Nokia N95 8GB

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

posli mi pls nazov na pm ak chces, ja si to uz pohladam potom :wink:

takze ako prenasas data atd.. ??? normalne cez "prenost dat" ??? a aplikacie instalujes cez ovi alebo suite ???
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

no app sa vola : Theme v1.00

vsetky subory kopirujem cez prenos dat ci suborou uz neviem akurat viem ze je ta druha moznost heh neveim kde je nokaja neche sa mi ju hladat a app dam do priecinka napr do mojho co som vytvori la potom cez spravcu suborou najdem a nainstalujem
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

k1 napísal:ide mi hlavne o to, ako sa da bezbecne vytiahnut usb kabel z mt ked idem do pc cez pc suite... l
ked ides cez pc suite mod, tak nemusis bezpecne odpajat, to plati len pri prenose dat. A pri com kopirovat? V podstate to je jedno, obidve su aj tak strasne pomale a nakopirovat 1GB trva vecnost :?
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

stalo sa niekomu ze mal zapnute vibrovanie na mt a nefungovalo to ??? mam uplne novu n95 8gb (ma asi tak 4 dni)... vibrovanie mam nastavene na zapnute, ale telefon bohuzial nevibruje... po pravde to nejak extra nepotrebujem, vibracie na mt vyuzivam len v hlucom prostredi kde nepocujem ze mt zvoni... ale aj tak ma to stve :?

edit: problem vyrieseny, stacilo spravit format telefonu...
mr_b0mbas71c
Amateur
Amateur

šporič obrazovky

Príspevok od používateľa mr_b0mbas71c »

Mám jeden taký problém. Neviem si zmeniť šporič obrazovky. Akonáhle idem cez nastavenia do tém a vyberiem "Šetrič energie", tak ma hneď hodí naspäť do "personalizácie". Dokonca aj keď idem cez správu súborov a chcem dať obrázok cez ponuku "použiť snímku" tak v ďalšom podmenu tam nemám nič vypísané. Neviete mi s tým poradiť?

Vyriešené:Vyriešené robila to jedna python aplikácia
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

toto je trosku divne ...
predpokladam ze na 99% by pomohol reset telefonu na tovarenske nastavenia ...
a bud to sposobila nejaka aplikacia alebo ak mas hacknuty telefon je mozne ze si upravil nejaky subor nespravne a preto to robi ...
ak to nevyriesi ani reset tak skus prehratie FW ...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

da sa na tomto mobile urobit playlisty v prehravaci tak isto ako to je u SE kde ked vojdem do hud prehravaca mozem si zvolit ktory chcem playlist.na tejto nokii som viem ze sa to da podla interpretov,ale to je o nicom ja potrebujem si urobit vlastny playlist
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nosooo napísal:da sa na tomto mobile urobit playlisty v prehravaci tak isto ako to je u SE kde ked vojdem do hud prehravaca mozem si zvolit ktory chcem playlist.na tejto nokii som viem ze sa to da podla interpretov,ale to je o nicom ja potrebujem si urobit vlastny playlist
stiahni si ogg player, ten ich pozerie. real, alebo cim sa prehrava hudba u N-series ich nezerie
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Poraďte nejaký mp3 player, kde si budem môcť vložiť(zaškrknúť) zložku / zložky ktoré chcem prehrať. A aby sa dalo nasaviť v tom prehrávači náhodné hranie skladieb. Nič viac nepotrebujem..

A ešte ako rozbehať pozeranie na YOUTUBE, skúšam cez mobiltubia, ale nefunguje mi to, takisto ke´d pozerám cez operu...

+ Mám k tomu nokia 8GB kartu, ale po vložení je storage card len 1860 megová. Taktisto keď to čekujem cez PCSuite tú pamäť. V mobile mi ani za **** nejde naformátovať karta, Dám formát, a nič to nespraví tak neviem čo s tým, dík za rady
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Sajmon napísal:Poraďte nejaký mp3 player, kde si budem môcť vložiť(zaškrknúť) zložku / zložky ktoré chcem prehrať. A aby sa dalo nasaviť v tom prehrávači náhodné hranie skladieb. Nič viac nepotrebujem..

A ešte ako rozbehať pozeranie na YOUTUBE, skúšam cez mobiltubia, ale nefunguje mi to, takisto ke´d pozerám cez operu...

+ Mám k tomu nokia 8GB kartu, ale po vložení je storage card len 1860 megová. Taktisto keď to čekujem cez PCSuite tú pamäť. V mobile mi ani za **** nejde naformátovať karta, Dám formát, a nič to nespraví tak neviem čo s tým, dík za rady
neviem ci ogg play vie aj nahodne prehravanie ale priecinky vie celkom v pohode
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

ake mate skusenosti s najnovsim FW 31.0.015?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

dobre :)
system ide rychlejsie :)
hack nie je problem ;)
viac info ako hacknut http://obelix.hojko.com/?p=230 ak iba planujes prechod na v31 ;)
ak uz mas a chces hack najdes tam navod aj na to ;-)
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

ob3l1x napísal:dobre :)
system ide rychlejsie :)
hack nie je problem ;)
viac info ako hacknut http://obelix.hojko.com/?p=230 ak iba planujes prechod na v31 ;)
ak uz mas a chces hack najdes tam navod aj na to ;-)
prosim ta a ak som si zmenil Product key, updatoval, tak si mozem zmenit spat na svoj, alebo ho mozem nechat zmeneny? diky
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mozes zmenit spat na povodny a nemusis ... je to len na tebe ...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

predpokladam ze pri nahravani noveho FW sa mi vymaze vsetko z telefonu.daju sa zalohovat aj take veci ako su mp 3 fotky,aplikacie?bo napr take gps aplikacie sa mi nechce nanovo tam davat bo uz som sa s tym raz dost potrapil
cize dalo by sa to vsetko zalohovat a po nahrati vsetko vratit spat,ci to musim vsetko rucne?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

zmaze sa ti vsetko z pamate telefonu ... nie z "pamatovej karty" (flash pamate) tej 8GB ... tam zostane vsetko tak ako ma byt ... apps budu potrebovat reinstal ... aj ked niektore ktore su nainstalovane na 8gb pamati mozno budu fungovat :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

ob3l1x napísal:zmaze sa ti vsetko z pamate telefonu ... nie z "pamatovej karty" (flash pamate) tej 8GB ... tam zostane vsetko tak ako ma byt ... apps budu potrebovat reinstal ... aj ked niektore ktore su nainstalovane na 8gb pamati mozno budu fungovat :)
ak som spravne pochopil,tak tie aplikacie sa nedaju nijak zalohovat,tak aby som ich potom nemusel reinstalovat :?:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

neviem o ziadnej app cez ktoru sa to da urobit mozno existuje ale pochybujem ...
mr_b0mbas71c
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mr_b0mbas71c »

To čo je na pamäťovej karte zostane. Ja som si nahral nový firmware a Garmin Mobile XT, ktorý som mal na pamäťovke zostal a je plne funkčný.

Chcel by som sa však spítať či neexistuje nejaká stránka na ktorej sú vysvetlené všetky procesy bežiace v telefóne, ktorý na čo slúži. Najlepšie v zrozumiteľnom jazyku, ale kľudne môže byť aj angličtina.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

to asi nenajdes nikde :D
Napísať odpoveď