamosovi napriklad uz creativeky tieto ep630tky funguju 3. rok
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

daju sa niektore z tych sluchatok, napriklad tie Razer kupit v BA nejakom kamennom obchode? pripadne aj ine znacky ako AKG, Sennheiser...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak aj ja momentálne rozmýšľam nad kúpou tých Creative EP - 630, ale zaujímalo by ma, či by sa mi jack ľahko odlomil aj vtedy, keď mp3 - ojku nosím zavesenú na krku a nikdy ju nemávam vo vačku (doteraz som mal slúchadlá so zahnutým jackom a žiadny problém). Naozaj je ten jack taký jemný a náchylný na "zlomenie"?

A ešte by ma zaujímala jedna vec : Majú tieto štuple dobrú zvukovú tesnosť, aby boli minimalizované zvuky z prostredia? Toto ma zaujíma asi najviac, keďže hudbu počúvam na brigáde v dosť hlučnom prostredí
:)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak su to vazne kopie Sennov CX300, tak maju tlmenie okoliteho zvuku perfektne. Vazne, stoji to za to.

//btw, ty nosis player na krku? WTF?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ok, a prehrávač nosím na krku preto, lebo pôvodné slúchadlá sú dosť krátke a keď si ho dám do vačku, tak ma tie káble akurát všade možne ťahajú :) A mám k nemu šnúrku, takže pre mňa nie je problém si ho strčiť za tričko :P
Napísať odpoveď