takze ako prenasas data atd.. ??? normalne cez "prenost dat" ??? a aplikacie instalujes cez ovi alebo suite ???
Nokia N95 8GB
-
Schyl2o
Star
- Kontaktovať používateľa:
ked ides cez pc suite mod, tak nemusis bezpecne odpajat, to plati len pri prenose dat. A pri com kopirovat? V podstate to je jedno, obidve su aj tak strasne pomale a nakopirovat 1GB trva vecnostk1 napísal:ide mi hlavne o to, ako sa da bezbecne vytiahnut usb kabel z mt ked idem do pc cez pc suite... l
stalo sa niekomu ze mal zapnute vibrovanie na mt a nefungovalo to ??? mam uplne novu n95 8gb (ma asi tak 4 dni)... vibrovanie mam nastavene na zapnute, ale telefon bohuzial nevibruje... po pravde to nejak extra nepotrebujem, vibracie na mt vyuzivam len v hlucom prostredi kde nepocujem ze mt zvoni... ale aj tak ma to stve 
edit: problem vyrieseny, stacilo spravit format telefonu...
edit: problem vyrieseny, stacilo spravit format telefonu...
-
mr_b0mbas71c
Amateur
šporič obrazovky
Mám jeden taký problém. Neviem si zmeniť šporič obrazovky. Akonáhle idem cez nastavenia do tém a vyberiem "Šetrič energie", tak ma hneď hodí naspäť do "personalizácie". Dokonca aj keď idem cez správu súborov a chcem dať obrázok cez ponuku "použiť snímku" tak v ďalšom podmenu tam nemám nič vypísané. Neviete mi s tým poradiť?
Vyriešené:Vyriešené robila to jedna python aplikácia
Vyriešené:Vyriešené robila to jedna python aplikácia
stiahni si ogg player, ten ich pozerie. real, alebo cim sa prehrava hudba u N-series ich nezerienosooo napísal:da sa na tomto mobile urobit playlisty v prehravaci tak isto ako to je u SE kde ked vojdem do hud prehravaca mozem si zvolit ktory chcem playlist.na tejto nokii som viem ze sa to da podla interpretov,ale to je o nicom ja potrebujem si urobit vlastny playlist
Poraďte nejaký mp3 player, kde si budem môcť vložiť(zaškrknúť) zložku / zložky ktoré chcem prehrať. A aby sa dalo nasaviť v tom prehrávači náhodné hranie skladieb. Nič viac nepotrebujem..
A ešte ako rozbehať pozeranie na YOUTUBE, skúšam cez mobiltubia, ale nefunguje mi to, takisto ke´d pozerám cez operu...
+ Mám k tomu nokia 8GB kartu, ale po vložení je storage card len 1860 megová. Taktisto keď to čekujem cez PCSuite tú pamäť. V mobile mi ani za **** nejde naformátovať karta, Dám formát, a nič to nespraví tak neviem čo s tým, dík za rady
A ešte ako rozbehať pozeranie na YOUTUBE, skúšam cez mobiltubia, ale nefunguje mi to, takisto ke´d pozerám cez operu...
+ Mám k tomu nokia 8GB kartu, ale po vložení je storage card len 1860 megová. Taktisto keď to čekujem cez PCSuite tú pamäť. V mobile mi ani za **** nejde naformátovať karta, Dám formát, a nič to nespraví tak neviem čo s tým, dík za rady
neviem ci ogg play vie aj nahodne prehravanie ale priecinky vie celkom v pohodeSajmon napísal:Poraďte nejaký mp3 player, kde si budem môcť vložiť(zaškrknúť) zložku / zložky ktoré chcem prehrať. A aby sa dalo nasaviť v tom prehrávači náhodné hranie skladieb. Nič viac nepotrebujem..
dobre 
system ide rychlejsie
hack nie je problem
viac info ako hacknut http://obelix.hojko.com/?p=230 ak iba planujes prechod na v31
ak uz mas a chces hack najdes tam navod aj na to
system ide rychlejsie
hack nie je problem
viac info ako hacknut http://obelix.hojko.com/?p=230 ak iba planujes prechod na v31
-
Schyl2o
Star
- Kontaktovať používateľa:
prosim ta a ak som si zmenil Product key, updatoval, tak si mozem zmenit spat na svoj, alebo ho mozem nechat zmeneny? dikyob3l1x napísal:dobre
system ide rychlejsie
hack nie je problem
predpokladam ze pri nahravani noveho FW sa mi vymaze vsetko z telefonu.daju sa zalohovat aj take veci ako su mp 3 fotky,aplikacie?bo napr take gps aplikacie sa mi nechce nanovo tam davat bo uz som sa s tym raz dost potrapil
cize dalo by sa to vsetko zalohovat a po nahrati vsetko vratit spat,ci to musim vsetko rucne?
cize dalo by sa to vsetko zalohovat a po nahrati vsetko vratit spat,ci to musim vsetko rucne?
ak som spravne pochopil,tak tie aplikacie sa nedaju nijak zalohovat,tak aby som ich potom nemusel reinstalovatob3l1x napísal:zmaze sa ti vsetko z pamate telefonu ... nie z "pamatovej karty" (flash pamate) tej 8GB ... tam zostane vsetko tak ako ma byt ... apps budu potrebovat reinstal ... aj ked niektore ktore su nainstalovane na 8gb pamati mozno budu fungovat
-
mr_b0mbas71c
Amateur
To čo je na pamäťovej karte zostane. Ja som si nahral nový firmware a Garmin Mobile XT, ktorý som mal na pamäťovke zostal a je plne funkčný.
Chcel by som sa však spítať či neexistuje nejaká stránka na ktorej sú vysvetlené všetky procesy bežiace v telefóne, ktorý na čo slúži. Najlepšie v zrozumiteľnom jazyku, ale kľudne môže byť aj angličtina.
Chcel by som sa však spítať či neexistuje nejaká stránka na ktorej sú vysvetlené všetky procesy bežiace v telefóne, ktorý na čo slúži. Najlepšie v zrozumiteľnom jazyku, ale kľudne môže byť aj angličtina.