Bela Bugar

Diskusie na politické témy...

Volili by ste Belu Bugara za prezidenta SR?

Ano
19
13%
Nie
120
85%
Neviem
2
1%

Celkom hlasov: 141

cert
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

braino.swk napísal: vsak aj ten tajwanec ma obcianstvo ... ale nechcem aby to vyznelo ze som daky narodniar.... skor naopak ale myslim ze by to bolo trosku cudne ...
inac tema holit ci neholit je super, je otvorena a to sa mi paci
Bugar *nema slovenske obcianstvo*, on je Slovak a vie po madarsky(BTW).
Minimalne v jednom rozhovore to povedal (ze je Slovak).
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal:sak jasne ked si madar dpc 8) :lol:
"Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban)."

Ale to len tak medzi recou, aby sa netvrdilo, ze tu vraj nik nikoho neuraza.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

nedokazes to dat do jedneho prispevku?a nauc sa quotovat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

cert napísal: "Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban)."

Ale to len tak medzi recou, aby sa netvrdilo, ze tu vraj nik nikoho neuraza.
madar je urazka? to si povedal ty... dpc neberiem ako urazku
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

cert napísal: Ked si pri Meciarovi je namieste hovorit o miliardach.
To je pravda, jedna sa o miliardy a to, ze vela ludi stratilo koli tunelovaniu pracu, to ich uz vobec nezaujima. Hlavna vec, ze jeho ucet za elektrinu so vsetkymi kamerami, solariom, umyvackou riadu a inymi "nutnymi vecami" je okolo 5000 SK mesacne. Dokazat sa mu neda nic a pravdepodobne uz sa ani nebude dat v buducnosti... Je to era za ktorou sa proste z nejakeho dovodu musela spravit hruba ciara, bohuzial. Vela ludi o tom nehovori, ze otec Ivana Lexu je miliardar a jednym z najbohatsich ludi na Slovensku. Ani o tom sa nehovori, ze general Lorenc byvaly sef StB je miliardarom tiez, jeho firmy okrem ineho zabezpecuju bezpecnost dat firmy Penta Group. Tieto veci sa uz nikdy nevysetria, musime sa s tym zmierit a stavil by som sa, ze tito menovani ludia vsetci "miluju" Slovensko... Pri takychto priateloch Slovenska, kto potrebuje nepriatelov...
kalosrac
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kalosrac »

Ano vsak madarov na slovensku je dost. Tak potrebujeme este aj prezidenta madara
Les
King
King

Ja mam zase nazor, ze "niekto" by tu vobec nemal robit moderatora. :!:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:To je pravda, jedna sa o miliardy a to, ze vela ludi stratilo koli tunelovaniu pracu, to ich uz vobec nezaujima. Hlavna vec, ze jeho ucet za elektrinu so vsetkymi kamerami, solariom, umyvackou riadu a inymi "nutnymi vecami" je okolo 5000 SK mesacne. Dokazat sa mu neda nic a pravdepodobne uz sa ani nebude dat v buducnosti... Je to era za ktorou sa proste z nejakeho dovodu musela spravit hruba ciara, bohuzial. Vela ludi o tom nehovori, ze otec Ivana Lexu je miliardar a jednym z najbohatsich ludi na Slovensku. Ani o tom sa nehovori, ze general Lorenc byvaly sef StB je miliardarom tiez, jeho firmy okrem ineho zabezpecuju bezpecnost dat firmy Penta Group. Tieto veci sa uz nikdy nevysetria, musime sa s tym zmierit a stavil by som sa, ze tito menovani ludia vsetci "miluju" Slovensko... Pri takychto priateloch Slovenska, kto potrebuje nepriatelov...
Myslel som skor, ze Meciar je fyzicky miliardar. Vid jeho narocny zivotny styl nove A8, jeho vila, podpora podnikania jeho deti.
Les
King
King

cert napísal: Myslel som skor, ze Meciar je fyzicky miliardar. Vid jeho narocny zivotny styl nove A8, jeho vila, podpora podnikania jeho deti.
to teda je a aj ma "z coho"...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nie Belu Bugara by som nevolil. nie preto ze je madar ale preto ze este neurobil nic take cim by ma presvedcil. smk nemam rad kvoli vyjadreniam ich clena, Miklosa Duraya. ty tu o nas LES hovoris ako o rasistoch,. co je potom on?
a teraz k tebe les: mam taky pocit ze ty proste slovensko nenavidis. a kritizujes vsetko co ma len nejaky suvis so slovom slovensko.
dal by som aj ruku do ohna za to ze keby sa niekde na slovensko podarilo urobit liek proti vsetkym druhom rakoviny, tak by si povedal ze je to na <>. a urocite to nie je dobre....
no co uz s tebou.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les > mas na mysli niekoho konretneho? toho "niekoho"

