Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
konecne niekto s normalnym nazorom na U2 ligu. ja tiez nemozem tu ligu. proste low low low.. hral som s kamosom awp ligu 2v2. boli sme na UG aj na U2. na UG pohodicka a ked sme nevedeli najst enemy, tak U2. a tam stale ze sme cheatri a noobs... to neznasam ked to vidim... sica kamos je hrac s awp na urovni.. ale taketo veci pisat ludom co to vedia hrat, bez prezretia HLTV alebo dema to je na mna moc. na U2 je asi 75% lamiek.. minimalne...*****HERO***** napísal:u2 je low, jedine pozitivum je ze maju vela hracov .. ale vedenie a admin team je uplne vymlete .. UG je liga na vybornej urovni...
-
lekoklatik
VIP
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Prosim vas aky je cVar na zapnutie War Modu v mani admin plugine ? mozem ho zapnut normalne cez menu > next > plugin settings > enable war mode, ale ja potrebujem prikaz ktorym by som spravil to iste..nevie niekto ?
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 23:24 )
Tak som jednoducho skusal, a na koniec som prisiel na to ze je to jednoducho
ma_war 0 - disable
ma_war 1 - enable
cakal som nieco dlhsie
//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 23:24 )
Tak som jednoducho skusal, a na koniec som prisiel na to ze je to jednoducho
ma_war 0 - disable
ma_war 1 - enable
cakal som nieco dlhsie
co keby si nahral demo? ze ako to seka? chyba moze byt aj v FPS...Helly napísal:Objavil sa mi taký problém. Keď som si kúpil steam a hrával tak bolo všetko v poriadku. Až raz mi začala sekať myš a robí mi to až doteraz. Ja už neviem čo s tým mám robiť. Už som to celé preinštaloval aspoň 5 krát ale aj tak mi seká. Neviete čo s tým? Vopred díky.
Áno, pri pohybe, ale len občas.yazoo napísal:Ako seka? Pri pohybe? Ak ano, tak problem bude niekde v kontaktoch.
Skúšal som dnes nahrávať, no našťastie mi to nesekalo. Vo FPS chyba nebude, nakoľko stále mám 100FPS.yazoo napísal:co keby si nahral demo? ze ako to seka? chyba moze byt aj v FPS...
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 16:03 )
No už som to zčasti vyriešil, stačí nastaviť prioritu hl.exe na na nízku. Ale blbé je že pri každom spustení to treba nastaviť. neviete či sa to nedá nastaviť tak, že mi to bude nastavovať automaticky?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe