CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
podla mna admin nemoze vyhoviet vsetkym to sa proste neda lebo kazdy chce nieco ine no a mapy si votujeme sami takze je to na nas aka mapa sa bude hrat staci tam len napisat a dohodnut sa na mape mozno sa niektory pridaju a prehlasujeme ostatnych ap otm nikto nemoze nadavat na adminov ze co za mapu to dali
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no as tak doslova som to nemislel hihihihihlekoklatik napísal:Máś pocit že každý hráč je tak tolerantný? Si myslíš Že to prebieha tak že aha končí mapa ok. takŽe ty ty ty ty ty ty ty a ty ste uź dnes mali šancu votovať za svoju mapu a teraz je na rade zdochliak tak pôjde jeho mapa. všetci ho počúvneme. Takto mi príde tvoj príspevok
idemi len oto aby sa stale nehrala dust2 inferno nuke vies je to uz nudne uz davno sa nehrala awp india ja veim je nas nanu vzdy vela hm
vcera bol jeden prvych 5 kol na d2 dead a mal skore z predchadzajucej hry, cize nema stiahnutu d2?johnykilla napísal:No ale ked stahujes mapu alebo hocico ine zo servera zobrazuje ta ako cast niektoreho teamu, mas aj nejake skore uz ale si DEAD... az kym si nestiahnes vsetko, potom ta hodi do spectatorov a uz mozes hrat
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
no myslim, ze jeden krok sa tu da spravit.... a to dat sem tu spominanu mapu....de_volare...kto je z hojka si ju stiahne a vlozi do CS...a kto nie ma smolu bude ju stahovat 5 minut
a potom to je uz len na votovani...zabezpecit aby sa hrala musia hraci
PS: kto nebude vediet ako si vlozit tu mapu do CS-ka tak piste SS
EDIT: bol tam chybny subor....uz je opraveny....takze by to malo ficat(popripade SS) , este som aj ten subor vlozil ak by niekomu chybal len ten
a potom to je uz len na votovani...zabezpecit aby sa hrala musia hraci
PS: kto nebude vediet ako si vlozit tu mapu do CS-ka tak piste SS
EDIT: bol tam chybny subor....uz je opraveny....takze by to malo ficat(popripade SS) , este som aj ten subor vlozil ak by niekomu chybal len ten
- Prílohy
-
- de_volare.rar
- (5.32 MiB) 30 stiahnutí
-
- volare001.rar
- (4.46 KiB) 34 stiahnutí
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Fortune
Light Professional
no to mas svatu pravdu, mna nikdy nebavilo hrat pixloviny ako snow, iceworld, india (10 na 10 total coolovka fakt) a ine aim hovadinyNadeo napísal:Mne nevadi, ze ide dookola d2,inferno alebo aztec. Pre to na ten server chodim. A niekedy mi rozum zastava nad tym ako je 21/22 hracov na serveri a votne sa india... Takze len tak dalej![]()
Na aim mapy a pod mam ine servery, odporucam to aj inym ...