Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!
-
sonyc01
Medium Expert
Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!
čaute mam taky problem mal som sim kartu ale Ipone mi ju nebral lebo bola stará.Teraz keď mam novu 3G kartu tak mi vobec nenačita sieť a napiše SIM failure.Skúsil som ju dať na druhy mobil a išla.Čo s tým???????????????
Pokial mas iphone z t-mobilu a hodil si tam orangesimku tak mas telefon blokovany a jediny sposob je urobit unlock, no to sa da iba ak nemas novu verziu originalneho firmwaru...
Trvalo dlho nez sa konecne podarilo dev timu softverovo odblokovat iphone, no apple coskoro vydalo zaplatu aby to uz nebolo mozne pokial si robil pravidelny update. - v takom pripade je jedinym riesenim Turbo sim- co je hardverova metoda.
Viac info najdes na www.iphone.cz (forum)
pokial mas iphone neblokovany a nejde ti to, chod sa spytat priamo do orange.
Trvalo dlho nez sa konecne podarilo dev timu softverovo odblokovat iphone, no apple coskoro vydalo zaplatu aby to uz nebolo mozne pokial si robil pravidelny update. - v takom pripade je jedinym riesenim Turbo sim- co je hardverova metoda.
Viac info najdes na www.iphone.cz (forum)
pokial mas iphone neblokovany a nejde ti to, chod sa spytat priamo do orange.
Re: Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!
Zavolaj operatorovy poskytovatele siete,nie vsade je 3G siet.A odkial si kupil ten iphon???sonyc01 napísal:čaute mam taky problem mal som sim kartu ale Ipone mi ju nebral lebo bola stará.Teraz keď mam novu 3G kartu tak mi vobec nenačita sieť a napiše SIM failure.Skúsil som ju dať na druhy mobil a išla.Čo s tým???????????????
-
sonyc01
Medium Expert
Pomóc
Operatorovi som volal a tam mi povedal ze mam asi chybu v Iphone.Iphoe som kupil v nirte v predajni telefónv(nie u T-mobile alebo orange!..).Ale je velmi zaujímavé že mám priateľa ktorý ma T-mobile kartu a on ju tam dal a načitalo mi v pohode sieť.Keď Iphone zapojim do počítača tak mi napíše:This Sim card inserted in this Iphone is not aper to be suportted.A pod tým bolo:Only compatibe sim cards from a supported Carier may be used to activate Iphone.Please inset the sim card that came with your Iphone or visit a supported carier´s to receive a replacement Sim Card.Čo s tým????Pomóc,Ja už som zúfalý...