CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Akú chybu ti vyhodí?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Stavim sa o tri centy ze nieco s .wad suborom
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mate stare verzie csiek, preto Vam hadze chybajuce/invalidne textury (.wad), pohladaj si niekde v tejto teme uz je vegas.wad ktory potrebujes, ak ti chyba iny, nieje problem ti sem hodit aj ten, len napis ktory. (alebo ak mas aj steamove cs tak si z neho skopiruj wad subory)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

alebo staci napisat do googlu nazov suboru a tam to najdes...vzdy!!! (len to asi nikoho nenapadne)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Blazer: Preco si teda zmenil z de_volare na de_nuke? Cakam len na to.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Mastros....Blazer je lama, nevie co robi, este sa len uci AMX takze to bol len omyl :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mastros, ked ti na mape ukazuje hracov v timoch, to je sice pekne, ale boli vsetci Dead, a to znamena, ze stahovali mapu :) a cakat 5 minut sa nikomu nechce
lekoklatik
VIP
VIP

PAIN myslím že toto si trošku prehnal. Každý vieme čo je sranda ale toto je už snáď fakt mnoho. Blazer nie je lama a snaží sa všetkým vyhovieť čo najlepšie, ako je v jeho silách.
Mastros už sa ti ospravdlnil. čo viac od neho kceš? Jednoducho ju zmenil. Je mu to ľúto a dal to jasne na javo. A len tak btw. Verím tomu, že tá mapa by sa nehrala dlhšie ako 5-7 min. Prečo? Veď poznáš hráčov na hojkovi. rtv, rtv, rtv... K tejto téme sa už nevyjadruj. Proste zmenil, ospravelnil sa a tým to končí
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

K tomu stahovaniu mapy ma len napadlo: stale sa neplanuje spravit content hosting server?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

blazer napísal:Mate stare verzie csiek, preto Vam hadze chybajuce/invalidne textury (.wad), pohladaj si niekde v tejto teme uz je vegas.wad ktory potrebujes, ak ti chyba iny, nieje problem ti sem hodit aj ten, len napis ktory. (alebo ak mas aj steamove cs tak si z neho skopiruj wad subory)
Veď som sa v tejto téme pýtal pred dvomi mesiacmi, ktorú presne potrebujem verziu CS a tú som si aj nainštaloval, tak preto som myslel, že s tým nebudú problémy. A ďakujem, ten vegas.wad potrebujem, už ho aj sťahujem.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ja som z Vas uplne prekvapeny.
Ako vidim, s adminmi niet reci.
Raz za uhorsky rok sa zvoli nejaka ina mapa ako d2, nuke, inferno, aztec a aj to zmenia. Preco? Lebo nikto nechce 5 minut cakat. Vazne uzasny dovod. Kto si chce zahrat a tak, ze aj inu mapu, pokojne tych 5 min. pocka. Ze by pouzili RTV? Dobre, nech pouziju.
Potom nech admini radsej o pozdvihovani urovne hrania cusia.
Takisto aj ti, ktori sa snazili nahodit mod, aby sa nestriedali dve - tri mapy. Ked ste chceli mod, ale nedalo sa, co Vam brani v tom, mili admini, aby ste aspon pocas svojej pritomnosti tento mod "zastupovali"?
Vazne zasnem.

Na protest budem pri votovani volit moznost "0. I don´t care.", po chvili hrania novej mapy napisem rtv (bez vynimky) a svoje chat messages obmedzim len na "MG!".
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

JE to pravda ze sa hraju 3 alebo 4 mapki dost ma to stve podla mna su celkom dobre mapi napr assault a kadejake ine ale tiez nemozme hovorit na adminou dAJU DO PONUKKI ine mapki a vi co votujete??? stale tie iste kktini do okola je to nanas aby sme votovali nieco ine ale co ked seci dokola len dust2 inferno nuke :?

