Alkohol - co potom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dbbz
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dbbz »

Tempus7 napísal:Ale nie vždy, čo taký fernet, becherovka, demänovka...kvalitný alkáč ale ráno strašné...a už nehovoriac o whiskey
lebo je to tmave :) uz sa to tu parkrat spominalo.
ja napr. po kvalitnejsej vodke, mozem rano pit zase :)
Stanisko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stanisko »

No ja rád Spišskú borovičku a jej podobné, Liptovium, Koniferum... tie sú z tých lepších a veru je to rozdiel ako keď som kedysi pil najlacnejšie i keď nefarebné liehoviny z Tesca hh, osobne si myslím, že na farbe až tak nezáleží i keď vnútorný pocit navráva, že číry chlast by mal byť najprírodnejší, keďže aj čo mávame domácu slivku z Moravy od rodiny je úplne číra s retázkou, nie ako hocaká Jelínek slivka s nažltlou farbou, no farebné chlasty ako fernet, becherovka, demänovka - záleží naozaj od spôsobu pálenia, tieto už vačšinou nestoja pár korún a sú naozaj kvalitné, ale vraj z nich môže viacej bolieť hlava, no skôr myslím, že to bude tým zvýšeným obsahom cukru v nich
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ampex napísal:lebo je to tmave :) uz sa to tu parkrat spominalo.
ja napr. po kvalitnejsej vodke, mozem rano pit zase :)
Ale zase taka Metaxa*****je tmava,a tiez ta moc nerozhadze. Aj ked ja tiez radsej to biele
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja odporucam silnu kavu a asi 2x energydrink...to vas tak nakopne ze koniec :arrow:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Indigo napísal:Naposledy som z Nicolausky myslel, ze ma slahne a odstrelim si hlavu. Narozdiel od Stolichnayej, rano pohodicka, ziadna bolest, nic.
neviem ako si to myslel, mne jedna veta vylucuje druhu, ale ked uz je rec o tej nicolauske, tak z nej som mal pred dvoma tyzdnami na stanovacke hnusnu opicu - ked uz sme sa pomaly zacinali zberat z diskoteky v dedine do kempu, tak som zacinal pit kofoly (dokopy mozno liter +-), ale velmi to nepomohlo [nabuduce skusim cistu vodu or mineralku] a rano (nadranom) som myslel, ze ma klepne (asi si viete predstavit, ked uz o siedmej zacne na stan pripekat slniecko, tak sa nahreje - dnuka dusno a ja s prazdnym zaludkom nasilu pijem aspon cistu vodu aby som neodkvecol, celo pecie jak svina, este ma aj trocha prehanalo, chut do jedla, samozrejme, veskera zadna... :cry: )
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

boborko napísal:ja odporucam silnu kavu a asi 2x energydrink...to vas tak nakopne ze koniec :arrow:
ak myslis koncom pobyt v nemocnici vdaka infarktu, tak ano - KONIEC!
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

mirak2 napísal:ak myslis koncom pobyt v nemocnici vdaka infarktu, tak ano - KONIEC!
Tak to len suhlasim.
Inak cista kava je asi to najhorsie na opicu, pokial popri nej nepijes dost nealka. Lebo odvodnuje a dehydruje. Sice prebere, ale zhorsi pocit nevolnosti a bolesti hlavy. Vtedy clovek potrebuje dobre preplachnut krv a zaroven aj doplnat tekutiny. Ked uz, tak s mliekom.
Najlepsie su asi tie 2 litre vody na ex a dobre sa vygrcat. Som tu nedavno citala :D
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

otvorim tuto staru temu lebo som bol vcera na zabijacke.A s bratrancom sme to prehnali dost, dvaja - 1l maliny -trocha pomoc bola od starsich miestami :smt078 este ked to pisem tak fuj. a k tomu vsetkemu chcem pridat postrehy ako je to u mna. :D
1. Ja ked grcam s chlastu tak PORIADNE skoro celu noc (dnes do 6 rana),(aj to ked uz nemam co tak ma napina a vsetkeho coho sa napijem tak ide von)
2. Riadne vyplachnut usta, umyt zuby, zacat pit vodu
3. dat si slepaciu poliveku, bujon (to je ZAZRACNA VEC)
4. a teraz vela pit ale pomaly - COCA COLA -2. zazracna vec
---------------------------------------------------------------------------------------
co nezabera urcite u mna-poharik rano dalsi ked si pomyslim tak sablim, kava, vecer vela mineralky to ide von zo mna. neviem ale taketo su moje skusenosti.Poznam si uz svoj zaludok. (inak NIE SOM ALKOHOLIK :D)
tot vsetko, idem na 2. kolo slepacej polievky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

neviem ako je to u vás, ale mne taký fernet, becherovka, hocijaký rum a teda farebný alkohol nič nerobia. Skôr ide podľa mňa o to, na čo ste zvyknutý. Mne napríklad po čírom alkohole (vodka, slivka, malina, borovička, atď) býva oveľa viac zle. S chlastu som negrcal už pekných pár rokov, ale hlava väčšinou bolí.

A rady ako napríklad dať si energy drink a lá redbull, semtex určite neodporúčam. Raz som vypočul rady "odborníka" a skoro som sa ocitol na kardiológií.

