CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Dinoso: a co potom chces robit? Je to podsstatne lepsie akoby bolo nuke, dust2, nuke, dust2, nuke, inferno, nuke atd... :-D Jaa by som bol za ten plugin (teda ak pojde ako ma)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Bol by som sa plugin ktory by do nominate zaradil mapy ako snow, india iba vtedy ked je na serveri povedzme menej ako 6 ludi...
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

FIKY napísal:Myslím že na tomto servery je hlavne problém v tom že veľa hráčov ani iné mapky nepozná a malo by sa to riešiť tak že keď už chce dať admin vote na mapky tak nech tam hádže nejaké neznáme (nech hráči nemajú šancu votnuť zas jednu z tých 4 čo sa tam furt hrávajú) , hráči spoznajú nové mapky a možno si niektoré aj obľúbia a sami ich budú nominovať :idea:
jj aj podla man toto je riesenie ! :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Najlepšie by bolo pridať plugin ktorý nedovolí nominovať posledné 4-3 mapy čo boli. Tuším to mali na lamkach kedysi :wink:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

M@rt1n napísal:Najlepšie by bolo pridať plugin ktorý nedovolí nominovať posledné 4-3 mapy čo boli. Tuším to mali na lamkach kedysi :wink:
Čítaj trocha :wink: sú stým nejaké komplikácie.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

FIKY napísal:Čítaj trocha :wink: sú stým nejaké komplikácie.
Jaj som nevedel veľa strán tu je a všetko nemám čas čítať :)
zdochliak
Light Expert
Light Expert

hej haloo admini to co dostal som ban na hojku preco dvovod a kto mi ho dal hmmm kuaa hram awp indiu a yrayu ma to vihodi preto ze tam jednemu vravim ze je cheater hmm yaujimavee
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Dal som ti ho ja a ani sa nepokusaj povedat ze nemas wallhack. Sledoval som ta 2 dni. Dokazov mam dost.
zdochliak
Light Expert
Light Expert

hm
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

ok kludne spravim aj video :)

...tak video nema zrovna najlepsiu kvalitu, ale vidno je vsetko. Je to dnesna situacia. Prva cast je ciste demo bez zapnuteho x-spectate, zaujimavo tam mieri na miesto, kde ked CT zomre, okamzite ide dalej, ale to by este tak nevadilo. Vybehne hore, kde okamzite mieri na strany odkial vychadza el chupakabra myslim. Stale vie z ktorej strany mu vybehne a ked sa rozhodne utekat dole, co sa stane? Zdochliak o tom okamzite vie a bezi presne smerom kde bezal el chupakabra. Nahana ho crossom zo strany na stranu a ked chupa zabehne za "murik", zdochliak tam hned skoci a neviem preco vo videu to nieje pocut, ale streli este skor, alebo v presnom momente ked ho vidi. Ziadne prekvapenie. To ze ho neda ma neptrapi, samozrejme ze netrafi, ked striela v skoku. Mam sem hodit aj nejake videa zo vcerajsieho D2? :) Zdochliak neboj sa, vedel som ze sem budes pisat, tak som si par dokazov vcera vecer porobil, nemam v psychostats 25 minutove hry so score 0:0 len tak pre nic za nic :)

Viac v prilohe(je to video nie demo):

//edit: webmasterr ano keby niekto chcel povedat, ze nahoda, mam toho viac :smt048
Prílohy
ZdochliakIndia6Mb.rar
(5.99 MiB) 71 stiahnutí
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Zdochliak ty cicina nedonosena! Nesnaz sa nas presvedcit ze si nic nemal, tych par hodin co si bol sledovany si niekedy predvadzal take kusky ze strach. Nikoho si cez stenu nedaval to je pravda, radsej si si pekne cupol a cakal kym tvoja obet sama vylezie, ty predator. A nevyhovaraj sa na skore, to ze si lama a nevies vyuzit wh je len tvoj problem. Ostatny co maju "aj 41 ku 1" to vedia hrat a npotrebuju k tomu kktiny ako wh... Normalne ma serie ze som v praci a musim dokoncit par pc inak by som sa ti tu pekne rozpisal ;)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

pekne video, podla mna jasny WH, ved to beha kurzorom presne podla neho.. to ty chcelo brutal nahodou :lol:
zdochliak
Light Expert
Light Expert

JE to premna tazke ale priznam sa anooo mal som vcera prvikrat zapnute chiti a dnes rano tiez mrzy mA TO! a chcem sa vsetkym ospravedlnit !! hlavne hracom co proti men hrali! a tak tiez hracovi warrior ktory ma somnou zidelanu ip cize zato trpi somnou tak tiez ziadam o unban a slubujem ze sa polepsim a vzivote chiti nezapnem !!! ani ich do cs nenainstaluuujem !

tymto ziadam adminou aby mi odpustili a dali sancuuu o polepsenie !

viem ze si mislite ze sa nenapravim ale skuste mi dat teda sancu kazdy je len clovek!!!! kazdy to skusa len neviem preco som to zapol tu na hojuu ja kreten!

hmm teraz ma tu vsetci poslete do p... ale priznal som sa dufam ze mi aj vy hraci date este sancu fakt sooryy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

haxor !

ban na hlavu ! tebe by som nedovolil uz nikdy v zivote zapnut akukolvek MP hru

:smt019
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Fortune napísal:haxor !

ban na hlavu ! tebe by som nedovolil uz nikdy v zivote zapnut akukolvek MP hru

:smt019
:cry: :cry: :cry: :cry:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

zdochliak na to si mal mysliet skor...teraz nes nasledky za svoje konanie. Pochybujem ze bude vobec niekto uvazovat aby ti dal unban...hanba ti...
zdochliak
Light Expert
Light Expert

morfeusko napísal:zdochliak na to si mal mysliet skor...teraz nes nasledky za svoje konanie. Pochybujem ze bude vobec niekto uvazovat aby ti dal unban...hanba ti...
morfeusko viem priznavam svoju chybu niekto ani to nedokaze :cry:

//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 13:14 )
morfeusko napísal:zdochliak na to si mal mysliet skor...teraz nes nasledky za svoje konanie. Pochybujem ze bude vobec niekto uvazovat aby ti dal unban...hanba ti...
daj mi sancu morfeusko prosim ta
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

A kolko tych sanci vlastne chces? Ak sa nemylim toto bola druha sanca, ktoru vlastne ani nechapem preco si mal! tak tu nefnukaj a zalez do ulity alebo skade to vlastne pochadzas...

//Ok podla novozistenych informacii mas spolocnu ip s warriorom takze sa ospravedlnujem... ale k*rva nestacilo ti ze ti kamarat dostal ban dop*č musis aj ty pokusat?
zdochliak
Light Expert
Light Expert

johnykilla napísal:A kolko tych sanci vlastne chces? Ak sa nemylim toto bola druha sanca, ktoru vlastne ani nechapem preco si mal! tak tu nefnukaj a zalez do ulity alebo skade to vlastne pochadzas...

//Ok podla novozistenych informacii mas spolocnu ip s warriorom takze sa ospravedlnujem... ale k*rva nestacilo ti ze ti kamarat dostal ban dop*č musis aj ty pokusat?
jj ja vem som kkt chcem to ale napravit chcem aby zdochlaik zanikol uplne nebudem sa ani vhre volat zdochliak uplne iini clovek dajte mi sancuuuuu prooosiiiiim
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nie, verim tomu ze toto je posledne slovo...uz len pre ten cas staveny tvojim spectatovanim...
Zamknuté