chapemGheTTo napísal:tak ale to sa neda porovnavat napr s gtaber to z toho hladiska myslim ze keby to niekto chcel odblokovat tak to spravi...
GTA 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
starforceDAMON88 napísal:no napriklad lada racing club sa neda odblokovat resp. nikto to este nespravil aspon o ton nevim bo je tam naka ochrana star....
daj si ten crack co som sem postol jeho nazov..-hitman- napísal:nemate niekto ulozeny save po misii 19. Logging On
Roman alebo save okolo 12%? pretoze mam novy patch a nejde mi internet v tej misii. vdaka
ak chces savy tak priloha
mal by tam byt save aj priamo za logging in.. a najnovsi je asi 6 misii za..
- Prílohy
-
- Local.rar
- (276.36 KiB) 45 stiahnutí
-
GheTTo
Medium Expert
tak si to preinstaluj urcite by som tam mal razor ako fedora-hitman- napísal:vdaka Šu-do za tie savy. Ten novy crack mi nefunguje lebo mam stary crack od fedora a ked dam prepisat, tak automaticky vyhodi windows chybu, preto som chcel save.
po upgrade hry sa mi stratili ulozene pozicie. nevadi, preisntaloval som hru, nahodil najnovsi patch, crack od razora a hra fici. pri najnizsich detailoch mi to facha na cca 50 fps, co je celkom hratelne, takze sa nestazujem. ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
-
aviceN
Guru
Myslim ze mu volat nemusis iba ist do umyvarne a pak do garazeturtlak69 napísal:po upgrade hry sa mi stratili ulozene pozicie. nevadi, preisntaloval som hru, nahodil najnovsi patch, crack od razora a hra fici. pri najnizsich detailoch mi to facha na cca 50 fps, co je celkom hratelne, takze sa nestazujem. ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
-
Šu-Do
Redeemer
pri patchi 1.0.2.0 je s touto misiou problemturtlak69 napísal:ale zasekol som sa na misii clean gateway, kde mam vladovi ukradnut striebornu blistu. tuto misiu som spravil uz pred tym ako som hru preinstaloval a nespominam si na ziadny problem. teraz sa mi to akosi nedari. nasadnem do auta, idem k cielu vyznacenemu na mape a ocividne by som mal auto zaparkovat do garaze, ktora je ale zavreta. na nete som sa docital, ze po nasadnuti do auta mam zavolad vladovi, on mi povie, aby som siel auto umyt a potom do garaze. tak som nasadol do auta, zavolal a vlad tam mal len odkazovku (cize som sa nedovolal). neviem co s tym mam uz robit. na tomto mieste (zrejme chybe hry) som zaseknuty uz asi tyzden. nema niekto riesenie alebo save o par misii dalej?
Ach...diky brm, teraz som na tej stranke bol a nevsimol som si to, uz na mna ide asi slepota.
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 21:47 )
Neviem co sa deje s mojim gta, ale vsetko v nom zacina blbnut.Pomale nacitavanie textur, auta lietaju, vsade v meste su iba taxiky ziadne ine auta nepremavaju,auta su prazdne bez ludi, ale vzdy sa pohybuju, v meste nie su ziadny ludia iba ja a moj kamos.
Neviete co moze tieto chyby sposobovat?
Neviem co sa deje s mojim gta, ale vsetko v nom zacina blbnut.Pomale nacitavanie textur, auta lietaju, vsade v meste su iba taxiky ziadne ine auta nepremavaju,auta su prazdne bez ludi, ale vzdy sa pohybuju, v meste nie su ziadny ludia iba ja a moj kamos.
-
Šu-Do
Redeemer
plasmon
vyzera to smiesne...
len by som chcel vediet, ci mas patch 1.0.2.0 a crack od razora.. idem mrknut, ci neni vadny
/nie je
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 4:51 )
caute.. na svete su uz pre ATi (aspon teda urcite pre radu 48**) ovladace od 29/1/09 verzie 9.1.. v GTA IV, aspon ako som osobne zaznamenal, vam to spravi celkom slusny FPS boost..
...
skuste
http://ati.amd.com/support/driver.html
vyzera to smiesne...
len by som chcel vediet, ci mas patch 1.0.2.0 a crack od razora.. idem mrknut, ci neni vadny
/nie je
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 4:51 )
caute.. na svete su uz pre ATi (aspon teda urcite pre radu 48**) ovladace od 29/1/09 verzie 9.1.. v GTA IV, aspon ako som osobne zaznamenal, vam to spravi celkom slusny FPS boost..
skuste
http://ati.amd.com/support/driver.html
-
Šu-Do
Redeemer
ked si stiahnes ovladace, cele catalysty, mas mozno ked zacnes instalovat, bud instalovat, alebo odinstalovat, das najprv odinstalovat aj driver aj catalysty.. potom sa ti odinstaluju ovl. budes restartovat a potom po restarte nahodis uz nove, nedas odinstalovat ale instalovat a potom restart.. ono si to samo vypytaSanty31 napísal:Mohli by ste mi nejak po lopate vysvetlit ako mam nainstalovat ovladace od ATI a kde ??
54°C mam aj ja... aj viac a ide normalne.. mam intel chipset P45-hitman- napísal:neviete mi poradit co mozem spravit aby po cca troch hodinach hrania GTA IV sa neprehrievala doska na 54 stupnov? zacne mi to poriadne trhat a musim to vypnut.(chladenie mam vpredu, vzadu,cpu-Intel, zdroj a bocny 23cm) vdaka
mne to zacalo robit po nainstalovani patchu 1.0.2.0 a na niektorych miestach je to to iste ako tvoje a aj pri niektorych videach v gta mi robi, ze nezobrazuje tvar ale len zubyplasmon napísal:Ach...diky brm, teraz som na tej stranke bol a nevsimol som si to, uz na mna ide asi slepota.![]()
Neviem co sa deje s mojim gta, ale vsetko v nom zacina blbnut.Pomale nacitavanie textur, auta lietaju, vsade v meste su iba taxiky ziadne ine auta nepremavaju,auta su prazdne bez ludi, ale vzdy sa pohybuju, v meste nie su ziadny ludia iba ja a moj kamos.Neviete co moze tieto chyby sposobovat?
ihned idem vyskusat najnovsie ovladace, uvidim co to urobi.
ja mam tiez P45 a doska je ASRock P45R2000-WiFiŠu-Do napísal:54°C mam aj ja... aj viac a ide normalne.. mam intel chipset P45