Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Ten tucny mozno ani nevedel ze ho Sylar dokaze premoct, cize to vobec nepovazujem za nepodareny tak scenaristov. Urcite sa este s nikym nestretol kto ho premohol.

Celkovo som az prekvapeny ako vsetko dobre dopadlo :D

Jedine coho sa mame obavat je sylar, nikto iny.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sylar je jednotka :smt023 dufam ze neumrel..
Peter ma naspät svoje schopnosti (aspon dufam.. wohooo :P )

ten usek, kde si ich Sylar pozatvaral bol super.. len.. Claire a vsetci ostatny sa tam zrazu objavili, ako vybehli z miestnosti s brokovnicou, vsetci mrtvy, ani sa nevedelo kde su.. posledny krat co bolo vidiet Claire, je vtedy, ked Arthur ju poslal niekde casom.. pred tymto dielom.. nic viac.. divne.. ale to ako sa s nimi hral.. dobree :P
Daphnee, Matt a Ando.. (thx jackb :P) sa to snazili teda pekne vyriesit ako ho dostat s5.. Andova schopnost je podla mna pre jedinca k nicomu.. i ked v buducnosti vyzerala inak..

no ale kazdopadne Nathanovi uz j*be dobre v tej hlave... dalej... co je ten cernoch a ten nemec, ktory ma ohen.. sa dostavia a pomozu Peterovi a zas.. pridu odnikadial, len sa zjavia.. ale pacilo sa mi ako mu pomohli.. zo zaciatku :P ten vojak skoncil celkom mrte rychlo :lol:
som teda zvedavy ako dopadne Mohinder.. teraz blba pauza :?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

akoze teraz z Nathana idu spravit zaporaka? :lol: ten koniec s prezidentom bol dost trapas, uz som cakal, ze ked vystupi z auta hned vzlietne to by bolo mega trapas..on ide bojovat proti svojim ludom no fakt lol. Andova schopnost zaujimava :D som ju nechapal az kym ju Matt s Daphne nevysvetlili.. Zaujima ma co sa vykluje z Mohindera, vsak cely sud nanho vyliali a este sa toho aj napil :?
Inak uz je ta planovana prestavka?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

deMarkqo napísal:...Inak uz je ta planovana prestavka?
hej uz je...dalsia cast by mala byt az 2.2. :?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ako sa Arthur dostal do minulosti, ked Hirovi vzal jeho schopnosti az tam??
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:Ako sa Arthur dostal do minulosti, ked Hirovi vzal jeho schopnosti az tam??
lebo uz pred tym zobral Petrovi vsetky schopnosti a jedna z nich bola od Hira cestovanie casom :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:lebo uz pred tym zobral Petrovi vsetky schopnosti a jedna z nich bola od Hira cestovanie casom :wink:
jaaaj no jasne.. netuklo mi :)
inak to co sa chysta je podobne ako to bolo este v prvej serii, ked akoze syler vybuchol, nathan bol prezident a vsetci so schopnostami boli akoze enbezpecni.. a trebalo ich pochytat...
tak som zvedavy co si pre nas pripravili... na tie necakane zvraty :)

inak ten nathan je dost vadny.. bud dat schopnosti hocikomu, alebo pozatvarat tych co maju schopnosti...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:jaaaj no jasne.. netuklo mi :)
inak to co sa chysta je podobne ako to bolo este v prvej serii, ked akoze syler vybuchol, nathan bol prezident a vsetci so schopnostami boli akoze enbezpecni.. a trebalo ich pochytat...
tak som zvedavy co si pre nas pripravili... na tie necakane zvraty :)

inak ten nathan je dost vadny.. bud dat schopnosti hocikomu, alebo pozatvarat tych co maju schopnosti...
ta podobnost bude asi aj koli tomuto

Kód: Vybrať všetko

19.12.2008 - Nový scénárista, otec Sylara 

Jak se očekávalo, scénárista Bryan Fuller opět nastoupil do Heroes týmu. Tim Kring si ho vybral jako náhradu za nedávno vyhozené scénáristy. Fuller začne pracovat na pozici vrchního poradce od 20. dílu 3. série. Uvidíme jestli mu práce půjde stejně dobře od ruky jako při psaní první série, kdy sledovanost dosahovala neuvěřitelných 14 milionů diváků. Druhá část třetí série „Fugitives“ se bude ve značné míře inspirovat první sérií. Hrdinové už se nebudou vrhat z akce do akce za záchranou světa, ale vrátí se ke svým původním životům. Například Clair se vrátí do školy a Peter bude pokračovat v práci zdravotníka. 

