GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

GheTTo napísal:tak ale to sa neda porovnavat napr s gta :D ber to z toho hladiska myslim ze keby to niekto chcel odblokovat tak to spravi...
chapem :) kto by sa sral s niakou debilnou hrou ktoru hra mozno 200000ludi ? a v shope stoji 300sk
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DAMON88 napísal:no napriklad lada racing club sa neda odblokovat resp. nikto to este nespravil aspon o ton nevim bo je tam naka ochrana star....
starforce
-hitman- napísal:nemate niekto ulozeny save po misii 19. Logging On
Roman alebo save okolo 12%? pretoze mam novy patch a nejde mi internet v tej misii. vdaka
daj si ten crack co som sem postol jeho nazov..
ak chces savy tak priloha
mal by tam byt save aj priamo za logging in.. a najnovsi je asi 6 misii za..
Prílohy
Local.rar
(276.36 KiB) 45 stiahnutí
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

vdaka Šu-do za tie savy. Ten novy crack mi nefunguje lebo mam stary crack od fedora a ked dam prepisat, tak automaticky vyhodi windows chybu, preto som chcel save.
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

-hitman- napísal:vdaka Šu-do za tie savy. Ten novy crack mi nefunguje lebo mam stary crack od fedora a ked dam prepisat, tak automaticky vyhodi windows chybu, preto som chcel save.
tak si to preinstaluj urcite by som tam mal razor ako fedora :D razor je uz proste elita :D lebo tieto fixi uz budu robit vacsinou len z razor teamu a myslim ze tych fixov este par bude :P
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

po upgrade hry sa mi stratili ulozene pozicie. nevadi, preisntaloval som hru, nahodil najnovsi patch, crack od razora a hra fici. pri najnizsich detailoch mi to facha na cca 50 fps, co je celkom hratelne, takze sa nestazujem. ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

turtlak69 napísal:po upgrade hry sa mi stratili ulozene pozicie. nevadi, preisntaloval som hru, nahodil najnovsi patch, crack od razora a hra fici. pri najnizsich detailoch mi to facha na cca 50 fps, co je celkom hratelne, takze sa nestazujem. ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
Myslim ze mu volat nemusis iba ist do umyvarne a pak do garaze
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
pri patchi 1.0.2.0 je s touto misiou problem
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Som v misii kde som v helikoptere a mam zabit nejakych 2 chlapov v druhom vrtulniku.Ale neviem ako sa soferuje ta helikoptera.Napiste ako sa vlastne ovlada. Vzdy mi ty 2 utecu. :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ach...diky brm, teraz som na tej stranke bol a nevsimol som si to, uz na mna ide asi slepota. :?

//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 21:47 )
Neviem co sa deje s mojim gta, ale vsetko v nom zacina blbnut.Pomale nacitavanie textur, auta lietaju, vsade v meste su iba taxiky ziadne ine auta nepremavaju,auta su prazdne bez ludi, ale vzdy sa pohybuju, v meste nie su ziadny ludia iba ja a moj kamos. :evil: Neviete co moze tieto chyby sposobovat?
Prílohy
004.jpg
003.jpg
002.jpg
001.jpg
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

aviceN: mam pocit, ze vysledok bude rovnaky. vyzera to na bug.
Šu-Do napísal:pri patchi 1.0.2.0 je s touto misiou problem
presne ten patch mam aj nainstalovany :( da sa s tym nieco robit?
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

turtlak69 napísal:aviceN: mam pocit, ze vysledok bude rovnaky. vyzera to na bug.

presne ten patch mam aj nainstalovany :( da sa s tym nieco robit?
dat tam prvy patch prejst tu misiu a dat novy patch :P jedina moznost
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

plasmon
vyzera to smiesne...
len by som chcel vediet, ci mas patch 1.0.2.0 a crack od razora.. idem mrknut, ci neni vadny

/nie je :?

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 4:51 )
caute.. na svete su uz pre ATi (aspon teda urcite pre radu 48**) ovladace od 29/1/09 verzie 9.1.. v GTA IV, aspon ako som osobne zaznamenal, vam to spravi celkom slusny FPS boost.. :) ...
skuste ;)
http://ati.amd.com/support/driver.html
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

Prave ich taham tak idem potom vyskusat co to spravi. Ak zistim niaku zmenu tak to sem hodim :D .
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Mohli by ste mi nejak po lopate vysvetlit ako mam nainstalovat ovladace od ATI a kde ??
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nevieš 2krat kliknut na ikonu a instalovat?
-hitman-
Light Expert
Light Expert

neviete mi poradit co mozem spravit aby po cca troch hodinach hrania GTA IV sa neprehrievala doska na 54 stupnov? zacne mi to poriadne trhat a musim to vypnut.(chladenie mam vpredu, vzadu,cpu-Intel, zdroj a bocny 23cm) vdaka
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

:roll: Tak som to spravil, len benchmark mi ukazuje stale tie stare ovladace.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Santy31 napísal:Mohli by ste mi nejak po lopate vysvetlit ako mam nainstalovat ovladace od ATI a kde ??
ked si stiahnes ovladace, cele catalysty, mas mozno ked zacnes instalovat, bud instalovat, alebo odinstalovat, das najprv odinstalovat aj driver aj catalysty.. potom sa ti odinstaluju ovl. budes restartovat a potom po restarte nahodis uz nove, nedas odinstalovat ale instalovat a potom restart.. ono si to samo vypyta
-hitman- napísal:neviete mi poradit co mozem spravit aby po cca troch hodinach hrania GTA IV sa neprehrievala doska na 54 stupnov? zacne mi to poriadne trhat a musim to vypnut.(chladenie mam vpredu, vzadu,cpu-Intel, zdroj a bocny 23cm) vdaka
54°C mam aj ja... aj viac a ide normalne.. mam intel chipset P45
-hitman-
Light Expert
Light Expert

plasmon napísal:Ach...diky brm, teraz som na tej stranke bol a nevsimol som si to, uz na mna ide asi slepota. :?

//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 21:47 )
Neviem co sa deje s mojim gta, ale vsetko v nom zacina blbnut.Pomale nacitavanie textur, auta lietaju, vsade v meste su iba taxiky ziadne ine auta nepremavaju,auta su prazdne bez ludi, ale vzdy sa pohybuju, v meste nie su ziadny ludia iba ja a moj kamos. :evil: Neviete co moze tieto chyby sposobovat?
mne to zacalo robit po nainstalovani patchu 1.0.2.0 a na niektorych miestach je to to iste ako tvoje a aj pri niektorych videach v gta mi robi, ze nezobrazuje tvar ale len zuby :D
ihned idem vyskusat najnovsie ovladace, uvidim co to urobi.
Šu-Do napísal:54°C mam aj ja... aj viac a ide normalne.. mam intel chipset P45
ja mam tiez P45 a doska je ASRock P45R2000-WiFi
Napísať odpoveď