Problem s netom...
Problem s netom...
Zdravim, mam problem, s pripojenim sa od t-comu, v routeri mam 2 pc, z toho jeden nejde, ani cez kabel na ktorom ide ten druhy bez problemom, stale vypisuje že sa nepodarilo najst ip adresu, nastavil som všetko aj ručne aj automaticky a stale ten jeden pc nejde, už som aj win preinstaloval a ani to nepomohlo, už neviem čo dalej, nevie niekto poradiť??
to co pises nieje potrebne. To sa robi v pripade modemu, kedze musis sa stale prihlasovat na internet.. Ak ma router, tak ten je nonstop pripojeny na internet, cize ked zapnes PC, tak automaticky si pripojeny cez router na internet. Sam to tak mam. Skusal si s toho PC pingnut router?? teda vychodiu branu(gateway)? Najlepsie bude, ak tu hodis screen, ako si nastavil IPCky. Ale najlepsie bude, ak zapnes dhcp, nastavis nejaky rozsah..hrban napísal:mas na tom druhom PC spravne nahodeny login a nainstaloval si tam soft od t-comu (ak to teda este maju tak robene ze je k tomu aj CD)
a halvne uved, aky mas router, typ a vyrobcu, aby sme kukli do manualu, ako vyzera a tak.. Aby sa ta dalo navigovat