lebo je to tmaveTempus7 napísal:Ale nie vždy, čo taký fernet, becherovka, demänovka...kvalitný alkáč ale ráno strašné...a už nehovoriac o whiskey
ja napr. po kvalitnejsej vodke, mozem rano pit zase
neviem ako si to myslel, mne jedna veta vylucuje druhu, ale ked uz je rec o tej nicolauske, tak z nej som mal pred dvoma tyzdnami na stanovacke hnusnu opicu - ked uz sme sa pomaly zacinali zberat z diskoteky v dedine do kempu, tak som zacinal pit kofoly (dokopy mozno liter +-), ale velmi to nepomohlo [nabuduce skusim cistu vodu or mineralku] a rano (nadranom) som myslel, ze ma klepne (asi si viete predstavit, ked uz o siedmej zacne na stan pripekat slniecko, tak sa nahreje - dnuka dusno a ja s prazdnym zaludkom nasilu pijem aspon cistu vodu aby som neodkvecol, celo pecie jak svina, este ma aj trocha prehanalo, chut do jedla, samozrejme, veskera zadna...Indigo napísal:Naposledy som z Nicolausky myslel, ze ma slahne a odstrelim si hlavu. Narozdiel od Stolichnayej, rano pohodicka, ziadna bolest, nic.
Tak to len suhlasim.mirak2 napísal:ak myslis koncom pobyt v nemocnici vdaka infarktu, tak ano - KONIEC!
dnes som ju chcel otvorit ja ale rano mi bolo tak zle ze nez som sa dostal ku klavesnici som radsej isiel sablit a potom spat .... dnes mi je uz ako tak lepsie ... vypil som sam asi politrovku za 2 hodiny .... a neskutocny humus gadova malina .... v zivote to uz nechcem vidiet fuj este teraz ma napina ked spomeniem na chlastVlado6230 napísal:otvorim tuto staru temu lebo som bol vcera na zabijacke.A s bratrancom sme to prehnali dost, dvaja - 1l maliny -trocha pomoc bola od starsich miestamieste ked to pisem tak fuj. a k tomu vsetkemu chcem pridat postrehy ako je to u mna.
1. Ja ked grcam s chlastu tak PORIADNE skoro celu noc (dnes do 6 rana),(aj to ked uz nemam co tak ma napina a vsetkeho coho sa napijem tak ide von)
2. Riadne vyplachnut usta, umyt zuby, zacat pit vodu
3. dat si slepaciu poliveku, bujon (to je ZAZRACNA VEC)
4. a teraz vela pit ale pomaly - COCA COLA -2. zazracna vec
---------------------------------------------------------------------------------------
co nezabera urcite u mna-poharik rano dalsi ked si pomyslim tak sablim, kava, vecer vela mineralky to ide von zo mna. neviem ale taketo su moje skusenosti.Poznam si uz svoj zaludok. (inak NIE SOM ALKOHOLIK)
tot vsetko, idem na 2. kolo slepacej polievky.
Fuu tak sme na tom velmi podobne...U mna to bolo tiez asi pol litra ale to od obeda do dakej siestej vecer... malinu uz tiez nechcem vidietFlinstone napísal:dnes som ju chcel otvorit ja ale rano mi bolo tak zle ze nez som sa dostal ku klavesnici som radsej isiel sablit a potom spat .... dnes mi je uz ako tak lepsie ... vypil som sam asi politrovku za 2 hodiny .... a neskutocny humus gadova malina .... v zivote to uz nechcem vidiet fuj este teraz ma napina ked spomeniem na chlast