CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
sda
myslím, že zbytočne prosíš, načo si vôbec cheatoval?? keď už nechceš... ak si chcel cheatoval tak si zahraj proti botom s nimi a nie na servery, kde zneprijemňuješ ostatným hru, je veľa serverov okrem hojka aj NS aj S tak neviem prečo robíš také drahoty
Vcera poobede som mal na zdochliaka podozrenie vzdy lamil ale zacalo sa mu podozrivo darit ale ja som to nejak nemal moznost zistit, ci nieco ma. Blazer chvalim ta 
Teraz hrajem na serveri, pri kazdom zabiti spoluhraca ma on moznost vas potrestat, mal som telefon a tak som zasiel za roh v duste a stal nehybne ked tu zrazu ked som sa pohol pribehol pomE a dal ma, ani prebliknutie ani nic, surovo ma odstrelil vlastny spoluhrac, ale ziadna tabulka trestov nenabehla, tak sa chcem opytat akym pravom moze pomE davat Tk bez trestu???
Teraz hrajem na serveri, pri kazdom zabiti spoluhraca ma on moznost vas potrestat, mal som telefon a tak som zasiel za roh v duste a stal nehybne ked tu zrazu ked som sa pohol pribehol pomE a dal ma, ani prebliknutie ani nic, surovo ma odstrelil vlastny spoluhrac, ale ziadna tabulka trestov nenabehla, tak sa chcem opytat akym pravom moze pomE davat Tk bez trestu???
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
pomE je adminJuicy napísal:Vcera poobede som mal na zdochliaka podozrenie vzdy lamil ale zacalo sa mu podozrivo darit ale ja som to nejak nemal moznost zistit, ci nieco ma. Blazer chvalim ta
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Dnes bol ďalší mix. Vlastne včera. Celkom oukej. Akurát že ja som mal tak trochu návštevu. Ale musím povedaŤ že dne to nebolo dobre rozdelené. Síce som bol s Blazerom konečne v teame ale zisťujem že tak to dobre nie je...
Nabudúce keď sa určí čas tak vtedy by sa mohlo začať hrať pretože 10 min rozhodovať či sa hrá a či nie je strata. A mapy tiež navoliť. Hlavne cpl_mill
Nabudúce keď sa určí čas tak vtedy by sa mohlo začať hrať pretože 10 min rozhodovať či sa hrá a či nie je strata. A mapy tiež navoliť. Hlavne cpl_mill
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mohli by ste na server pridat tieto dve mapy nech vkuse nehravame to iste...taktiez by sme ich mohli hravat aj na MIXoch ak nema nikto nic proti...
- Prílohy
-
- de_tuscan.zip
- (4.16 MiB) 27 stiahnutí
-
- de_italy.zip
- (777.63 KiB) 28 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia