Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sonyc01
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!

Príspevok od používateľa sonyc01 »

čaute mam taky problem mal som sim kartu ale Ipone mi ju nebral lebo bola stará.Teraz keď mam novu 3G kartu tak mi vobec nenačita sieť a napiše SIM failure.Skúsil som ju dať na druhy mobil a išla.Čo s tým???????????????
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

To iste sa mi stalo u stryka, ked som skusal iPhone. On ma ten telefon blokovany na T-Mobile, cize preto mu to zobrazovalo. Pravdepodobne to bude aj u teba.
sonyc01
Medium Expert
Medium Expert

a ako

JA mam Orange.A ako sa to da vyriešiť??
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Pokial mas iphone z t-mobilu a hodil si tam orangesimku tak mas telefon blokovany a jediny sposob je urobit unlock, no to sa da iba ak nemas novu verziu originalneho firmwaru...
Trvalo dlho nez sa konecne podarilo dev timu softverovo odblokovat iphone, no apple coskoro vydalo zaplatu aby to uz nebolo mozne pokial si robil pravidelny update. - v takom pripade je jedinym riesenim Turbo sim- co je hardverova metoda.
Viac info najdes na www.iphone.cz (forum)

pokial mas iphone neblokovany a nejde ti to, chod sa spytat priamo do orange.
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Re: Problem s Iphonom 3G-SURNE!!!!

Príspevok od používateľa milosman1 »

sonyc01 napísal:čaute mam taky problem mal som sim kartu ale Ipone mi ju nebral lebo bola stará.Teraz keď mam novu 3G kartu tak mi vobec nenačita sieť a napiše SIM failure.Skúsil som ju dať na druhy mobil a išla.Čo s tým???????????????
Zavolaj operatorovy poskytovatele siete,nie vsade je 3G siet.A odkial si kupil ten iphon???
sonyc01
Medium Expert
Medium Expert

Pomóc

Operatorovi som volal a tam mi povedal ze mam asi chybu v Iphone.Iphoe som kupil v nirte v predajni telefónv(nie u T-mobile alebo orange!..).Ale je velmi zaujímavé že mám priateľa ktorý ma T-mobile kartu a on ju tam dal a načitalo mi v pohode sieť.Keď Iphone zapojim do počítača tak mi napíše:This Sim card inserted in this Iphone is not aper to be suportted.A pod tým bolo:Only compatibe sim cards from a supported Carier may be used to activate Iphone.Please inset the sim card that came with your Iphone or visit a supported carier´s to receive a replacement Sim Card.Čo s tým????Pomóc,Ja už som zúfalý... :cry: :cry:
Napísať odpoveď