//edit inac taketo debaty su na dve veci.. vyriesime tym tolko co chlapi pri pive v hornej dolnej - nic. Kradlo sa, kradne sa, bude sa kradnut - a nielen na slovensku!
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:nie Belu Bugara by som nevolil. nie preto ze je madar ale preto ze este neurobil nic take cim by ma presvedcil. smk nemam rad kvoli vyjadreniam ich clena, Miklosa Duraya. ty tu o nas LES hovoris ako o rasistoch,. co je potom on?
a teraz k tebe les: mam taky pocit ze ty proste slovensko nenavidis. a kritizujes vsetko co ma len nejaky suvis so slovom slovensko.
dal by som aj ruku do ohna za to ze keby sa niekde na slovensko podarilo urobit liek proti vsetkym druhom rakoviny, tak by si povedal ze je to na <>. a urocite to nie je dobre....
no co uz s tebou.
Kazda strana ma svoje osobnosti.. napr. Duray je trochu nacionalista a velmi zriedkavo mu ujde nejake vyjadrenie. Hned je z toho halo a omnoho vacsie, nez ked nejaky sl. politik ukradne zanedbatelnych par milionikov.
Les
King
King

mastermind napísal:nie Belu Bugara by som nevolil. nie preto ze je madar ale preto ze este neurobil nic take cim by ma presvedcil. smk nemam rad kvoli vyjadreniam ich clena, Miklosa Duraya. ty tu o nas LES hovoris ako o rasistoch,. co je potom on?
no co uz s tebou.
nemas pravdu. Vytrpel som si toho dost na Slovensku, do podrobnosti nebudem pre istotu zachadzat. Ako som uz tisic krat pisal na tomto fore, tak mi vadi cely politicky, policajny system. O policii tiez napisem, ze je menej tych, ktori sa stali policajtmi preto, aby ochranovali narod a drzali sa pravidiel a zakonov ako tych, ktori to robia naopak. Vidim to kazdy den, neochota prislusnikov policie, nedodrziavanie dopr. predpisov, nedavanie pokut- aj ked vidia priestupky hovno robia. O politike sa uz rozpisovat nebudem. Mimo to mi vadia aj narodniari a hejslovaci, ktori maju narazky na to, ze hovorim cudzou recou.

Tych pozitivnych veci je menej, ale zlepsuje sa to postupom casu. No a co si o tom myslis ty? Nie o mne, ale aky mas nazor na politiku, policiu a pod.? Nieje vsetko super a o Slovensku to plati 2x, lebo ako som uz pisal predtym, nic sa neriesi a vsetko sa bude ututlavat a tie najvacsie ryby- Meciar, Lexa, Lorenc, mafia a tiez vela skorumpovanych prislusnikov policie tiez spojenych s mafiou, "strata" nahravok- dokazov k sudu atd atd atd tolko toho je, myslim, ze raz o Slovenskej situacii napisem knihu, ak z tohto vsetkeho predcasne neskapem.
Les
King
King

Mimochodom o Duray-ovi mame rovnaky nazor. Ano on je extremista a tak ako aj ja aj predseda hnutia SMK Bela Bugar sa s nim velmi neznasa a ani si netykaju. Takze si nemysli, ze aj Bela Bugar je nejakym extremistom, ale o tom asi tzv. hejslovaci nechcu ani pocut, lebo pre nich je jeden Madar presne taky, ako je aj druhy. To je, ako keby som ja povedal o vsetkych Slovakoch, ze su masovi vrahovia, lebo niekde niekoho na Slovensku zavrazdili. Ja beriem kazdeho cloveka rovnako, pokial mi nespravi nieco zleho.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Moze byt aky kolvek oblubeny, ale volit MADARA za prezidenta SR? Les ty si skade spadol. Sa zobud moj. :evil:
To ako keby bol Slovak prezidentom USA, co by si na to povedal?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ale kedze ti je Slovensko lahostajne,vsak Les,tak uz mozme skoncit s takymito podla mna nikam neveducimi diskusiami...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Smarton napísal:Moze byt aky kolvek oblubeny, ale volit MADARA za prezidenta SR? Les ty si skade spadol. Sa zobud moj. :evil:
Bugar je Slovak, len tak mimochodom...
Smarton
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal: Bugar je Slovak, len tak mimochodom...
Ale je v SMK, to staci :wink:
Les
King
King

Smarton napísal:Moze byt aky kolvek oblubeny, ale volit MADARA za prezidenta SR? Les ty si skade spadol. Sa zobud moj. :evil:
Mne by to osobne nevadilo, ale v USA je zakon, podla ktoreho prezident musi byt rodeny American. Aky Madar prezidentom SR? Vsak hovorime o obcanoch SR, to ci je Madar, Rusin, katolik, alebo protestant je uplne jedno. Ja neviem 100 krat som to uz asi pisal, ale je obrovsky rozdiel medzi narodnostou a statnou prislusnostou. Tomu ty alebo nerozumies, alebo nechces rozumiet.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Les napísal: Mne by to osobne nevadilo, ale v USA je zakon, podla ktoreho prezident musi byt rodeny American. Aky Madar prezidentom SR? Vsak hovorime o obcanoch SR, to ci je Madar, Rusin, katolik, alebo protestant je uplne jedno. Ja neviem 100 krat som to uz asi pisal, ale je obrovsky rozdiel medzi narodnostou a statnou prislusnostou. Tomu ty alebo nerozumies, alebo nechces rozumiet.
:wink: Mne sa nepaci JEDNO, Madari si na Slovendku vela dovoluju, sak sa len chod pozret do okolia dunaja, je to sami madar, chcu skoly, .... OK aj madar je clovek, to je jasne, nic proti. Ale co je vela to je vela, nech idu do svojej krajiny :roll:
Napísať odpoveď