Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
majooo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majooo »

tak tak daj si tam patch
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ono co sa tyka toho patchu, patch opravuje len samotny subor MirrorsEdge.exe, cize si tam rovno supni crack :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Mate niekto uz tie "Pure Time Trials Map Pack" ? Mne nejdu stiahnut :(
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mňa vystrie.
Keďže na intráku mám PC ktoré mi Mirrors Edge nestíha a bol som tento výkend (čí víkend? nikdy neviem dpč) doma, hral som teda Mirrors Edge v prepočte asi 5-6 hodín. Proste 2 dni. Včera som sa ho hrajkal s tým že to sná´d už dopeckujem do konca keď ma pri hraní navštívil otec. POzerá na to a hovorí si že sa mu to páči tak to skúsi. Samozrejme mne nedal vedieť že hrať bude. Mno a akosi som tam nevidel vytvorenie nejakého profilu čiže vždy som hral tak že continue game. Mno a keď som si to včera okolo 22:00 zapol ešte raz že to fakt za 2 hod už dohrám do konca, continue tam síce bolo ale hodilo ma to na tréning. Skoro ma je*lóóó...
Takže to je pre mňa jediné mínus. Proste Že ten profil nebol tam. A bol som už dosť ďaleko, tuším 9-ta kapitola a tak sa pýtam.

Pokladám to za spoiler čiže kto nekce vedieť koniec, nečíta.
Bol som v misii, keď som zachránil sestru z toho policajného konvoja, potom bola tá cutscéna že som prišiel do toho nášho doupěte a tam ten môj informátor ležal pod tou fotelkou. Potom bola misia že som sa šiel pomstiť a bol som v tej budove kde sa asi všetko odohrávalo. Prešiel som cez ten vestibul kde som sa musel prestrielať. Dostal som sa na strecu, bola noc a boli všade naokolo snipery. Viete ktorú misiu myslím? Mno a ako ďaleko od tej misie bol ešte koniec? Ja si myslím že už možno len jedna kapitola. Je tak? Ak áno tak ma šľahne. Už ma šľahlo aj bez toho :D
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Opak napísal:daj patch a crack
božee môj už som skúšal rôzne veci... patch a crack, ktorý je na patchnutú verziu, tak vtedy keď som zapol hru, tak mi to vypísalo "Neodesílat", ale keď som dal patch a crack na normal verziu, alebo aspoň myslím že to bol na normal lebo to mi poslal kamoš tak vtedy mi zaplo hru, ale robilo to isté s tým výťahom...,aa keď som dal na normálnu verziu crack, ktorý je na patchnutú verziu, tak vtedy keď som zapol hru, tak mi to tiež vypísalo "Neodesílat", a ešte neviem čo... proste furt len buď "Neodesílat", alebo furt problém s tým výťahom... a už som asi 100x preinštaloval celú hru, aj som v dokumentoch vymazal save, aj zložku Mirror's Edge v Programe Files a tak som nainštaloval tak FURT NIČ! už ma to akože dosť štve! :? jaaaj keby sa to už konečne prestalo onačiť a by vyšlo niečo, čo všetky problémy odstráni... viem, že mnohí napíšete, že si kúp originál, ale som počul, že dosť krátka hra, tak môžem opiškať :-)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

opakujem sa...ja som s tou hrou nemal absolutne žiaden problém..nemožem za to že niekto je neschopný :roll:
keď ste lamy kupte si originál a nebudete mať žiadne starosti
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Opak napísal:opakujem sa...ja som s tou hrou nemal absolutne žiaden problém..nemožem za to že niekto je neschopný :roll:
keď ste lamy kupte si originál a nebudete mať žiadne starosti
vieš čo...:arrow: ja sa opakovať nebudem :P, ale radím ti choď na očné ;-)
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Stiahol som si tú hru a dal som tam crack a patch.Najprv to bolo v pohode a potom mi začala blbnúť klavesnica napríklad stlačil som "d" a hodilo ma to na prac. plochu alebo "r" a otvorilo mi to tento počítač...stretol sa s tým už niekto ?...čím to môže byť ?.. :cry: :( :? :( :o
Opak
Addict
Addict

uNfEiL napísal:vieš čo...:arrow: ja sa opakovať nebudem :P, ale radím ti choď na očné ;-)
neviem kto by tu skôr potreboval doktora..ako mi vysvetlíš že mne všetko ide s tým patchom aj crackom?prestaň šňupať strúhanku :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kks vyjadrí sa ku mne niekto pls?

//dpč. dik :D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

lekoklatik napísal:kks vyjadrí sa ku mne niekto pls?
j to bola polka poslednej kapitoly resp. mozno ani tolko nie :lol:
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Opak napísal:neviem kto by tu skôr potreboval doktora..ako mi vysvetlíš že mne všetko ide s tým patchom aj crackom?prestaň šňupať strúhanku :wink:
vieš... ak si to dobre prečítaš, tak vysvetlenie by som skôr chcel počuť ja... radím ti, ehm.. prečítaj si to ešte raz a nahlas... to bude v poho :)
Opak
Addict
Addict

uNfEiL napísal:jaaaj keby sa to už konečne prestalo onačiť a by vyšlo niečo, čo všetky problémy odstráni...
také niečo aj vyšlo..len ty to nevieš aplikovať :wink:
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

PROSÍM POMOC !
Velmi ma chytila táto hra, len v druhej kapitole ked sa zošuchnem z tej dlhej strechy a bežím do dákeho baráku, tam z výtahu vyjdu chlapíci, pália po mne, ja ich obídem, vojdem do výtahu, zídem dole, či hore, vypočujem rozhovor, LOADING... vyhodí ma do hlavného menu, a dám POKRAČOVAŤ V HRE, tak mi dá zase tú časť odznova, čo som už prešiel :( čo s tým je ?
A ked sa ma chlapík spýta: Nemužu uverit, že zabili Popa ´či koho´...A tys ho znála jo? ... a vtedy vyskočí LOADING presne, ani nedopovie poriadne slovo.
Prílohy
Mirrors Edge
Mirrors Edge
..MatkO..
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ..MatkO.. »

to iste sa stavalo aj mne, mas zly crack...ked ho chces napis mi ss
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 18:48 )
satan77 napísal:PROSÍM POMOC !
Velmi ma chytila táto hra, len v druhej kapitole ked sa zošuchnem z tej dlhej strechy a bežím do dákeho baráku, tam z výtahu vyjdu chlapíci, pália po mne, ja ich obídem, vojdem do výtahu, zídem dole, či hore, vypočujem rozhovor, LOADING... vyhodí ma do hlavného menu, a dám POKRAČOVAŤ V HRE, tak mi dá zase tú časť odznova, čo som už prešiel :( čo s tým je ?
A ked sa ma chlapík spýta: Nemužu uverit, že zabili Popa ´či koho´...A tys ho znála jo? ... a vtedy vyskočí LOADING presne, ani nedopovie poriadne slovo.
That's my problem :? :?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

vy degesi nemate ist do vytahu ale sa mate otocit a utekat hore po schodoch :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

DAMON88 napísal:vy degesi nemate ist do vytahu ale sa mate otocit a utekat hore po schodoch :wink:
deges :D nemaju ist hore po schodoch to je na zaciatku tu ma ist ponad ten plot a tam do vytahu :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

aha fakt som si to nezvacsil a vyzeralo to rovnako tak sry :D
Opak
Addict
Addict