Čo chcete robiť v budúcnosti??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

stevers: Tvoja teoria je zaujimava, ale nemyslis, ze to by potom ambiciozni ludia, ktori si veria boli ako tvrdis ty "radi, ze neskoncia so socialnou podporou"?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Holubar to nepoznas ze 87.7% vsetkych statistickych ukazatelov je vymyslenych na mieste? :D
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

yazoo napísal:stevers: Tvoja teoria je zaujimava, ale nemyslis, ze to by potom ambiciozni ludia, ktori si veria boli ako tvrdis ty "radi, ze neskoncia so socialnou podporou"?
veriť si , mať ambície je jedna vec........konať a makať to nedokaze kazdy....v polke cesty za svojim cielom sa na to vybodnu...tvrdim to z vlastneho dlhorocneho pozorovania mojich blizkych, kamaratov, poznanych len z videnia (ako si vytvarali sny, akí boli ambiciozni a neviem co....vo svojej mládi (16-21)...no prislo na lamanie chleba a rozlozili sa ine miesta a zrazu mali uplne ine ciele v tomto pripade 100 percent mnou poznanych)

preto je moja statistika taka ako je ....(fabo :D ) ak mi vyvratis moje tvrdenie zaleziem pod zem (holubar)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nemoze to byt tym, ze si sa poznal s nespravnymi ludmi? 90% je dost vela, nemyslim, ze je to pravidve az na tolko. ;)
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

moje najblizsie plany su skoncit gym,VS a najst si neaku pracu co ma bude bavit .....
ale naskor zlepsit pravopis :oops:

stevens: mam vo svojom okoli tiez zopar ludi co im nevysli plany lebo sa malo snazili dosiahnut svoj ciel alebo podcenili narocnost svojich planou.... ale 90percent je moc...
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Dudas50 napísal:

steveRs: mam vo svojom okoli tiez zopar ludi co im nevysli plany lebo sa malo snazili dosiahnut svoj ciel alebo podcenili narocnost svojich planou.... ale 90percent je moc...
velmi rad by som tu videl napisane, ktorym sa tieto plany do buducnosti, ktore si davali v mladosti splnili, to by malo posluzit na vyvratenie 90percent
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Tak potom ja sa rátam medzi tú šťastnú menšinu, ktorá si plní svoje sny... Do osemnástky som plnila sny rodičov a teraz si plním svoje vlastné. Nejde to síce rýchlo, ani všetko naraz a bezbolestne, a len tak ľahko sa nevzdám :smt112
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

stevers napísal:velmi rad by som tu videl napisane, ktorym sa tieto plany do buducnosti, ktore si davali v mladosti splnili, to by malo posluzit na vyvratenie 90percent
hlavne si pozri, co pises ty. Podla tvojho vyroku 90% ludi, co maju plany budu radi, ze nesu bezdaci. Najprv po sebe citaj, potom sem chod nieco obhajovat. Ani v takej diere ako VT, uvedeny v tvojom bydlisku, neni 90%na nezamestnanost a ludia tam napodiv celkom slusne byvaju a dokazu zivit seba a rodinu
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Holubar napísal:hlavne si pozri, co pises ty. Podla tvojho vyroku 90% ludi, co maju plany budu radi, ze nesu bezdaci. Najprv po sebe citaj, potom sem chod nieco obhajovat. Ani v takej diere ako VT, uvedeny v tvojom bydlisku, neni 90%na nezamestnanost a ludia tam napodiv celkom slusne byvaju a dokazu zivit seba a rodinu
ano o tych bezdakoch a soc. podpore to bolo prehnane...pisal som nieco ine co som mal na mysli...na mysli som mal to ze tych 90percent , ktori si vytvaraju plany do buducnosti tak takto neskoncia, ano mozu sa mat dobre zivit rodiny aj seba ale nedosiahnu svoje ambicie, plany ake mali prioritne !!!
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nabuduce sa treba lepsie vyjadrit. ;) Ale stale si myslim, ze 90% je velke percento.
stevers
Medium Expert
Medium Expert

yazoo napísal:Nabuduce sa treba lepsie vyjadrit. ;) Ale stale si myslim, ze 90% je velke percento.
ale ano vies tych 90 percent som utvrdzoval len podla seba, podla svojho pozorovania (pisal som to)...a usudzoval tak aj tu....
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ale ved to je uplne prirodzene. Sak kto nechcel byt kozmonautom, ked bol maly. Priority sa casom menia. Este v tejto teme sa da najst prispevok, kde som pisal, ze chcem mat pekaren a teraz rozmyslam uplne inak. Ale to neznamena, ze ked si niekto nesplni svoju predstavu, tak je hned looser. niekto sa v mladosti preceni, iny zase naopak.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Holubar napísal:Ale ved to je uplne prirodzene. Sak kto nechcel byt kozmonautom, ked bol maly. Priority sa casom menia. Este v tejto teme sa da najst prispevok, kde som pisal, ze chcem mat pekaren a teraz rozmyslam uplne inak. Ale to neznamena, ze ked si niekto nesplni svoju predstavu, tak je hned looser. niekto sa v mladosti preceni, iny zase naopak.
<ot> Heh no ja nie.. ja som najprv chcel byť Superman a potom futbalista.. </ot>

No a čo by som chcel byť? Rozmýšľam asi nad tlmočníctvom alebo niečím spojeným s angličtinou vzhľadom na to, že tento predmet ma najviac baví.. Ale ešte je dosť času.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Setton napísal:No a čo by som chcel byť? Rozmýšľam asi nad tlmočníctvom alebo niečím spojeným s angličtinou vzhľadom na to, že tento predmet ma najviac baví.. Ale ešte je dosť času.
Budes to mat tazke, stavat dnes na jednom jazyku je tenky lad... :?

Tak ja v septembri nastupujem na Paul Sabatier, odbor informatika a tretom sa to vetvi...
Myslim ze to bude riadne tazke, aj ked lignem nevzdam to, lebo skola ma svoje meno v celej EU a taktiez by som rad tazil (ak sa vratim na swk) z toho ze budem super plynule vediet po fr. a s anglinou na tom tiez nestojím zle (C1)... Len vsetko je zatial vo hviezdach a v mojom usili :)
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ahojte

Príspevok od používateľa Lenka-El »

Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ahojte

Príspevok od používateľa pryja »

Lenka-El napísal:Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem :)
Lenka sry, ale ty si jak kopirka s cervenou naplnou. :D

//pre K+ bez podpisu: :sneaky:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Tak to fakt nwm a ani nad tym este neuvazujem
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Co by som chcel robit? Ja fakt ani neviem :? . Ale asi nejakeho analitika business procesov pre tvorbu IS. Sa mi to aspon v poslednej dobe zda dost zaujimave.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

databazovy administrator
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

dokým nám nezmenili profku na biole, chcel som študovať medicínu a byť neuro/kardiochirurg.
Teraz to vidím skôr na jazyky, aj keď som tieto predmety nikdy moc nemusel. Priority sa menia, je možné, že sa to ešte niekoľkokrát zmení.
Napísať odpoveď