Čo chcete robiť v budúcnosti??
veriť si , mať ambície je jedna vec........konať a makať to nedokaze kazdy....v polke cesty za svojim cielom sa na to vybodnu...tvrdim to z vlastneho dlhorocneho pozorovania mojich blizkych, kamaratov, poznanych len z videnia (ako si vytvarali sny, akí boli ambiciozni a neviem co....vo svojej mládi (16-21)...no prislo na lamanie chleba a rozlozili sa ine miesta a zrazu mali uplne ine ciele v tomto pripade 100 percent mnou poznanych)yazoo napísal:stevers: Tvoja teoria je zaujimava, ale nemyslis, ze to by potom ambiciozni ludia, ktori si veria boli ako tvrdis ty "radi, ze neskoncia so socialnou podporou"?
preto je moja statistika taka ako je ....(fabo
velmi rad by som tu videl napisane, ktorym sa tieto plany do buducnosti, ktore si davali v mladosti splnili, to by malo posluzit na vyvratenie 90percentDudas50 napísal:
steveRs: mam vo svojom okoli tiez zopar ludi co im nevysli plany lebo sa malo snazili dosiahnut svoj ciel alebo podcenili narocnost svojich planou.... ale 90percent je moc...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hlavne si pozri, co pises ty. Podla tvojho vyroku 90% ludi, co maju plany budu radi, ze nesu bezdaci. Najprv po sebe citaj, potom sem chod nieco obhajovat. Ani v takej diere ako VT, uvedeny v tvojom bydlisku, neni 90%na nezamestnanost a ludia tam napodiv celkom slusne byvaju a dokazu zivit seba a rodinustevers napísal:velmi rad by som tu videl napisane, ktorym sa tieto plany do buducnosti, ktore si davali v mladosti splnili, to by malo posluzit na vyvratenie 90percent
ano o tych bezdakoch a soc. podpore to bolo prehnane...pisal som nieco ine co som mal na mysli...na mysli som mal to ze tych 90percent , ktori si vytvaraju plany do buducnosti tak takto neskoncia, ano mozu sa mat dobre zivit rodiny aj seba ale nedosiahnu svoje ambicie, plany ake mali prioritne !!!Holubar napísal:hlavne si pozri, co pises ty. Podla tvojho vyroku 90% ludi, co maju plany budu radi, ze nesu bezdaci. Najprv po sebe citaj, potom sem chod nieco obhajovat. Ani v takej diere ako VT, uvedeny v tvojom bydlisku, neni 90%na nezamestnanost a ludia tam napodiv celkom slusne byvaju a dokazu zivit seba a rodinu
-
Holubar
Darca
Ale ved to je uplne prirodzene. Sak kto nechcel byt kozmonautom, ked bol maly. Priority sa casom menia. Este v tejto teme sa da najst prispevok, kde som pisal, ze chcem mat pekaren a teraz rozmyslam uplne inak. Ale to neznamena, ze ked si niekto nesplni svoju predstavu, tak je hned looser. niekto sa v mladosti preceni, iny zase naopak.
<ot> Heh no ja nie.. ja som najprv chcel byť Superman a potom futbalista.. </ot>Holubar napísal:Ale ved to je uplne prirodzene. Sak kto nechcel byt kozmonautom, ked bol maly. Priority sa casom menia. Este v tejto teme sa da najst prispevok, kde som pisal, ze chcem mat pekaren a teraz rozmyslam uplne inak. Ale to neznamena, ze ked si niekto nesplni svoju predstavu, tak je hned looser. niekto sa v mladosti preceni, iny zase naopak.
No a čo by som chcel byť? Rozmýšľam asi nad tlmočníctvom alebo niečím spojeným s angličtinou vzhľadom na to, že tento predmet ma najviac baví.. Ale ešte je dosť času.
Budes to mat tazke, stavat dnes na jednom jazyku je tenky lad...Setton napísal:No a čo by som chcel byť? Rozmýšľam asi nad tlmočníctvom alebo niečím spojeným s angličtinou vzhľadom na to, že tento predmet ma najviac baví.. Ale ešte je dosť času.
Tak ja v septembri nastupujem na Paul Sabatier, odbor informatika a tretom sa to vetvi...
Myslim ze to bude riadne tazke, aj ked lignem nevzdam to, lebo skola ma svoje meno v celej EU a taktiez by som rad tazil (ak sa vratim na swk) z toho ze budem super plynule vediet po fr. a s anglinou na tom tiez nestojím zle (C1)... Len vsetko je zatial vo hviezdach a v mojom usili
Ahojte
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
Ďakujem
-
pryja
Darca
Re: Ahojte
Lenka sry, ale ty si jak kopirka s cervenou naplnou.Lenka-El napísal:Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
//pre K+ bez podpisu: