Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
twardykamen
Medium Professional
Mrkol som si Repo! The genetic Opera. Ohodnotit tento muzikalovy film je tazko, lebo to bolo dost "zvratene", ale mne sa pacilo. Ak by sa aj niekomu nepozdaval film, hudba je zvladnuta perfektne. 7/10
Pozn. Pozerat jednoznacne s kvalitnou repro-sustavou.
Pozn. Pozerat jednoznacne s kvalitnou repro-sustavou.
-
twardykamen
Medium Professional
-
produkcia007
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
The Curious Case of Benjamin Button
pekne dlhy, zaujimavy filmy na zamyslenie
jeden z "najhlbsich" fillmov, ake som kedy videl (bez srandy)
9/10
az na to ze hlupaci v auparku posunuli film nizssie, cize prvych parminut bolo bez titulkov - boli mimo platna
//add: sedel som uplne v strede a niekto ma predbehol
pekne dlhy, zaujimavy filmy na zamyslenie
jeden z "najhlbsich" fillmov, ake som kedy videl (bez srandy)
9/10
az na to ze hlupaci v auparku posunuli film nizssie, cize prvych parminut bolo bez titulkov - boli mimo platna
//add: sedel som uplne v strede a niekto ma predbehol
-
seth82
Darca
A preco si ich nesiel spicovat? Ved kazdy z tych srandistov tam ma vysielacku...Mnesa zhodou nahod nieco podobne stalo pred dvoma tyzdnami na Underworlde a v momente som letel za kibicom a do 30 sekund to bolo opravene (a to u nas titulky nie su, ale vadilo to)...i-cube napísal: az na to ze hlupaci v auparku posunuli film nizssie, cize prvych parminut bolo bez titulkov - boli mimo platna
K teme: neskutocne sa mi pacila klasika Chinatown z 1974...proste super film
-
Old Dirty Bastard
Guru
Felon užasny film! dostal som sa k tomu až teraz, ale fakt skvela drama o tom, aky je väzensky system kruty a ako to tam chodi.. ako sa môže aj usporiadany občan zapliesť so spodinou a taktiež aj o korupcii 
//a Val Kilmer ma tam svojou rolou neskutočne prekvapil.. bol užasny, takmer som ho nespoznal..
//a Val Kilmer ma tam svojou rolou neskutočne prekvapil.. bol užasny, takmer som ho nespoznal..
-
hrony
Amateur
Forrest Gump (síce je to staré, ale "čo je staré, to je dobré" tu platí
)
- nemá chybu peckový film .. a to zapracovanie s vojnou vo vietname tiež úplne good .. keďže ma zaujímavajú informácie ohľadom vojne vo vietname , tak také vojnové filmy mi padnú dobre
10/10
Druhá šanca [Cinderella man]
- ďalšia dráma, ktorá sa mi ľúbi .. odporúčam pozrieť film.
10/10
(J)elita ze střídačky [Benchwarmers]
- komédia .. pecková
aj ten prcek
8/10
Kráľ videohier [Granda's boy]
- tiež good komédia.. Tá hra Demonica bola celkom dobrá, ale pripomína mi to už jednu existujúcu hru.
9/10
Madagascar 1,2
- najlepšia animačka, akú som kedy videl!
toľko som sa na nej nasmial, že to stačí ešte na 2 roky
20/10
- nemá chybu peckový film .. a to zapracovanie s vojnou vo vietname tiež úplne good .. keďže ma zaujímavajú informácie ohľadom vojne vo vietname , tak také vojnové filmy mi padnú dobre
10/10
10/10
- komédia .. pecková
8/10
- tiež good komédia.. Tá hra Demonica bola celkom dobrá, ale pripomína mi to už jednu existujúcu hru.
9/10
Madagascar 1,2
- najlepšia animačka, akú som kedy videl!
20/10
to su teda hodnotenia "najlepsi film v poslednej dobe?hrony napísal:Forrest Gump (síce je to staré, ale "čo je staré, to je dobré" tu platí)
10/10
![]()
10/10
- komédia .. peckováaj ten prcek
![]()
8/10
9/10
Madagascar 1,2
- najlepšia animačka, akú som kedy videl!toľko som sa na nej nasmial, že to stačí ešte na 2 roky
![]()
20/10