a blazer spravil tiez chybu ale mne je to jedno poviem narovynu

ja tiez pockam 4 minuty ale mapku na buduce budem mat uz stiahnutu este som nevidel hrat napr buzkyyl na hojku a rozne ine mapi spravte stym nieco ak teda mate zaujem a chcete mat stale vela hracou na hojku je to dobry server chodim nan rad tak sa on starajte hm to je vse!
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mastros ak si nepochopil vacsine ludi tu mapu stahovalo, a kedze subory sa stahuju priamo zo servera, rychlost je obmedzena. Ak ste na tej pomerne velkej mape chceli bludit traja styria 4-5 minut kym by to dostahovalo ostatnym mapu, uplne ta chapem. Ale na druhej strane ked by sa napojili dalsi, zase by nasledovalo nase oblubene rtv a uz by sa rozplynul tvoj americky sen o de_volare. Z tohto pohladu uplne chapem blazerove rozhodnutie kedze pre vacsinu hracov bolo urcite prijatelnejsie ako stahovat mapku, zmenit na nieco co uz stiahnute maju, kedze o par minut by to bolo aj tak zmenene...

//k tomu zatupovaniu toho pluginu: ako maju admini zastupit ten mod? nahadzat vlastny vyber map, ktory sa nikomu nebude pacit? hodit 200 votovani ze na aku mapu si to chcete zmenit? trosku neefektivne, a potom zase mozeme pocuvat vase zalospevy ze ten a ten admin zmenil mapu na nieco co sa niekomu nepacilo.. Tento system co tu je funguje spravne, ked chces inu mapu, nominuj ju. Ked vsetci votnu, dufaj ze nenastane RTV. Ak sa hra na nejaka aim/fun mapa pri 10v10 tak cakaj zmenu mapy, a tam zalezi od admina na co a akym sposobom to zmeni...
lekoklatik
VIP
VIP

Mastros o čom tu točíš? kks čo vám neustále tlačím do hláv? napr piranesi. Tá mapa sa nehrá vôbec a popri tom je úplne ppči. prodigy sa vám tiež nepáči. cpl_mill nadávate. cbble sa vám tiež nepáči. Tak čo kceš? Keď sme na servery (myslím admini) a hrá sa d2, nuke a hodí sa zas d2, momentálne ju meníme buď na inferno, aztec alebo dáme votovať. A čo sa stane? votnu si inferno alebo aztec. Popri tom sú tam už vyššie spomínané mapy. Hardcore je keď si 18 hráči z 21 votnu snow. Tak čo máš za problém. Nepáči sa ti. oukej. Dovidenia. Nemôžeme každému vyhovieť. čo kceš kur*a počuť od Blazera k tej volare? že ti za to kúpi RS premium na mesiac ako odčinenie jeho skutku? Alebo kceš aby sa ti verejne ospravedlnil (čo už urobil)? Tak čo kceš? Čo furt kecáš dookola o tom istom. Celé fórum vidí Že ťa to serie. Všetci sme ťa zaznamenali. Áno sťažuješ sa. Keby som sa mal ja kur*a sťažovať na hráčov, nehral by tam takmer nik. Tak sa ukľudni, nabudúce si mapu votni zas a neopováž sa vyšilovať keď sa mapa zmení s rtv. čo sa teda zmení. Garantujem... Na hojku hrajú radi rovnaké mapy ale je ťažké vyhovieť aké. Pretože niektorý kcú d2, inferno, nuke alebo aztec. To je všetko. A jasné. Ešte snow.
Tak ti naposledy píšem. Konečne skľudni hormón a začni sa správať normálne. Nie sme povinný skákať tak ako pískaš. Ospravedlnil sa, napísal ti že tam bol nejaký problém a tým to končí.
A že sa s nami nedá komunikovať? kks. A čo celú dobu robíme. Píšeme na všetko Čo sa nás opýtate. Ale pokiaľ nevidíte odpoveď akú vidieť kcete, prehliadate nás. Tak ma už neser!!!
Mastros
Light Professional
Light Professional

Adminujte si ako chcete. Nech spravim cokolvek, nech napisem cokolvek, nezmenim to.
Moj protest trva do odvolania a do odvolania sa distancujem od tejto temy.
Protest zacal v tejto chvili. Dakujem.
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

