Mirrors Edge
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano pojde mne to ide na 3200+ a 128Mb grafe (aj ked vobec nevim ci je to 128 alebo 512Mick_14 napísal:pôjde mi to na tomto:
Windows XP
AMD Athlon™ 64 3500+, 1GB RAM, GeForce 7600 GT 256MB
DíK
-
Šu-Do
Redeemer
ja by som bol velmi rad, keby si do sekcie HRY uz nepisal, pretoze tu oblbujes ludiDAMON88 napísal:ano pojde mne to ide na 3200+ a 128Mb grafe (aj ked vobec nevim ci je to 128 alebo 512ale asi to bude predsa len 128mb)
ale ide na very high a vyzera to krasne fps som nemeral lebo je to super hratelne podla mojho odhadu minimalne 45Fps to bude
System Requirements
Minimum Requirements
The minimum system requirements
* Windows XP or Vista
* Processor: Pentium 4 at 2.4 GHz
* RAM: 1GB
* Video: GeForce 6 Series with 256MB VRAM or better
Recommended Requirements
There are no current "official" recommended system requirements, but this is what is known at the moment. Please note that these are not the "official" recommended system requirements and are guesses as to what will be required based off of prior Unreal Engine 3 games. These particular specifications where taken from Unreal Tournament 3.
* 2.4+ GHZ Dual Core Processor
* 1 GBytes of System RAM
* NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
* 8 GB of Free Hard Drive Space
* Note: These recommended requirements do not include a DX10 card and Mirror's Edge will be DX10 compatible. To run Mirror's Edge on DX10, you will need a DX10 card and Windows Vista installed.
-
DAMON88
Professional
[quote="Šu-Do"][/quote]myslis tou grafou ci s cim bo ja sam neviek aku mam vlastne grafiku bo vyzera ako 512 myslim ked dam dole krit z PC ale tvari sa ako 128 takze ja fakt neviem a ak neveris ze hra ide plynulo na mojej zostave samozrejme s vypnutym physX tak sem hodim video
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 17:55 )
plz mohli by ste mi niekto hodit save za tou misiou kde sa to spomali ak uz odtial nie je spomalena cela hra? diki moc je to hned za tou misiou kde sa ten chlapik vy..be na hrb
a v tej misii zacinate a pred vami je taky plot ten preskocite a potom preskakujete na dalsiu budovu s tej skacete na dalsiu a odtial na take trubky2 tymi sa vysplhate a ste na streche budovy a tam sa to spomali a neda sa hrat tak keby niekto mohol dat save za touto castou hry bo sa mi to nepodarilo odstranit ani ked som stahol 3 x mirrors edge od niekoho ineho
ak niekto ma save a bude mi to fungovat tak karma aj ked jej moc nemam 
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 17:55 )
plz mohli by ste mi niekto hodit save za tou misiou kde sa to spomali ak uz odtial nie je spomalena cela hra? diki moc je to hned za tou misiou kde sa ten chlapik vy..be na hrb
Toto si hod do svojich dokumentov,ale najprv to rozbalDAMON88 napísal:prosim hodte mi niekto save moze byt aj cela prejdena hra len aby to bolo za vyzsie mnou spominanou castou hry
- Prílohy
-
- EA Games.rar
- (631.85 KiB) 159 stiahnutí
Výťah
Chlapci ja som v koncoch... v tom kole kde mám nájsť svoju sestru čo zabili Popa, na konci nastúpim do výťahu, začne mi to načítavať, a dá ma to do menu a keď dám pokračovať v hre, tak idem to kolo od začiatku a toto mi nikdy nerobilo... neviem prečo mi to robí
... pls čo mám robiť?

Re: Výťah
akú verziu hry más?uNfEiL napísal:Chlapci ja som v koncoch... v tom kole kde mám nájsť svoju sestru čo zabili Popa, na konci nastúpim do výťahu, začne mi to načítavať, a dá ma to do menu a keď dám pokračovať v hre, tak idem to kolo od začiatku a toto mi nikdy nerobilo... neviem prečo mi to robí... pls čo mám robiť?
![]()
aký crack si pouzil?
Re: Výťah
Tak verziu hry mám tú defaultnú a crack som dal tiež defaultný.. tým myslím ako.. len som nainštaloval hru a dal ten normal crack.. takže nerozumiem.. čo s tým jeSSemteXX napísal:akú verziu hry más?
aký crack si pouzil?