no ako jasne ze ten drahsi je lepsi co sa tyka vykonovo zase ten lacnejsi ma 17" .. ale uplne ta 15,4" staci takze ja by som bral ten drahsi a ked chces na tom rochodit GTA4 tak urcite http://www.tpd.sk/katalog/pocitace-a-pr ... etail=3929
s tym asusom mam skusenosti tam sa nam s kamosom podarilo aj rozbehat GTA4 takze tam by urcite islo.. a co sa tyka tych MSI su to dost dobre notebooku hlave vymakane na hry ale keby beriem MSI tak aspom uz 7-ckovu seriu nieco ako GX735 to su uz fakt vyborne nb ale co sa o cene neda povedat lebo stoja nieco okolo 40 000..
ja som to rozbehal na tomto akurat tam mam 4GB ram ale na 32 bit systeme cize 3,5 a inak max spokojnost s tou masinou
Suffel, ale si zober co vsetko ponukaju za tu cenu
Kibo napísal:ja som to rozbehal na tomto akurat tam mam 4GB ram ale na 32 bit systeme cize 3,5 a inak max spokojnost s tou masinou
toto je dost stare a za tu istu cenu este menej ma niekolko krat silnejsi
Kibo napísal:ja som to rozbehal na tomto akurat tam mam 4GB ram ale na 32 bit systeme cize 3,5 a inak max spokojnost s tou masinou
no hej ale myslim ze to by bolo lepsie riesenie kupit stolovy pc a plus nejaky notas na tu pracu a cele ta to vynde do tych 40 a mal by si dva pc..
Suffel napísal:hej ale myslim ze hrat hry na NB a hrat hry na stolovom pc sa moc neda porovnavat ale ako chapem co tym chces povedat
to je jasne ze je to 100 a 1, ale doba napreduje. ja mam ntb kvoli robote, ale kupil som si herny, keby ma preplo a chcem si dat pauzu a zajazdit si napr TDU
Kibo napísal:cital si co som pisal? reagoval som na to, ze na tom aususe to nerozneha... a na to som napisal, na com som to rozbehal ja, neodporucal som ho kupit
myslil ten asus co som odporucil ja ? lebo ked ano tak sa mylis..
Suffel napísal:s tym asusom mam skusenosti tam sa nam s kamosom podarilo aj rozbehat GTA4 takze tam by urcite islo.. a co sa tyka tych MSI su to dost dobre notebooku hlave vymakane na hry ale keby beriem MSI tak aspom uz 7-ckovu seriu nieco ako GX735 to su uz fakt vyborne nb ale co sa o cene neda povedat lebo stoja nieco okolo 40 000..
Mal som PC REVUE test hernych notebookov. Bolo tam testovanych 8 produktov a GT735 bol na 8. mieste a pred nim bol GX620. Myslim, ze GX620 je aj o nejakych 5-7 tisic lacnejsia ako GT735, cize ak uz chcem na hranie tak by som zobral asi tu. Ale zas neda sa to porovnat s takym Asusom G71V alebo novou Toshibou Qosmio, ale tie uz maju astronomicke ceny.