L O L...viac dodat nemozem...
lekoklatik
VIP
VIP

Mastros. Tvoj protest je mi ukradnutý. Ešte si sa nevyjadril ku mne. Stále ma obchádzaš. Jediný záchytný bod tvojho protestu je "Blazer prečo si zmenil tú mapu". 4-ria ľudia ti to vysvetlili. Stále nechápeš. Si tvrdohlavý. Mne je to u riti. Začni sa správať normálne pretože týmto nedosiahneš nič viac, než nálepku lama na servery. Pre mňa určite. Neviem čo sa ti porobilo. Neviem kto ti natlačil čo do hlavy. Nadýchaj sa a napíš sem niečo, s čím budeme môcť pohnúť ďalej. Niečo materiálovejšie než zdrbávanie adminov serveru. Buď sa prispôsobíš, alebo skončíš ako samotár v rohu office. Nie sme povinný to trpieť. Viac sa snažiť nemôžeme. Môžeme však robiť tak, ako to vyhovuje pár hráčom, hráčom ktorým je jedno čo sa na servery robí a samozrejme nám. Poviem ti ako to na servery v jednej hodine asi prebieha.

Na servery je 21 hráčov. Hráme inferno. 8 hráčov je spokojných. 3-ja hráči sú začiatočníci takže nevedia o čo sa jedná. 5 hráčov kce snow a 4-ria dávajú RTV. ten posledný som ja čiže sa na všetkých pozerám z nadhľadu.
4-ria dajú rtv. jeden z tých 5tich čo kcú snow nominujú snow. Pridajú sa ďalší hráči a dajú rtv. na servery sú aj lamy a tak keď vidia že napíšte rtv dajú rtv. Možno si myslia že potom dostanú lízatko alebo nvm čo. keď vidím že ľudia píšu rtv a server je plný, takmer nik sa nesťažuje, napíšem už moju klasickú hlášku "Ak zmeníte mapu s rtv, na votovanie zabudnite, mapu vyberiem ja". 10 hráčov sa poteší pretože nebude snow. 10 hráčov sa naserie pretoŽe nebude snow. hráči predsa len votujú a dávajú rtv. Ja už mám prichystanú mapu. Hodím tam de_piranesi. 4-ria hráči sú spokojný. 5-ti sú zmätení ale paj napriek tomu hrajú pretože to nie je inferno, d2, nuke alebo aztec. 8-mi hráči nadávajú ktorý kkt to zmenil a čakajú na rtv. 3-ja sa odpoja. a ja som spokojný.
Mapa dlho nevydrží a tak sa votne znovu d2... pár hráčov spokojných, nespokojných, je im to jedno....
Toto je kolobeh. Už to konečne chápeš?
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

ja to chapem ale komu moze stale vyhovovat hrat dookola len d2 inferno nuke ??

bez urasky ale iba blaznov to moze bavit hm moj nazor je mali by sa hrat vsetky mapi je jedno ake ale mali by sa striedat preco by sme sa mali seci prisposobavat ostatnym????? nech si davaju kazdy ma pravo si aspon 2 krat denne zahrat mapu aku chce nie?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

zdochliak napísal:ja to chapem ale komu moze stale vyhovovat hrat dookola len d2 inferno nuke ??

bez urasky ale iba blaznov to moze bavit hm moj nazor je mali by sa hrat vsetky mapi je jedno ake ale mali by sa striedat preco by sme sa mali seci prisposobavat ostatnym????? nech si davaju kazdy ma pravo si aspon 2 krat denne zahrat mapu aku chce nie?
kazdy ma pravo hrat na inom servery
lekoklatik
VIP
VIP

zdochliak napísal:bez urasky ale iba blaznov to moze bavit hm moj nazor je mali by sa hrat vsetky mapi je jedno ake ale mali by sa striedat preco by sme sa mali seci prisposobavat ostatnym????? nech si davaju kazdy ma pravo si aspon 2 krat denne zahrat mapu aku chce nie?
Máś pocit že každý hráč je tak tolerantný? Si myslíš Že to prebieha tak že aha končí mapa ok. takŽe ty ty ty ty ty ty ty a ty ste uź dnes mali šancu votovať za svoju mapu a teraz je na rade zdochliak tak pôjde jeho mapa. všetci ho počúvneme. Takto mi príde tvoj príspevok :wink:
Zamknuté