geimz napísal:pls mam problem hram Assassina na CPU Intel C2D 3,0 Ghz, 2GB RAM, geforce 8600gt 256 MB, hra ide plynule aj na plne detaily, ale vzdy ked idem niekoho zabit sa mi hra sekne asi na 20 sek. Skusal som nove ovladace, znizenie rozlisenia, ale ono to robi aj na 640x480 a najmensie detaily. Pls help!Ostatne hry idu v pohode.........
tiez mam rovnaky problem, da sa s tym neco robit? moze to byt crackom? nedavno som hru spustil a vsetko islo v pohode, potom som ju vypol a cca o hodinu spustil zasa a po zabiti to seklo na nejaku dobu... skusal som spustat znova a nic... hru mam stiahnutu a patch 1.02
mohol by som poprosit niekoho keby mi poslal cez SS save-najlepsie po tom 2. bossovi,bo som to davnejsie hral a potom som to vymazal a nechce sa mi to prechadzat od zaciatku.diky moc
Uz sa to tu kdesi spominalo, ale uznavam ze citat 30 stran nesmyslov o problemoch s crackom a inych lamerinach looserov, to chce kopec nervov a casu
Assassin's Creed je trilogia. Druhy diel teda bol jednoznacne potvrdeny, ale zaroven ubisoftom "odlozeny az budu hraci od hry ocakavat viac" ... pekny nezmysel, ale mozno tym chceli naznacit "dajte nam viac casu, chceme priniest lepsie pokracovanie"
KoCi napísal:Uz sa to tu kdesi spominalo, ale uznavam ze citat 30 stran nesmyslov o problemoch s crackom a inych lamerinach looserov, to chce kopec nervov a casu
Assassin's Creed je trilogia. Druhy diel teda bol jednoznacne potvrdeny, ale zaroven ubisoftom "odlozeny az budu hraci od hry ocakavat viac" ... pekny nezmysel, ale mozno tym chceli naznacit "dajte nam viac casu, chceme priniest lepsie pokracovanie"
nepopieram ze sa mozem mylit, mari sa mi ale, ze som kdesi o tom cital (ale ked zoberem do uvahy len samotny games.tiscali, naozaj sa mi to tam nechce precesavat)
No nie je to 100% - ne isté, že to bude trilógia, ale 2. časť by najskôr mala byť. Aj by sa patrilo na to, aký to malo koniec. Všetky otázky zostali nezodpovedané
Ano, ze je to trilogia sa vyvojari vyjadrili este predtym nez vysiel prvy diel. A ja by som bol najradsej keby to malo aj viac casti. Moze si kazdy vraviet co chce o stereotype ale podla mna je to uzasna a vo viacerych aspektoch revolucna hra ktoru som presiel uz trikrat. A pribeh sa ani neda opisat, zaujimavejsie spracovany scenar v hre som snad este ani nevidel.
Takze odo mna thumbs up pre akykolvek pocet pokracovani
Neviete poradiť či sa tie jednotlive videa, ktoré sú súčasťou hry dajú nejako preskočiť resp urýchliť? Napr ked sa rozprava v Ustredi s jednotlivymi muzmi alebo so sefom v Masyafe?
dvojka by mala byt hotova niekedy koncom roku 2009. Ja osobne sa na nu velmi tesim pretoze tak dobru hru ako assassins creed som uz nehral dobre dlho, ci uz islo o hratelnost, dej alebo spracovanie a dufam ze dvojka bue este lepsia
no myslim jestli nahodou nekdo nezkousel udelat multiplayer ... treba u San Andreas multiplayer nebyl a pak ho dodelali dodatecne tak nejak tak to myslim