podla toho gameplay videa, to vyzera ako napodobenina NFS s tym, ze tam mozete akurat roz*ebat auto uplne do detailu.. po tejto hre som tuzil hned odvtedy ako som to videl na PS2.. joj to bola supa
Šu-Do napísal:podla toho gameplay videa, to vyzera ako napodobenina NFS s tym, ze tam mozete akurat roz*ebat auto uplne do detailu.. po tejto hre som tuzil hned odvtedy ako som to videl na PS2.. joj to bola supa
jj tato hra sa vobec nechyta na burnout revenge , to je klasika, nad takouto hrou mozme na pc len snivat. este stastie ze som nepredal PS2
inak muzika, to bol billy talent sa mi zda , vyzera celkom fajn
stiahol som to konecne a ked som to zapol tak som sa zlakol ze uz je aj dabing po CZ ale nastastie len na zaciatku tetka vysvetlila o co v tej hre ide a dalej to uz je po ANG... velmi sa mi ta hra paci a bavy ma to viac ako NFS , blbo sa mi to ovladalo lebo som bol nauceny na WASD ale uz som si zvykol takze davam tej hre 9/10
hoj mam problem s toutu hrou... instalnem hru- update-crack ale ked hru spustim objavi sa obrazok s logom burnou paradise a hned na to vyhodi chybu neodosielat...skusal som uz aj new graf ovladace a stale nic..iny crack ako od reloaded som este nenasiel
ako si mi nebere volant tato hra
robi tu niekomu?
zapnem hru ,volant reaguje ale ako keby sa blokoval s klavesnicou stlacim plyn na pedali trochu reaguje a tak isto aj ked stlacim W klavesnica,ale dava plny kotol jak keby drzal rucnu,ale ked som vypol volant pocas hry uz to islo
neviete co s tym? zahral bych to na volante,ale ani v hre nikde nevim controls alebo nieco take
chcem sa spýtať že,jak sa dá z tej hry vísť?? ako ked chcem ju vypnúť
a ešťe ako mám dostať s5 to auto čo som mal na začiatku ?lebo mám tú motorku a vôbec neviem jaka mám dostať to auto,a celkovo v tej hre sa dá ťažko orientovať
dakujem