Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dudas50
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dudas50 »

Requiem for a dream

Nieje to novy film ale ja som ho videl len teraz....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Videl niekto francuzky film Frontiéres? Na CSFD som to nenasla. Spominali to v komentaroch k Eden Lake.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

gran torino - vynikajuci film,vynikajuci herec a reziser...clint eastwod 9/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Defiance...
Jedna z najúžasnejších stvárnení života počas 2. sv. vojny.
Myšlienka, že hŕstka židov dokázala to čo dokázala pomocou samých seba, je viac než neskutočná.
Rozprávanie príbehu má zaslúžený obdiv a preto by si mal tento film pozrieť snáď každý milovník minimálne 2.sv. vojny. Nikdy som si neuvedomil aký je Daniel Crayg neskutočný herec. A prečo som si to nikdy nevšimol? Pretože Jamesa Bonda hral tak dobre, že som nepoznal rozdiel medzi prvým a posledným Jamesom Bondom. Zahral toho bonda tak skvele, že som si neuvedomoval že veľkého Jamesa Bonda hrá herec, ale samotný James Bond. Akoby postavu stvárnil tak dokonale, ako všetci poznáme "Bond. James Bond".
Ale v tomto snímku mal dokonalú príležitosť dokázať čo v sa v ňom skutočne skrýva. Tým len kcem povedať že jeho výkon bol absolútne neskutočný. Avšak žiaden z hercov nezaostával. Ani len nedôležité osoby vo filme ako napr. stará umierajúca hladná žena, alebo mladý chlapec plačúci za svojou mŕtvou matkou, či vystrašený bojovník ktorý strážil celú komunitu ktorú si židia vytvorili...
Hudba dotvárala neskutočnú atmosféru v každej chvíli. Jej flexibilnosť sa prispôsobila každej situácií. Či už smutnej alebo šťastnej... Tiché tóny striedané hlasitými. Vždy bola hlasitosť kvalitne volená. Hudba sa absolútne dostávala pod moju kožu.
Kamera a strih si taktiež zaslúžia obdiv. Scény tak dokonale prepojené, až ste v niektorých momentoch boli súčasťou filmu. Nanajvýš film alespoň vnímali dokonale, ako si tvorcovia predstavovali stvárniť.
Príbeh bol pre mňa jedinečný, ale najviac ma pohltili texty. Každá jedna veta, každé jedno slovo patrilo tomu filmu. Nič na viac, nič čo by naopak chýbalo.
Film odmňa dostáva 9.9/10. 0.1 boda odoberám filmu kvôli jednej jedinej absurdnosti a pre mňa osobne veľkej chybe, ktorú robia vo filmoch o 2.sv. vojne všetci režiséri. Vždy keď sa divák teší tanku, ktorý prichádza z Nemeckej strany už samozrejme očakávame že slabší nepriateľ /v tomto prípade hŕstka židov/ ten tank dokážu zastaviť. Ale na miesto toho aby postrielali posádku tanku a tým by tank získali, volia nezmyselnú cestu hodom granátu do riadiacej veži. tank je v takomto prípade vždy už viac krát nepoužiteľný.
To len taká moja maličká chybyčka.
Zaružene odporúčam. Určite áno. Užite si film od začiatku do konca a nekazte si ho neustálim prerušovaním kvôli odbehnutiu na WC alebo doplnenia tekutín... Vydržte tie 2 hodiny excelntnosti, ktorú Vám režiséri zanechali.
:wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Mesrine - Part 1 - Death Instinct
Mesrine - Part 2 - Public Enemy #1

Franc. Film
tento človek ( Mesrine ale ona sa oslovoval MERINE ) mi je taký menši "vzor" :P
" správne povedal prečo by mal robit pol roka keď si chcem niečo kupit takto prídem spravím banku ...a je :P "

dam tomu hodnotenie 8/10 lebo to je podla skutočnej udalosti .. wau ...
toľko krát utiec z vezenia a spraviť jednu banku a utekať na proti do druhej ... to chce guraz ..

http://www.csfd.cz/film/246077-mesrine- ... t-de-mort/
----------------------------------------------------
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

pryja napísal:Videl niekto francuzky film Frontiéres? Na CSFD som to nenasla. Spominali to v komentaroch k Eden Lake.
J, videl som to davnejšie pred Eden lake.. ludia to porovnavaju s tym filmom Frontier(s)? Frontier(s) mi teda prišiel ako taka zmes Hostelu a Hills Have Eyes, vcelku zaujimave :) Normalne ma prekvapilo, že Luc Besson produkoval taky krvak..

//Inak francuzi maju niečo do seba :) Aj taku Noc s nabrúsenou britvou alebo remake Hills Have Eyes, či novy film Mirrors točil francuzsky režiser Alexandre Aja.

