Iné kafe sa rozpadlo

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Skuliton napísal:boli dobrí celkom, nie ako mnohí rapoví "umelci" typu Rytmus, Vec a pod.

na koncerte v Mlynskej Doline som bol, a možno pôjdem aj do Prahy...

inak k názoru typu: "Konečne, liezlo mi na nervy ako si hovorili punk a 13-ročné decká sa hrali na punkerov" poviem toľko, že dnešné 13-ročné decká sa hrajú na najhustejších hiphoperov. To už je vporiadku čo? Mladí sú ľahko ovplyvniteľní médiami...

Príbeh bol najhorší album z celkového pohľadu, ale nebol až tak zlý, lepší než napr. E. R. A.
Co má spolocné rytmus , vec a album ERA zo skupinou iné kafé ? ci si sa stel ukazat ze nemas rad hiphop? Si super podarilo sa ti , urcite si takyto vtipný aj vo svojom skutocnom zivote :) Gratulujem k tvojej osobnosti
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ja som nechcel poukázať na to, aký som vtipný (ani si to o sebe nemyslím), iba na to, že keď nadávate na komerciu zo strany Inekafe, tak nadávajte aj na komerciu zo strany Kontrafaktu a spol. ktorí sú ešte viac komerční. Koľko ľudí poznalo Iné Kafe, keď vydali Vitaj alebo Situáciu? Určite menej, než koľko poznalo Kontrafakt, keď vydali Dáva mi...

posledný album Iné Kafe nebol komerčne veľmi úspešný, a presne o to im išlo, aby nebol až tak úspešný, lebo sláva im liezla krkom... no zdá sa, že raperi si slávu uživajú
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Skuliton napísal:no zdá sa, že raperi si slávu uživajú
A ty by si si ju neužíval? Keby máš taký úspech ?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

ťažko povedať, ak ide o medializáciu, tak som proti. Ak ide o peniaze, tak som pol na pol a ak ide o "fanynky", ktoré by ma zbožňovali iba preto, lebo som slávny, tak som taktiež proti. Sláva robí z umelcov celebrity, a vo veľkom množstve nepriaznivo môže pôsobiť na myseľ človeka...

a v žiadnom prípade by som nechcel byť tak slávny, aby ma bulvárni hajzli špehovali cez okno bytu a bol som napr. v NČ omieľaný každý druhý deň, to teda nie, to už nie je sláva ale horor!!!
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ine kafe. oni nikdy neskoncia. zase maju koncert. o par mesiacov sa docitame ze pre megauspech v prahe budu hrat niekde inde a potom zase a zase. a na kazdom koncerte povedia. toto je nase posledne vystupenie pre vas, najlepsich fanusikov na svete.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

...a zarobia omnoho viac ako keby povedali ze sa dali znovu dokopi.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

v ČR dali koncert preto, lebo aj tam mali mnoho fanúšikov...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Iné Kafe sa rozpadlo...
Chvalabohu...
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

begbeee napísal:Chvalabohu...
:lol: IK je skupina môjho detstva, Čumil + Je tu niekto? som ako decko drhol hrozne veľa, ale ich rozpad ma dnes už nejak netankuje, rovnako ako koncert čo hrali včera. Dnes som už hudobne inde ako pred 9 rokmi. Ale nostalgia tu bude a IK zaujme navždy čestné prvé miesto v rebríčku najlepších kapiel môjho detstva :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak pre mna boli albumy vitaj a cumil posvatne :) ostatne som sice pocuval tiez, ale nebrali ma az tak..potom este posledny album bol dobry, som rad, ze som ich dvakrat zazil nazivo :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Key5ers0ze napísal:tak pre mna boli albumy vitaj a cumil posvatne :) ostatne som sice pocuval tiez, ale nebrali ma az tak..potom este posledny album bol dobry, som rad, ze som ich dvakrat zazil nazivo :)
a kedy? aj v ich najlepšej ére, tj. 1999-2001? Vtedy som nebol na žiadnom koncerte a je mi to aj ľúto :(
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Koncert bol skvely, nostalgia prebila vsetko a hodnotim 10/10. :aasmile29: Hlavne ze hrali moju oblubenu pesnicku Leto na Ukrajine, to bola krasa. :-)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Thrash/Death napísal:a kedy? aj v ich najlepšej ére, tj. 1999-2001? Vtedy som nebol na žiadnom koncerte a je mi to aj ľúto :(
nie, zialbohu az niekolko rokov potom..u nas v sportovej hale, hrali spolu s chinaski, no name a nudou tusim..bolo to v casoch ked boli najslavnejsi, ked ich pocuval takmer kazdy, ja som si viac uzival dobu ked som o nich vedel len ja a este niekolko sto nadsencov po celom slovensku :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ine Kafe-hodnotim ju ako celkom dobru skupinu, bol som aj na 1 ich koncerte, pocuval som ich ked som mal tak okolo 10 rokov.Bola to fajn hudba, ale teraz mi pridu ich pesnicky take divne, lebo som sa ich napocuval strasne vela.Ked nejake pesnicky pocuvate strasne dlho tak sa vam po case budu hnusit, mam vlastne skusenosti, ze niektore albumy od niektorych skupin uz nemozem ani citit a nie je to iba pri Ine Kafe...
Inak v tych casoch ked bolo Ine Kafe "in" tak moj bratranec vedel vsetky texty pesniciek naspamät.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

begbeee napísal:Chvalabohu...
Tieto vase priblble 'chvalabohu' konecne' a pod....trapnucke trapnucke....myslim si, ze ked nemate co viac k teme povedat tak radsej drzte huby a neprispievajte tu....lebo prispevok typu, ze 'chvalabohu, ze sa rozpadli' je maximalne stupidny a dementny...

//No darmo, kapela ako Ine Kafe bude slovenskej hudbe chybat velmi.
U mna, naj kapela na SVK, aj po rozpade....hudba ppi*i.....niet co dodat....texty bohovske...mam vsetky albumy, uz mi prislo aj DVD live in Praha, neviem sa dockat kedy si ho uz pozriem.
No najviac ma serie, ze som nemohol ist na koncert :( to som skoro plakal :oops:
A mam ich rad hlavne koli tomu, ze 'nachadzam sam seba v textoch' Su to tak paradne texty......budu teda fakt na Slovensku chybat.....
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Na tejto skupine som vyrastal, a nemenil by som :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ako sudruhovia :)
Mame tu novy song od Kafe....
Tu si ho mozte vypocut, co hovorite?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

niekto tu pisal, ze ked bolo inekafe "in" tak vedel vsetky texty naspamat :D .. ja ich viem doteraz.. minimalne 3-4 albumy dam z pamati.. ved su to uzasne pesnicky.. na rozluckovom koncerte som bol.. kedy bol uz si nepamatam .. kazdopadne sa tesim na 9.9.2009 :) ak sa dobre pamatam :)

my ta ine kafe neopustime :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Jj 9/9/9 si pamatam aj ja :)
No a tak isto si pamatam takmer vsetky texty....mam to uz prepocuvane....momentalne davam pauzu....ale fakt...to je snad jedna kapela ktorej poznam skoro vsetky texty spamati....to uz automaticky mi ide, ked pocujem melodiu :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No tak ja sa pridavam, Ine Kafe pocuvam uz od mojich cca deviatych rokov a pocuvam ho stale. Ich texty tiez poznam takmer vsetky naspamat. Skoda ze nebol rozluckovy koncert niekde blizsie, to by som urcite siel. A inak tato nova pesnicka, Keby prachy z neba padali je podla mna super !!! INE KAFE 4 EVER !!!
Napísať odpoveď