Odber krvi a marihuana

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

dik len som chcel byt informovany :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

hezo napísal:Načo si *** a fajčíš trávu? Tak ti treba, mali by ti to zistit a rodičia ta dobre vytrepať po hlave :evil:
prepac, ale toto bolo velmi velmi tupe.....
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

A ked ma doktorka požiada o moč tak tam to može zistit hned či ne? alebo vobec ne? iba tími špeciálnimy testami.......... Bo vždy ked si idem zobrat dovolenku- tím myslím volno zo školy akože som chorí a chcem byt doma tak si hoci čo vymíšlam a skoro vždy my bere aj moč že či my to tam hned nemože zisit z moču aj keby som den predtím húlil alebo v ten den díky.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

z moču môže tie pružky stoja okolo 10-15€ ale pochybujem že by ti to robila :) skôr meria či ti nechýba cukor, minerali a podobne
Badynko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

Príspevok od používateľa Badynko »

..testy na moč stoja do stovky... teda nejaké 3 eurá.. sám som ich testoval nech vjém o nich vela kedže sú moj úhlavný nepriateľ :D..

pri pravidelnom fajčení (2x denne,3x....etc.) som vysadil fajčenie... prvý test som si robil po 2dňoch.. samozrejme pozitívne.. po 3 dňoch ďaľší...taktiež pozitívny... posledný som si spravil na štvrtý deň večer a už mi nič nedokazoval... takže len tak zhruba aby ste mali predstavu o tých testoch močom...

...ešte čo tu bol názor, že pitie mlieka je hovadina... tak to nieje pravda... je všeobecne známe že THC (Tetrahydrocannabinol) sa viaže na tuky, a kedže v mlieku je ich viac než dosť .. podstatne to pomáha pri odbúravaní THC z krvi...

----- sám som pri hrozbe testov ešte pred pár rokmi žral dva dni len pomaranče a pil mlieko za mliekom.. nakoniec neboli žiadne testy len poriadna sračka na týždeň.. :D...

....a nakoniec najlepšia rada.. :).. zožen si kamaráta čo je "čistý"...popros ho nech sa ti vymutruje do nejakéj dózy od liekov, a pekne si to niekam odlož... ak si šikovný, prefíkaný tak aj keď ti domov donesú testy a budeš testovaný...budeš negatívny :)... / ale pozor :D ja som to robil sfajčený na mraky a bol som pri podvode odhalený :D takže dvojitá nervozita za podvod a za fajčenje :D...

inak informácia len tak for fun... efedrín (aktívna látka metamfetamínu, teda perníka :D ... sa vyskytuje v krvi max. do dvoch dní...) neberte to ako navádzanie... :D:D :D
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

Díky :D čiže ani z moču my to nezistia u doktora normálnimi testami bez tích paierikov čiže pohoda a krv to isté som rád a ps: kamoša ktorí je čistí pomaly ani nemám :D ale niečo sa nájde . Díky za rady hoši :) .
weeder
Novice
Novice

Príspevok od používateľa weeder »

nerozumiem tomu vykladu wikipedie co znamenaju tie percenta, obsah uziteho thc asi nie, pravdepodobnost "odhalenia" asi tazko.
Potom preco tomu verit co je na wikipedii?
A este posledna vec kto je pravidelny fajciar? ten kto founi tyzdenne raz ,ci kazdy den?
A k tomu mlieku... nemalo by platit ze ked je osoba pod vplynom tak liter mlieka mu da brzdu? Ako kvoli tym tukom... ,ale tie su aj v kazdom jedle ktorom si dava kazdy kto pozna zeleny hlad.
Napísať odpoveď