Na scéně se také objeví nová postava, kterou bude hrát herec John Glover (známý jako Lionel Luther, otec Lexe Luthera ze Smallville). Představovat bude dlouho očekávaného Sylarova otce, který toho se svým synem bude mít společného víc, než by si Sylar přál.
Source by Heroes-cz.com
jj vzdy to zobere jednotvarne...bud ich vsetkych pochytat alebo dat vsetkym schopnosti, asi to bude podla toho ako sa vyspi do rana...ked pocul bozi hlas tka to bolo dost zle ale to sa potom trochu dostal do reality ale teraz to snim ide zase dole vodou
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sú tam dosť trápne logické chyby, hneď na začiatku tretej série, keď Nathan už zomiera a že by sa mu mohlo pomôcť s krvou Claire. Rozprávajú sa o tom po telefone ale že vraj je ona príliš ďaleko... veď Peter môže cestovať v čase/priestore tak by tam s ním tam mohla byť za 1s. No také blbosti..

Je to stále zaujímavé ale už tam veľa nových vecí nie je a hlavne všetko je také jednoduché, priehľadné.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Mne sa to strasne paci :) moj top serial... jedine co mozem vytknut je ze je toho malo... ale ked to clovek pozera tak ma dost... proste otvorene usta a ze wtf?! ... ale ked sa nad tym clovek zamysli tak je tam aj relativne dost chyb a niekedy to prehanaju na styl: Ja niesom tvoja matka, ja som tvoja dcera! :P
Ale aj tak sa mi to fest paci :P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak som sa včera na ten Heroes vrhol. Dal som 7 častí v kuse pretože ma to nenormálne chytilo. Kcel som to dopozerať do konca. Seriál ma nesklamal. Skutočne to bolo riadne napínavé. Mal som zo serialu len a len dobrý pocit. Nechápal som ako ma to môže tak ťahať.

Avšak o 4:30 ráno som dopozeral 12časť 3 série a ostal som sklamaný zakončením. Teraz sa idem zblázni´t kedy sa kcú pustiť do ďalšieho natáčania :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

natocene uz je podla mna.. dalsia cast bude niekedy 3.2.09

// konecne 10 000 prispevok :)
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

hej, tak nejako začiatkom februára majú vyjsť nové časti. teda aspoň dúfam, že ich bude viac.

lekoklatik, btw, 3. séria má aj 13. časť - volá sa "Duel". Tam sa to lepšie uzatvorí.. :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mehmed napísal:hej, tak nejako začiatkom februára majú vyjsť nové časti. teda aspoň dúfam, že ich bude viac.

lekoklatik, btw, 3. séria má aj 13. časť - volá sa "Duel". Tam sa to lepšie uzatvorí.. :D
Ďakujem.
Mno tak som si ju pozrel. Beriem späť. Nie je to tak zle zakončené :)
Spokojný som. Ale už kcem Ďalšiu sériu :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Spokojný som. Ale už kcem Ďalšiu sériu :D
kto nie ? :D
Jake
Light Professional
Light Professional

boha :D to su este skoro dva mesiace... to je velaaa :(
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:boha :D to su este skoro dva mesiace... to je velaaa :(
nech to pocitam ako to pocitam tak to je necely jedne mesiac kedze nova cast by mala byt 2.2. :wink:
Jake
Light Professional
Light Professional

sakra :D dneska mi to uz nerozmysla :P nj mesiac... ale to je aj tak velaa :/
stanley002
Novice
Novice

stiahnutie

Príspevok od používateľa stanley002 »

mozno trochu od veci otazka ale chcel by som sa spytat ze z akej stranky stahujete tretiu seriu :?:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak kedy bude dalsia cast?? lebo ja som nenasiel nikde ziadnu konkretnu informaciu :(
Napísať odpoveď