DeFeAt: preto, že pre teba bol tento kusok moc "brutalny" oceniš aj jeho herecke vykony, namet atd.. celkovo nulou, hej? :D zaujimave
speq: K zasadne nedavam :D ani nemôžem :P takže ja nie, ja sa stale držim toho 100 ludi 100 chuti
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Eden Lake :smt078

tak toto som fakt vidiet nechcel, u mna 0/10, fakt hnus.. take nieco uz nechcem vidiet

..taktiez som akurat dopozeral Uhel Pohledu, tak toto bol podstatne lepsi film, tak 7,5/10 a film mal skvely napad :)

a ked davate K-, aspon sa podpiste
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

trosku ubohe mu dat -K za to ze vyjadril svoj nazor ze sa mi to uplne hnusilo a nepacil sa mu vobec. :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

DeFeAt: skús ten tvoj absolútne nezmyselný názor na film viac upresniť. Keby bol ten film akokoľvek zlý, 0/10 mu nedá nik normálny.
Takže si myslím že si sa vygrcal do hajzlu hneď po filme a nasratý Že si netrafil misu si ho ohodnotil absolútne úboho. Od teraz beriem každý tvoj názor na hocijaký film absolútne prehliadajúc.... I keď ťa to nezaujíma.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

The Curious Case of Benjamin Button - 10/10 jeden z najlepsich filmov ake som kedy videl.....
proste uzasne stvarnenie zivota,film o zivote smrti ,neviddel som nikdy nic podobne a myslim ze ani neuvidim...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

RocknRolla
9.5/10
velmi dobry film,Britsky humor proste paráda a ten koniec :D Nice Wheels :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som tiez terat dopozeral rocknrolla a mne sa to nepacilo :? ja tomu britskemu humoru nemozem prist na chut :?
2/10
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

RocknRolla
hrozne netradicny film, pozrel som si ho na 3x, bol som unaveny a zaspaval som... prva polka je nudna, teda podla mna jo.. ale potom je to uz supa.. pekne sa to rozmotava.. i ked som tomu celkom aj tak nepochopil no newa.. najlepsie je si to pozriet v originalnom zneni.. ten anglicky prizvuk skratka nejde napodobnit.. pacilo sa mi ked povedal niekto RocknRolla.. super to znie...
ja hodnotim na 7/10
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

Eagle Eye

super naslapany hi-tech thriller ktory treba vidiet...9/10
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Tak naposledy som si pozrel Outlander

Na to ,že je to dvd-film je dosť zaujimavo spracovaný a dá sa pri ňom odddýchnuť . Odporúčam všetkým , ktorý majú radi sci-fi a historické filmy. Ale neočákavajte od toho vela a budete spokojný ako ja . :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

lekoklatik napísal:DeFeAt: skús ten tvoj absolútne nezmyselný názor na film viac upresniť. Keby bol ten film akokoľvek zlý, 0/10 mu nedá nik normálny.
Takže si myslím že si sa vygrcal do hajzlu hneď po filme a nasratý Že si netrafil misu si ho ohodnotil absolútne úboho. Od teraz beriem každý tvoj názor na hocijaký film absolútne prehliadajúc.... I keď ťa to nezaujíma.
ber moje nazory na filmy hocijako, no dobre

prehnal som, 0 z 10, no nechcem sa pozoreat ako 12rocne decko ktore chce pomoct zene, aby mal o 5 sekund sklo v krku (mu ho tam vrazila, zlakla sa, no predsa) a tak jej zomrie v naruci..

jednoducho taketo filmy nemusim, nemam rad

no teraz, ktoremu filmu by si dal 0 z 10? tak tomu dam ptm 2 z 10, je tam realnost toho pribehu, a ze je to film tak dalsi bod ma..

no tak ako pisal speq, je to moj subjektivny nazor na to, nepaci sa mi to
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

celkom sa mi pacil In Bruges, v ktorom Colin ukazal, ze nie je new yorker, ale len scumbag z Dublinu..dost podareny film, nepredstavitelne pozerat s dabingom, akcent dava filmu skvelu atmosferu :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Presne, ten prizvuk bol pomilovatelny..
lubo28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lubo28 »

Tak mne sa naposledy páčil film Into the wild http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/ ,ktorý som videl v HD. Síce zo začiatku to tak ani nevyzeralo,no 2.polovica filmu a hlavne ten koniec bolo niečo super.

No a v telke som nedávno na Filmboxe videl film Hodiny- http://www.csfd.cz/film/2234-hodiny-hours-the/ Trocha komplikovaný film,ale skutočne perfektný,niet divu,že má na csfd také vysoké hodnotenie.
A oba filmy majú skutočne perfektný soundtrack.
Napísať odpoveď