Lonsdale London

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
un_know
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Lonsdale London

Príspevok od používateľa un_know »

Hladam nieake ZAHRANICNE e-shopy Lonsdale London hladal som aj v googli ale vela som toho nenasiel tak poradte nieake ked poznate.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Uz si odtial objednaval?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj :) inak by som nedaval link 8)
Retne
Darca
Darca

tego2000 napísal:jj :) inak by som nedaval link 8)
overujem :D Ako dlho si cakal, kolko + za postovne ku zakladnej cene, ako si platil... :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dojde ti to medzinarodnou prepravou stoji to 12libier a pride t oasi za 3 tyzdne :)
Retne
Darca
Darca

tego2000 napísal:dojde ti to medzinarodnou prepravou stoji to 12libier a pride t oasi za 3 tyzdne :)
Diky, lebo tie ceny su celkom lakave... a aj ked potovne 500 SKK tak by som sa s niekym urcite dohodol na spolupraci, btw zasielky su limitovane velkostou (vahou)?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Diky, lebo tie ceny su celkom lakave... a aj ked potovne 500 SKK tak by som sa s niekym urcite dohodol na spolupraci, btw zasielky su limitovane velkostou (vahou)?
to neviem
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

ceny su tam dobre....len sam kupovat samemu kupovat by sa mi velmi neoplatilo ked postovne 500 sk. Lepsie by bolo sa s niekym zlozit. 8)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ali-G napísal:ceny su tam dobre....len sam kupovat samemu kupovat by sa mi velmi neoplatilo ked postovne 500 sk. Lepsie by bolo sa s niekym zlozit. 8)
aj sa som to tak sparvil 5kil je moc :?
Retne
Darca
Darca

No tak ja som uz zohnal dvoch, este asi dalsich dvoch a ide sa nakupovat, len dufam ze postovne bude stale 500 aj ked si toho zoberieme kusa viacej...

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 8:35 )
Tak veci dosli :P vsetko ako malo byt... objednaval som to minuly tyzden v utorok a vcera to doslo :D
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

prosim vas mozte my pomoct viem ze to uz je starsia tema ale...

rozhodol som sa objednat nieco z tohto eshopu..normalne som si vybral tovar dal som dalej potom som si vybral typ platobnej karty (visa electron) vyplnil som nasledujuce udaje tj. cislo karty, platnost karty, ochrany kod...potom som dal dalej naskocila mi este raz tabulka s mojim tovarom a cenou ...dal som ze zaplatit no a potom nastal problem...hodilo ma nazad do toho okna kde som si vyberal typ karty a bol tam tento napis .

"The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card."

niekde som cital ze treba mat embosovu kartu ? je to pravda ? prosim vysvetlite mi to nevyznam sa...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja len na margo tohto obchodu - pravidelne chodievam v Londýne do jednej tejto predajne a naposledy keď som tam bola, tak mali closing down sale zatvárali - ako nejeden obchod - kvôli finančnej kríze. Takže je dosť možné, že to celé postupne zanikne...

A k tvojej otázke: nemusíš mať embosovanú kartu, musí byť len aktivovaná na platbu na internete. Už si ňou niekedy platil cez net?
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

zuzkazuzka napísal:Ja len na margo tohto obchodu - pravidelne chodievam v Londýne do jednej tejto predajne a naposledy keď som tam bola, tak mali closing down sale zatvárali - ako nejeden obchod - kvôli finančnej kríze. Takže je dosť možné, že to celé postupne zanikne...

A k tvojej otázke: nemusíš mať embosovanú kartu, musí byť len aktivovaná na platbu na internete. Už si ňou niekedy platil cez net?
uz je problem vyrieseny ...uz v tom mam prehlad...nie do teraz som neplatil ...ale uz to mam aktivovane...mal som nastavene na karte pre platby postov limit 0sk tak zato to neslo...uz som aj obiednal aj platba presla uz len cakam ....a co sa tyka zrusenia toho obchodu ja si myslim ze v internetovej forme bude pokracovat nadalej...lebo oni realizuju obiednavky do takmer celeho sveta..
Napísať odpoveď