Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

prosim vas neviete na akej stranke is mozem pozret vsetky dieli?? ale bez prestavoook
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ako prisiel Hiro o svoje schopnosti ? si uz vobec na to nepamatam....ked sa mu vratila pamat nevratili sa mu aj tie ?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

PAIN napísal:Ako prisiel Hiro o svoje schopnosti ? si uz vobec na to nepamatam....ked sa mu vratila pamat nevratili sa mu aj tie ?
Stary Patrelli mu ich vzal ked bol v minulosti po tu latku ktoru potrebovali pre to hero serum :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Aspoň že sa už niečo deje, tretia séria doteraz nebola taká zaujímavá.

Na začiatku to bolo najlepšie, že bolo x skupín tých ľudí, nebolo jednoznačné kto je s kým, kto je ten dobrý a ako to všetko je. V S3 to už bolo príliš jednoznačné. :?

No ale akože chytili Petrelliho, veď on je naj naj super všetky schopnosti + nesmrteľný a predsa??? Vybuchol ako atomova bomba a nič ale elektrošok ho zastavil? :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Uz to nie je Peter Petrelli s vsetkymi schopnostami sveta.... teraz je to len Peto s par schopnostami :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Cesar napísal:No ale akože chytili Petrelliho, veď on je naj naj super všetky schopnosti + nesmrteľný a predsa??? Vybuchol ako atomova bomba a nič ale elektrošok ho zastavil? :D
Nie je to tak, že jeho otec mu odobral všetky schopnosti natrvalo a on si potom pichol ten liek ktorý dáva schopnosti a teraz má inú - má schopnosť hrdinu, ktorého sa dotkne naposledy?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

JaJeNiektoIny napísal:Nie je to tak, že jeho otec mu odobral všetky schopnosti natrvalo a on si potom pichol ten liek ktorý dáva schopnosti a teraz má inú - má schopnosť hrdinu, ktorého sa dotkne naposledy?
Lepsie by bolo ak by dotykom zbieral schpnosti, to by nam zase vznikal konkurent Sylara
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

No, lenže to by musel vedieť v poslednej časti lietať keď bol v tom lietadle, a očividne nevedel. A tiež keď si zobral schopnosť od Niki, tak stratil tú super silu od Mohindera...

//
Cesar napísal:Je tam aj Hiro ale veď už nemá žiadne schopnosti tak ako je nebezpečný? :?
Možno nevedia, že nemá schopnosti, alebo ho zavreli preto, že vie príliš veľa...
Cesar
Addict
Addict

Už ani neviem ako to bolo, ale veď keď si dal ten liek na schopnosti tak by sa mu mala vrátiť tá pôvodná schopnosť alebo zas iná? Veď je to vraj v génoch a tak by mal mať zas to isté. Takže teraz má vždy len jednu schopnosť? Nejak mi to ušlo.

Je tam aj Hiro ale veď už nemá žiadne schopnosti tak ako je nebezpečný? :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Retne napísal:Uz to nie je Peter Petrelli s vsetkymi schopnostami sveta.... teraz je to len Peto s par schopnostami :)
Mňa je Peťa ľúto. Tak pekne si ich vyberal a zbieral. Proste mi to prišlo akoby ho vlastne zabil. btw vždy som sa tešil keď mal Peťo použiť schopnosti ale ani v prvej ani v druhej sérií toho moc nebolo. Len občas keď ukázali budúcnosť, takže osm čakal že už konečne bude zveriť v trojke. Mno. A tam mu ich uje*ali :(
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

JaJeNiektoIny napísal:No, lenže to by musel vedieť v poslednej časti lietať keď bol v tom lietadle, a očividne nevedel.
To by som netvrdil :wink: takej vyznamnej postavy by sa snad scenaristi nezbavili :)
Po Claire je on moj druhy najoblubenejsi :)
Inak s tymi rovnymi vlasmi ked sa rozpravala so starou Patrelliovou vyzerala super :oops:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ake su vase najoblubenejsie postavy ?:D U mna na prvom mieste Bennet, nvm preco ale ten chlapik sa mi nenormalne paci (ako postava) a potom Sylar a Daphne :P
Cesar
Addict
Addict

Naj je ten Bennet, aj bez schopností je jeden z najnebezpečnejších, keby mal nejaké schopnosti tak Syler by bol oproti nemu Matka Tereza. :lol: Keď je tam on tak akcia zaurčená a doteraz bol vždy na dobrej strane, ale teraz.. :? Peter Petrelli tiež, ten je ozaj stelesnenie dobrého, ale keď už nemá tie schopnosti tak neviem, veľmi som sa sklamal. :( Veď bol jediný, čo ozaj mal šancu proti každému, terez kto im pomôže keď nie on :?:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

will.i.am napísal:To by som netvrdil :wink: takej vyznamnej postavy by sa snad scenaristi nezbavili :)
Veď sa držal za ruku s Mohinderom, ktorý ma super silu, takže aj keď vypadne z lietadla, tak to podľa mňa prežije.

A moje obľúbené postavy - Peter, Hiro a Niki, ta je fakt dobrá :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Uz je to Tracy :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no dpc... pekny diel.. hlavne to vymyslanie Nathana.. uz ma sere kua.. chce len to najlepsie.. inak zaujimalo by ma, kam chceli vsetkych odviezt.. na Guantanamo bay ? :D
inak fakt to vyzeralo tak, ako keby mohol mat sucastne iba jednu schopnost.. no snad nie :/ .. ale Sylar.. uff.. som si myslel, ze ho chytia tak lahko.. ale neeeeee... roz*ebal ich vsetkych.. taky flegmatik.. pff :D I like challenges... a uz rezal.. najlepsia postava u mna.. :) a druhy bude Peter az bude mat spät schopnosti vsetky a da sa do boja 1v1 so Sylarom.. uuu.. :P

predpokladam, ze Ando zisti, ze ma aj inu schopnost, ako dobijat ostatnych.. vsak aj v buducnosti, co odpalil Hira... super diel pre zaciatok
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

nový diel ma trošku sklamal .Nečakal som že všetkých tak lahko chytia aj keď musím uznať že Mohinder sa držal čo som nečakal,ale zato sylar sylar zasa dominoval,ako upratal tych chytačov.Ta postava sa mi páči čím ďalej tým viac pretože je asi jediný čo je teraz hustý(a to nehovorím len o schopnostiach). :D

inak myslíte že pád lietadla prežijô všetci?
Jake
Light Professional
Light Professional

Nvm mne aj peter prisiel taky divny aj ked mal schopnosti... ale sylar jednoznacne ftw :P hlavne ked menil strany bol delovy
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

hm dobra cast ale bojim sa toho ze stratime par hrdinov :? ale som si isty ze peter to prezije:)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mozno Tracy umrie.. ale Mohinder, Peter, Hiro a Claire urcite preziju.. inak vsimol som si, ze jeden vyletel z lietadla.. mozno to bol niekto koho sme ani nevideli
Napísať odpoveď