Co má spolocné rytmus , vec a album ERA zo skupinou iné kafé ? ci si sa stel ukazat ze nemas rad hiphop? Si super podarilo sa ti , urcite si takyto vtipný aj vo svojom skutocnom zivoteSkuliton napísal:boli dobrí celkom, nie ako mnohí rapoví "umelci" typu Rytmus, Vec a pod.
na koncerte v Mlynskej Doline som bol, a možno pôjdem aj do Prahy...
inak k názoru typu: "Konečne, liezlo mi na nervy ako si hovorili punk a 13-ročné decká sa hrali na punkerov" poviem toľko, že dnešné 13-ročné decká sa hrajú na najhustejších hiphoperov. To už je vporiadku čo? Mladí sú ľahko ovplyvniteľní médiami...
Príbeh bol najhorší album z celkového pohľadu, ale nebol až tak zlý, lepší než napr. E. R. A.
Iné kafe sa rozpadlo
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Iron-Eddie
Light Professional
ja som nechcel poukázať na to, aký som vtipný (ani si to o sebe nemyslím), iba na to, že keď nadávate na komerciu zo strany Inekafe, tak nadávajte aj na komerciu zo strany Kontrafaktu a spol. ktorí sú ešte viac komerční. Koľko ľudí poznalo Iné Kafe, keď vydali Vitaj alebo Situáciu? Určite menej, než koľko poznalo Kontrafakt, keď vydali Dáva mi...
posledný album Iné Kafe nebol komerčne veľmi úspešný, a presne o to im išlo, aby nebol až tak úspešný, lebo sláva im liezla krkom... no zdá sa, že raperi si slávu uživajú
posledný album Iné Kafe nebol komerčne veľmi úspešný, a presne o to im išlo, aby nebol až tak úspešný, lebo sláva im liezla krkom... no zdá sa, že raperi si slávu uživajú
-
Iron-Eddie
Light Professional
ťažko povedať, ak ide o medializáciu, tak som proti. Ak ide o peniaze, tak som pol na pol a ak ide o "fanynky", ktoré by ma zbožňovali iba preto, lebo som slávny, tak som taktiež proti. Sláva robí z umelcov celebrity, a vo veľkom množstve nepriaznivo môže pôsobiť na myseľ človeka...
a v žiadnom prípade by som nechcel byť tak slávny, aby ma bulvárni hajzli špehovali cez okno bytu a bol som napr. v NČ omieľaný každý druhý deň, to teda nie, to už nie je sláva ale horor!!!
a v žiadnom prípade by som nechcel byť tak slávny, aby ma bulvárni hajzli špehovali cez okno bytu a bol som napr. v NČ omieľaný každý druhý deň, to teda nie, to už nie je sláva ale horor!!!
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Thrash/Death
Star
begbeee napísal:Chvalabohu...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Thrash/Death
Star
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nie, zialbohu az niekolko rokov potom..u nas v sportovej hale, hrali spolu s chinaski, no name a nudou tusim..bolo to v casoch ked boli najslavnejsi, ked ich pocuval takmer kazdy, ja som si viac uzival dobu ked som o nich vedel len ja a este niekolko sto nadsencov po celom slovenskuThrash/Death napísal:a kedy? aj v ich najlepšej ére, tj. 1999-2001? Vtedy som nebol na žiadnom koncerte a je mi to aj ľúto
Ine Kafe-hodnotim ju ako celkom dobru skupinu, bol som aj na 1 ich koncerte, pocuval som ich ked som mal tak okolo 10 rokov.Bola to fajn hudba, ale teraz mi pridu ich pesnicky take divne, lebo som sa ich napocuval strasne vela.Ked nejake pesnicky pocuvate strasne dlho tak sa vam po case budu hnusit, mam vlastne skusenosti, ze niektore albumy od niektorych skupin uz nemozem ani citit a nie je to iba pri Ine Kafe...
Inak v tych casoch ked bolo Ine Kafe "in" tak moj bratranec vedel vsetky texty pesniciek naspamät.
Inak v tych casoch ked bolo Ine Kafe "in" tak moj bratranec vedel vsetky texty pesniciek naspamät.
Tieto vase priblble 'chvalabohu' konecne' a pod....trapnucke trapnucke....myslim si, ze ked nemate co viac k teme povedat tak radsej drzte huby a neprispievajte tu....lebo prispevok typu, ze 'chvalabohu, ze sa rozpadli' je maximalne stupidny a dementny...begbeee napísal:Chvalabohu...
//No darmo, kapela ako Ine Kafe bude slovenskej hudbe chybat velmi.
U mna, naj kapela na SVK, aj po rozpade....hudba ppi*i.....niet co dodat....texty bohovske...mam vsetky albumy, uz mi prislo aj DVD live in Praha, neviem sa dockat kedy si ho uz pozriem.
No najviac ma serie, ze som nemohol ist na koncert
A mam ich rad hlavne koli tomu, ze 'nachadzam sam seba v textoch' Su to tak paradne texty......budu teda fakt na Slovensku chybat.....
-
Point
Professional
niekto tu pisal, ze ked bolo inekafe "in" tak vedel vsetky texty naspamat
.. ja ich viem doteraz.. minimalne 3-4 albumy dam z pamati.. ved su to uzasne pesnicky.. na rozluckovom koncerte som bol.. kedy bol uz si nepamatam .. kazdopadne sa tesim na 9.9.2009
ak sa dobre pamatam 
my ta ine kafe neopustime
my ta ine kafe neopustime
-
nestik
Medium Professional
No tak ja sa pridavam, Ine Kafe pocuvam uz od mojich cca deviatych rokov a pocuvam ho stale. Ich texty tiez poznam takmer vsetky naspamat. Skoda ze nebol rozluckovy koncert niekde blizsie, to by som urcite siel. A inak tato nova pesnicka, Keby prachy z neba padali je podla mna super !!! INE KAFE 4 EVER !!!