Brigada na leto - zahranicie
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu mas nejake infoviolator napísal:mimochodom ako je to s pracou v Nemecku...totiz mam tam pribuznych a neviem ci by tam nebol nejaky problem - papierovacky a spol. ...resp. ci treba este pred odchodom na Slovensku este nejake dokumenty vybavovat alebo je to uz nejako osetrene celoeuropsky
Kód: Vybrať všetko
http://www.eures.sk/zamestnavanie-v nemecku-po-1-januari-2009-496-1.html-
agy
Medium Expert
vzdy si riesim brigadu nedaleko v cechach... pretoze aj ked tu niesu nejake prevratne cash nieje to daleko a nieje problem s komunikaciou a pod... brigada sa da riesit aj sposobom zamestnat sa vo firme ako staly zamestnanec... pricom zmluva sa dava so skusobnou dobou 3 mesiace a do tejto lehoty mozte kedykolvek odist z prace
-
WiZard
Star
Nemam s agenturami vobec skusenosti, preto by som sa chcel opytat...
poznate niekto www.lotty.sk alebo www.slovakiarecruitment.sk ?
Alebo mi viete odporucit nejaku agenturu??
Dik
poznate niekto www.lotty.sk alebo www.slovakiarecruitment.sk ?
Alebo mi viete odporucit nejaku agenturu??
Dik
-
seth82
Darca
Ked som nastupil tak som nebol ani B1 level
a prezili to so mnou... kolegyne su zlate 
A co robim, zalezi od toho kde ma sefka da... ale zvacsa sa staram o rozvoz jedla do samotiek
a tiez idem so sestrickami ked roznasaju lieky...
Fakt v zivote som nemal taku lahku pracu a plus mi ponukli kontrakt... lebo doteraz som bol cez agenturu, aj ked budem mat len 10.5 na hodinu, uprednostnujem, lebo nemozu ma vyhodit z dna na den... a plus mam pevny pocet hodin ktore musim odpracovat...
Ono ten system je tu super, mate neskutocne vela agentur (ktore platia viacej ako stalim zamestnancom), no a do agentury zavola sefka, ze potrebuje niekoho na ten a ten den a voila poslu. A na to principe funguje komplet cela kliniky, vsetky marodky dovolenky sa s tym vykryvaju, lebo tu agentura ma v ponuke aj psychiatrov a inych doktorov...
A co robim, zalezi od toho kde ma sefka da... ale zvacsa sa staram o rozvoz jedla do samotiek
Fakt v zivote som nemal taku lahku pracu a plus mi ponukli kontrakt... lebo doteraz som bol cez agenturu, aj ked budem mat len 10.5 na hodinu, uprednostnujem, lebo nemozu ma vyhodit z dna na den... a plus mam pevny pocet hodin ktore musim odpracovat...
Ono ten system je tu super, mate neskutocne vela agentur (ktore platia viacej ako stalim zamestnancom), no a do agentury zavola sefka, ze potrebuje niekoho na ten a ten den a voila poslu. A na to principe funguje komplet cela kliniky, vsetky marodky dovolenky sa s tym vykryvaju, lebo tu agentura ma v ponuke aj psychiatrov a inych doktorov...
Hmm, tak to máš super. Takúto brigádku by som bral. Ja zarobím toľko, čo ty za hodinu, za 6 hodínRetne napísal:Ked som nastupil tak som nebol ani B1 levela prezili to so mnou... kolegyne su zlate
A co robim, zalezi od toho kde ma sefka da... ale zvacsa sa staram o rozvoz jedla do samotieka tiez idem so sestrickami ked roznasaju lieky...
Do zahraničia sa mi už asi nepodarí ísť, jedine ak by mi bratranec vybavil niečo v Prahe, nejakého pomocníka v IT firme. Škoda, že to je asi málo pravdepodobné
Tak ja odchádzam 20. júna do švajčiarska a vrátim sa okolo 14. septembra..v škole pre povinnú prax končíme 15.júna , tak mi to akurát vyšlo..a v sep. si vybavím marodku..
, pôjdem tam už druhýkrát..len neviem, či sa mi to až tak oplatí ,pre to euro hlavne..Minulý rok som si doniesla okolo 100.000 aj s tringeltami
- tam sú ľudia veľmi štedrí
Budem pracovať v reštaurácií v dobre rekreačnej oblasti...Len čo ma najviac mrzí , že budeme s priateľom opäť 3 mesiace od seba..
www.pracabezhranic.sk ... co poviete na tuto stranku, mate s tym nejake skusenosti? Presnejsie mi ide o pracu v Grecku, pricom agentura vyzaduje CV, Foto + celej postavy a nakoniec 250eur pre zaciatok.
Zarobky su od 400 eur do tych 700 + moznost ziskat bonus 200 eur pri dodrzani zmluvy a niektori zamestnavatelia preplacaju cestu.
Za zmienku stoji aj fakt, ze ubytovanie je zadarmo a strava tiez....
Tak ma niekto skusenosti s tymto?
Dakujem
Zarobky su od 400 eur do tych 700 + moznost ziskat bonus 200 eur pri dodrzani zmluvy a niektori zamestnavatelia preplacaju cestu.
Za zmienku stoji aj fakt, ze ubytovanie je zadarmo a strava tiez....
Tak ma niekto skusenosti s tymto?
Dakujem