mastermind napísal:nie Belu Bugara by som nevolil. nie preto ze je madar ale preto ze este neurobil nic take cim by ma presvedcil. smk nemam rad kvoli vyjadreniam ich clena, Miklosa Duraya. ty tu o nas LES hovoris ako o rasistoch,. co je potom on?
a teraz k tebe les: mam taky pocit ze ty proste slovensko nenavidis. a kritizujes vsetko co ma len nejaky suvis so slovom slovensko.
dal by som aj ruku do ohna za to ze keby sa niekde na slovensko podarilo urobit liek proti vsetkym druhom rakoviny, tak by si povedal ze je to na <>. a urocite to nie je dobre....
no co uz s tebou.
nemas pravdu. Vytrpel som si toho dost na Slovensku, do podrobnosti nebudem pre istotu zachadzat. Ako som uz tisic krat pisal na tomto fore, tak mi vadi cely politicky, policajny system. O policii tiez napisem, ze je menej tych, ktori sa stali policajtmi preto, aby ochranovali narod a drzali sa pravidiel a zakonov ako tych, ktori to robia naopak. Vidim to kazdy den, neochota prislusnikov policie, nedodrziavanie dopr. predpisov, nedavanie pokut- aj ked vidia priestupky hovno robia. O politike sa uz rozpisovat nebudem. Mimo to mi vadia aj narodniari a hejslovaci, ktori maju narazky na to, ze hovorim cudzou recou.
Tych pozitivnych veci je menej, ale zlepsuje sa to postupom casu. No a co si o tom myslis ty? Nie o mne, ale aky mas nazor na politiku, policiu a pod.? Nieje vsetko super a o Slovensku to plati 2x, lebo ako som uz pisal predtym, nic sa neriesi a vsetko sa bude ututlavat a tie najvacsie ryby- Meciar, Lexa, Lorenc, mafia a tiez vela skorumpovanych prislusnikov policie tiez spojenych s mafiou, "strata" nahravok- dokazov k sudu atd atd atd tolko toho je, myslim, ze raz o Slovenskej situacii napisem knihu, ak z tohto vsetkeho predcasne neskapem.