Heroes
Aspoň že sa už niečo deje, tretia séria doteraz nebola taká zaujímavá.
Na začiatku to bolo najlepšie, že bolo x skupín tých ľudí, nebolo jednoznačné kto je s kým, kto je ten dobrý a ako to všetko je. V S3 to už bolo príliš jednoznačné.
No ale akože chytili Petrelliho, veď on je naj naj super všetky schopnosti + nesmrteľný a predsa??? Vybuchol ako atomova bomba a nič ale elektrošok ho zastavil?
Na začiatku to bolo najlepšie, že bolo x skupín tých ľudí, nebolo jednoznačné kto je s kým, kto je ten dobrý a ako to všetko je. V S3 to už bolo príliš jednoznačné.
No ale akože chytili Petrelliho, veď on je naj naj super všetky schopnosti + nesmrteľný a predsa??? Vybuchol ako atomova bomba a nič ale elektrošok ho zastavil?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Nie je to tak, že jeho otec mu odobral všetky schopnosti natrvalo a on si potom pichol ten liek ktorý dáva schopnosti a teraz má inú - má schopnosť hrdinu, ktorého sa dotkne naposledy?Cesar napísal:No ale akože chytili Petrelliho, veď on je naj naj super všetky schopnosti + nesmrteľný a predsa??? Vybuchol ako atomova bomba a nič ale elektrošok ho zastavil?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No, lenže to by musel vedieť v poslednej časti lietať keď bol v tom lietadle, a očividne nevedel. A tiež keď si zobral schopnosť od Niki, tak stratil tú super silu od Mohindera...
//
//
Možno nevedia, že nemá schopnosti, alebo ho zavreli preto, že vie príliš veľa...Cesar napísal:Je tam aj Hiro ale veď už nemá žiadne schopnosti tak ako je nebezpečný?
Už ani neviem ako to bolo, ale veď keď si dal ten liek na schopnosti tak by sa mu mala vrátiť tá pôvodná schopnosť alebo zas iná? Veď je to vraj v génoch a tak by mal mať zas to isté. Takže teraz má vždy len jednu schopnosť? Nejak mi to ušlo.
Je tam aj Hiro ale veď už nemá žiadne schopnosti tak ako je nebezpečný?
Je tam aj Hiro ale veď už nemá žiadne schopnosti tak ako je nebezpečný?
-
lekoklatik
VIP
Mňa je Peťa ľúto. Tak pekne si ich vyberal a zbieral. Proste mi to prišlo akoby ho vlastne zabil. btw vždy som sa tešil keď mal Peťo použiť schopnosti ale ani v prvej ani v druhej sérií toho moc nebolo. Len občas keď ukázali budúcnosť, takže osm čakal že už konečne bude zveriť v trojke. Mno. A tam mu ich uje*aliRetne napísal:Uz to nie je Peter Petrelli s vsetkymi schopnostami sveta.... teraz je to len Peto s par schopnostami
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To by som netvrdilJaJeNiektoIny napísal:No, lenže to by musel vedieť v poslednej časti lietať keď bol v tom lietadle, a očividne nevedel.
Po Claire je on moj druhy najoblubenejsi
Inak s tymi rovnymi vlasmi ked sa rozpravala so starou Patrelliovou vyzerala super
Naj je ten Bennet, aj bez schopností je jeden z najnebezpečnejších, keby mal nejaké schopnosti tak Syler by bol oproti nemu Matka Tereza.
Keď je tam on tak akcia zaurčená a doteraz bol vždy na dobrej strane, ale teraz..
Peter Petrelli tiež, ten je ozaj stelesnenie dobrého, ale keď už nemá tie schopnosti tak neviem, veľmi som sa sklamal.
Veď bol jediný, čo ozaj mal šancu proti každému, terez kto im pomôže keď nie on 
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no dpc... pekny diel.. hlavne to vymyslanie Nathana.. uz ma sere kua.. chce len to najlepsie.. inak zaujimalo by ma, kam chceli vsetkych odviezt.. na Guantanamo bay ? 
inak fakt to vyzeralo tak, ako keby mohol mat sucastne iba jednu schopnost.. no snad nie
.. ale Sylar.. uff.. som si myslel, ze ho chytia tak lahko.. ale neeeeee... roz*ebal ich vsetkych.. taky flegmatik.. pff
I like challenges... a uz rezal.. najlepsia postava u mna..
a druhy bude Peter az bude mat spät schopnosti vsetky a da sa do boja 1v1 so Sylarom.. uuu.. 
predpokladam, ze Ando zisti, ze ma aj inu schopnost, ako dobijat ostatnych.. vsak aj v buducnosti, co odpalil Hira... super diel pre zaciatok
inak fakt to vyzeralo tak, ako keby mohol mat sucastne iba jednu schopnost.. no snad nie
predpokladam, ze Ando zisti, ze ma aj inu schopnost, ako dobijat ostatnych.. vsak aj v buducnosti, co odpalil Hira... super diel pre zaciatok
-
Georgeo88
Light Star
nový diel ma trošku sklamal .Nečakal som že všetkých tak lahko chytia aj keď musím uznať že Mohinder sa držal čo som nečakal,ale zato sylar sylar zasa dominoval,ako upratal tych chytačov.Ta postava sa mi páči čím ďalej tým viac pretože je asi jediný čo je teraz hustý(a to nehovorím len o schopnostiach).
inak myslíte že pád lietadla prežijô všetci?
inak myslíte že pád lietadla prežijô všetci?