Odber krvi a marihuana
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A ked ma doktorka požiada o moč tak tam to može zistit hned či ne? alebo vobec ne? iba tími špeciálnimy testami.......... Bo vždy ked si idem zobrat dovolenku- tím myslím volno zo školy akože som chorí a chcem byt doma tak si hoci čo vymíšlam a skoro vždy my bere aj moč že či my to tam hned nemože zisit z moču aj keby som den predtím húlil alebo v ten den díky.
...
..testy na moč stoja do stovky... teda nejaké 3 eurá.. sám som ich testoval nech vjém o nich vela kedže sú moj úhlavný nepriateľ
..
pri pravidelnom fajčení (2x denne,3x....etc.) som vysadil fajčenie... prvý test som si robil po 2dňoch.. samozrejme pozitívne.. po 3 dňoch ďaľší...taktiež pozitívny... posledný som si spravil na štvrtý deň večer a už mi nič nedokazoval... takže len tak zhruba aby ste mali predstavu o tých testoch močom...
...ešte čo tu bol názor, že pitie mlieka je hovadina... tak to nieje pravda... je všeobecne známe že THC (Tetrahydrocannabinol) sa viaže na tuky, a kedže v mlieku je ich viac než dosť .. podstatne to pomáha pri odbúravaní THC z krvi...
----- sám som pri hrozbe testov ešte pred pár rokmi žral dva dni len pomaranče a pil mlieko za mliekom.. nakoniec neboli žiadne testy len poriadna sračka na týždeň..
...
....a nakoniec najlepšia rada..
.. zožen si kamaráta čo je "čistý"...popros ho nech sa ti vymutruje do nejakéj dózy od liekov, a pekne si to niekam odlož... ak si šikovný, prefíkaný tak aj keď ti domov donesú testy a budeš testovaný...budeš negatívny
... / ale pozor
ja som to robil sfajčený na mraky a bol som pri podvode odhalený
takže dvojitá nervozita za podvod a za fajčenje
...
inak informácia len tak for fun... efedrín (aktívna látka metamfetamínu, teda perníka
... sa vyskytuje v krvi max. do dvoch dní...) neberte to ako navádzanie...
:D 
pri pravidelnom fajčení (2x denne,3x....etc.) som vysadil fajčenie... prvý test som si robil po 2dňoch.. samozrejme pozitívne.. po 3 dňoch ďaľší...taktiež pozitívny... posledný som si spravil na štvrtý deň večer a už mi nič nedokazoval... takže len tak zhruba aby ste mali predstavu o tých testoch močom...
...ešte čo tu bol názor, že pitie mlieka je hovadina... tak to nieje pravda... je všeobecne známe že THC (Tetrahydrocannabinol) sa viaže na tuky, a kedže v mlieku je ich viac než dosť .. podstatne to pomáha pri odbúravaní THC z krvi...
----- sám som pri hrozbe testov ešte pred pár rokmi žral dva dni len pomaranče a pil mlieko za mliekom.. nakoniec neboli žiadne testy len poriadna sračka na týždeň..
....a nakoniec najlepšia rada..
inak informácia len tak for fun... efedrín (aktívna látka metamfetamínu, teda perníka
nerozumiem tomu vykladu wikipedie co znamenaju tie percenta, obsah uziteho thc asi nie, pravdepodobnost "odhalenia" asi tazko.
Potom preco tomu verit co je na wikipedii?
A este posledna vec kto je pravidelny fajciar? ten kto founi tyzdenne raz ,ci kazdy den?
A k tomu mlieku... nemalo by platit ze ked je osoba pod vplynom tak liter mlieka mu da brzdu? Ako kvoli tym tukom... ,ale tie su aj v kazdom jedle ktorom si dava kazdy kto pozna zeleny hlad.
Potom preco tomu verit co je na wikipedii?
A este posledna vec kto je pravidelny fajciar? ten kto founi tyzdenne raz ,ci kazdy den?
A k tomu mlieku... nemalo by platit ze ked je osoba pod vplynom tak liter mlieka mu da brzdu? Ako kvoli tym tukom... ,ale tie su aj v kazdom jedle ktorom si dava kazdy kto pozna zeleny hlad.