no ja moc hiphop nepocuvam ale neodcudzujem ho pocuvam to co sa my lubi a nepocuvam podla toho ze toto je house tak to ne a podobne, ked sa my nieco lubi tak to pocuvam hlavne daniela landu ma skvele pesnicky a texty
a počúva tu niekto ozajstný rap ?? napr. 2paca ?? toje rap,a nie svk RYTHNUS heh....nezmyselné texty,už sa teším na k-
ale ved je to môj názor nie ? takže ten kto my dá k- je fakt riadny.......
21rOBO21 napísal:a počúva tu niekto ozajstný rap ?? napr. 2paca ?? toje rap,a nie svk RYTHNUS heh....nezmyselné texty,už sa teším na k-
a ja zase nechapem preco si (a dalsich tisic ludi) pod pojmom svk hh vybavis len Rytmusa (resp. KF). Ako keby na Slovensku neexistoval rapper, ktory ma kvalitne texty...
21rOBO21 napísal:a počúva tu niekto ozajstný rap ?? napr. 2paca ?? toje rap,a nie svk RYTHNUS heh....nezmyselné texty,už sa teším na k-
Další 2pac fanusik ktorý si myslí že len 2pac je hiphop, podla mna si mysliš aj to že ho na svete rozbehol
Filipito napísal:tak digital to vysvetli co si napisal lebo tomu nerozumiem
Ze další človek ktorý si myslí že len 2pac je real raper, co je natom k nepochopeniu
21rOBO21 napísal:heh ja si myslím že 2pac je raper, a zatial nepoznám slovenskeho "rapera" ktorý by bol fakt dobrý
inak kto my dal k- a nepodpísal sa od koho je ?
snippet zlej stravy vypada dost slubne.. pocut tam kvalitku.. myslim ze albumi impulz a zla strava budu najsilnejsimi vecami tohto roku aj ked rok len zacina
21rOBO21 napísal:heh ja si myslím že 2pac je raper, a zatial nepoznám slovenskeho "rapera" ktorý by bol fakt dobrý
inak kto my dal k- a nepodpísal sa od koho je ?
Za rapera s najlepsimi textami povazujem jednoznacne Danosťa. Myslim ze meno Danosť ti urcite nieco hovori, kedze aj on je z Ruzinova. Skus sa niekedy zapocuvat do jeho textov a uvidis ze netrepem kktiny. Pre zaciatok doporucujem: Kam sa podel ? (EP), Amen (EP), Tlak (EP), Známi, Tým čo nezabudli, Ešte nie (ft. Dramatikz) ja som ti k- nedal
Digital napísal:Tak cakaj na novy album zlej stravy a spoznáš
hoho tak zlu stravu s tupacom porovnavat ? fuuu no ok dam na teba ten album stiahnem a porobvnam to a uvidime, ak budes mat pravdu tak sa ti normalne poklonim