Ak chlastám (nejaká oslava, alebo len posedenie, ktoré sa zvrhne na chlastačku) a viem, že na ďaľší deň idem do roboty, večer vypijem liter mlieka, alebo čo je ešte lepšie, tak acidko a ráno väčšinou vstanem celkom v pohode. Hlava trochu bolí, ale do dvoch hodín prejde.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co potom ? :D no minimalne 5 hodin po prebudeni sa neodvazim nic zjest :D pre istotu :D zdrzujem sa blizko zachodu pokial by prisli komplikacie ,snazim sa pit ale na lacno a nemiesat tymto sposobom dosiahnem ciel skorej ako najedeny jedinci a jednoduchsie sa z neho dostavam rano :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Vlado6230 napísal:otvorim tuto staru temu lebo som bol vcera na zabijacke.A s bratrancom sme to prehnali dost, dvaja - 1l maliny -trocha pomoc bola od starsich miestami :smt078 este ked to pisem tak fuj. a k tomu vsetkemu chcem pridat postrehy ako je to u mna. :D
1. Ja ked grcam s chlastu tak PORIADNE skoro celu noc (dnes do 6 rana),(aj to ked uz nemam co tak ma napina a vsetkeho coho sa napijem tak ide von)
2. Riadne vyplachnut usta, umyt zuby, zacat pit vodu
3. dat si slepaciu poliveku, bujon (to je ZAZRACNA VEC)
4. a teraz vela pit ale pomaly - COCA COLA -2. zazracna vec
---------------------------------------------------------------------------------------
co nezabera urcite u mna-poharik rano dalsi ked si pomyslim tak sablim, kava, vecer vela mineralky to ide von zo mna. neviem ale taketo su moje skusenosti.Poznam si uz svoj zaludok. (inak NIE SOM ALKOHOLIK :D)
tot vsetko, idem na 2. kolo slepacej polievky.
dnes som ju chcel otvorit ja ale rano mi bolo tak zle ze nez som sa dostal ku klavesnici som radsej isiel sablit a potom spat .... dnes mi je uz ako tak lepsie ... vypil som sam asi politrovku za 2 hodiny .... a neskutocny humus gadova malina .... v zivote to uz nechcem vidiet fuj este teraz ma napina ked spomeniem na chlast
Vlado6230
Star
Star

Flinstone napísal:dnes som ju chcel otvorit ja ale rano mi bolo tak zle ze nez som sa dostal ku klavesnici som radsej isiel sablit a potom spat .... dnes mi je uz ako tak lepsie ... vypil som sam asi politrovku za 2 hodiny .... a neskutocny humus gadova malina .... v zivote to uz nechcem vidiet fuj este teraz ma napina ked spomeniem na chlast
Fuu tak sme na tom velmi podobne...U mna to bolo tiez asi pol litra ale to od obeda do dakej siestej vecer... malinu uz tiez nechcem vidiet :D.. Ja som ju tiez az o tretej otvoril vtedy som prisiel k netu. to uz som mal za sebou najlepsiu prevenciu - Slepaciu polievku.Ale noc to bola hrozna :smt096 a ako cORP vravel tiez kim som sa odvazil sa len napit to trvalo.Ale uz je fajn len ked vidim v Tv reklamu na daky chlast tak ma striasa este :D
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

jednoduche,rano si dam pivo a ono to prejde
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nedavno som si drbol 0,7 l vodky, rano som sa zobudil este opity a bolo mi celkom dobre, len troska hlava pobolievala, tak som si dal dva ibalginy a este na hodku zaspal. Zobudil sa a normalne sa siel naobedovat.
Odporucanie? Nemiesat vela druhov alkoholu a nepit ochutene sracky.
Po Vodke mi uz dlho nebolo zle. :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

dva ibalginy ? ked v zaludku ti este plava chlast ? to by som sa asi neodvazil ... konecne teraz prezuvam a pijem po jednom dni ... ne tak do mna ide voda :D

a najhorsie na tom je e som sa mal velmi vela ucit ... a nemohol som ... bo ani na oci som nevidel ... mame som povedal ze mi je zle z jedla ze som sa prejedol tazko povedat ci uverila ... a co povem ucitelke ? :D ta viete pani ucitelka opil som sa jak jedno hovädo viete jak to opica jak svina ta som sa neucil :D
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

hej ... tlapni ju po pleci ..však chápete :smt039 :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

k tym ibalginom... segra to robieva dlho tak, ze este kym je nadrbana tak predtym ako si lahne tak si da ibalgin, a rano je svieza jak rybicka..
Skusil som to raz ked som dost miesal a vedel som ze rano mi hlavu roztrhne, a fungovalo to. Inak to nepraktikujem.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

no mna z chlastania hlava nikdy nebolela na druhy den... aj ked .. raz... spil som sa tak ze
som nevedel chodit ale hlava ma bolela z toho ze som si ju niekde treskol :oops:
ale vraj pomaha ako tu uz bolo vela krat spomenute dat si pivko alebo poldecak :wink:
Vlado6230
Star
Star

ja som si myslel vzdy ked si to dam tak ma slak trafi. Vsak alkohol a lieky nejdu do kopy, a po alkoholovej noci este rano alkohol tiez nie :D podla mna, ale tak ked mate skusenosti.Ja aj tak radsej ostanem pri svojich praktikach.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

žeby alkohol znasoboval ucinky liekov? Kava to tak robi - kofein posilnuje ucinky lieciv...
Napísať odpoveď