Lonsdale London
Lonsdale London
Hladam nieake ZAHRANICNE e-shopy Lonsdale London hladal som aj v googli ale vela som toho nenasiel tak poradte nieake ked poznate.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uz si odtial objednaval?tego2000 napísal:http://www.sportsdirect.com/
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
prosim vas mozte my pomoct viem ze to uz je starsia tema ale...
rozhodol som sa objednat nieco z tohto eshopu..normalne som si vybral tovar dal som dalej potom som si vybral typ platobnej karty (visa electron) vyplnil som nasledujuce udaje tj. cislo karty, platnost karty, ochrany kod...potom som dal dalej naskocila mi este raz tabulka s mojim tovarom a cenou ...dal som ze zaplatit no a potom nastal problem...hodilo ma nazad do toho okna kde som si vyberal typ karty a bol tam tento napis .
"The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card."
niekde som cital ze treba mat embosovu kartu ? je to pravda ? prosim vysvetlite mi to nevyznam sa...
rozhodol som sa objednat nieco z tohto eshopu..normalne som si vybral tovar dal som dalej potom som si vybral typ platobnej karty (visa electron) vyplnil som nasledujuce udaje tj. cislo karty, platnost karty, ochrany kod...potom som dal dalej naskocila mi este raz tabulka s mojim tovarom a cenou ...dal som ze zaplatit no a potom nastal problem...hodilo ma nazad do toho okna kde som si vyberal typ karty a bol tam tento napis .
"The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card."
niekde som cital ze treba mat embosovu kartu ? je to pravda ? prosim vysvetlite mi to nevyznam sa...
-
zuzkazuzka
VIP
Ja len na margo tohto obchodu - pravidelne chodievam v Londýne do jednej tejto predajne a naposledy keď som tam bola, tak mali closing down sale zatvárali - ako nejeden obchod - kvôli finančnej kríze. Takže je dosť možné, že to celé postupne zanikne...
A k tvojej otázke: nemusíš mať embosovanú kartu, musí byť len aktivovaná na platbu na internete. Už si ňou niekedy platil cez net?
A k tvojej otázke: nemusíš mať embosovanú kartu, musí byť len aktivovaná na platbu na internete. Už si ňou niekedy platil cez net?
uz je problem vyrieseny ...uz v tom mam prehlad...nie do teraz som neplatil ...ale uz to mam aktivovane...mal som nastavene na karte pre platby postov limit 0sk tak zato to neslo...uz som aj obiednal aj platba presla uz len cakam ....a co sa tyka zrusenia toho obchodu ja si myslim ze v internetovej forme bude pokracovat nadalej...lebo oni realizuju obiednavky do takmer celeho sveta..zuzkazuzka napísal:Ja len na margo tohto obchodu - pravidelne chodievam v Londýne do jednej tejto predajne a naposledy keď som tam bola, tak mali closing down sale zatvárali - ako nejeden obchod - kvôli finančnej kríze. Takže je dosť možné, že to celé postupne zanikne...